Leuke tip voor brildragers!

Vandaag heb ik voor de brildragers onder ons een hele leuke tip, namelijk Brilonline.com. Mijn moeder wees me op deze handige site en ik dacht dat het wel leuk was om deze tip met jullie te delen. Het uitkiezen van een mooie bril is namelijk best wel lastig en deze website kan je daar misschien goed mee helpen…

Zo werkt het: Je kunt verschillende brillen online passen. Dit doe je door een foto van jezelf te uploaden en dan kun je daarna meteen aan de slag gaan. Ook kun je een foto maken met behulp van je webcam (als je die hebt). Heb je geen zin om een eigen foto te gebruiken, dan kun je ook nog foto’s van modellen kiezen. Ze hebben ontzettend veel verschillende brillen en je kunt het o.a. filteren op merk, vorm, geslacht, prijs, materiaal etc.

Natuurlijk heb ik ook wat monturen gepast en hieronder zie je het resultaat…

Ook al draag ik geen bril, ik vond het super leuk om te doen dus ik kan me echt voorstellen als je wel een bril hebt dat het nog leuker is!

 

Dit vind je vast ook leuk...

20 Comments on Leuke tip voor brildragers!

 1. Samantha
  21 januari 2012 at 14:13 (8 jaar ago)

  Leuke tip indd! Het juiste frame vinden, voor zowel een gewone bril als een zonnebril, die écht past bij je eigen gezicht is behoorlijk lastig, maar zo krijg je iig een beeld naar wat voor soort monturen je moet kijken. Het montuur rechtsboven vind ik jou iig het beste staan ;)

  Beantwoorden
 2. Lisse-lott
  21 januari 2012 at 14:22 (8 jaar ago)

  de groene bril staat bij je echt heel mooi!

  Beantwoorden
 3. Mirjam
  21 januari 2012 at 14:30 (8 jaar ago)

  Wat een superleuke tip! Ik ben net overgestapt op lenzen, maar alsnog is het grappig om te doen! De bril rechtsonderin staat je goed!

  Beantwoorden
 4. Tedje
  21 januari 2012 at 14:36 (8 jaar ago)

  ooh wat leuk! bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 5. Aranka
  21 januari 2012 at 14:48 (8 jaar ago)

  Hihi wat leuk! Die bril rechtsonder heb ik :D

  Beantwoorden
 6. LottedeJ
  21 januari 2012 at 16:00 (8 jaar ago)

  Oh, wat leuk! Daar ga ik even op kijken. Ik wil namelijk een nieuwe bril, dus dit is wel even handig, haha.

  Beantwoorden
 7. Myrthe
  21 januari 2012 at 16:01 (8 jaar ago)

  Ik draag ook geen bril, maar toch lijkt het me wel erg leuk om te doen! :)

  Beantwoorden
 8. Cynthiiaa
  21 januari 2012 at 17:04 (8 jaar ago)

  Wat handig, zo kan je kijken welke bij je past. :D Ik draag zelf geen bril, maar geniaal bedacht voor de mensen die er wel eentje dragen.

  Beantwoorden
 9. Martine
  21 januari 2012 at 17:11 (8 jaar ago)

  Nice! Ben op het moment ook op zoek naar een nieuwe bril, heb een hele leuke rayban gezien bij Eyewish groeneveld :) Zo’n website als deze is idd heel handig om te passen
  x Martine

  Beantwoorden
 10. Wieneke
  21 januari 2012 at 19:10 (8 jaar ago)

  bij specsavers kun je dit online ook doen. ik draag verschillende brillen, wissel graag af. maar ik kom er niet echt mee uit de voeten met het online passen. als ik ze dan in de winkel op doe dan staan ze ineens niet, of zitten ze gewoon niet lekker. ja het idee is leuk, maar ik pas ze liever in de winkel. ik heb toch wel een beetje een idee wat het assortiment is en wat me wel en niet staat.

  Beantwoorden
  • Ilse
   22 januari 2012 at 14:25 (8 jaar ago)

   Ja op de site van Pearle ook inderdaad. Ik vond het wel goed gaan eigenlijk! Maar het laden van de pagina’s ging daar wel érg langzaam.

   Beantwoorden
 11. Cherel
  21 januari 2012 at 19:14 (8 jaar ago)

  aahhhhh, die foto is zoo cute!

  Leuke tip verder ook trouwens;)

  Beantwoorden
 12. Lyanne
  21 januari 2012 at 19:21 (8 jaar ago)

  Leuke tip! Volgens mij kan dat ook bij de wat ‘grotere’ winkels, zoals Pearl of Specsavers. Tenminste ik heb online ook wel eens brillen gepast.

  Beantwoorden
 13. Lisa
  23 januari 2012 at 19:36 (8 jaar ago)

  Wat leuk zo een blogpost! :)

  Beantwoorden
 14. Brilonline
  13 mei 2013 at 12:14 (7 jaar ago)

  Beste Sanne,

  Ik zat met enthousiasme je website te lezen en daar zag ik een geweldige tip, dat je Brilonline.com promoot! Dat vinden wij natuurlijk erg leuk om te lezen! Naast Brilonline.com hebben wij ook kinderbrilonline.com, waar kinderen in de leeftijd tot 15 jaar ook leuke, stoere, hippe monturen kunnen passen. Binnenkort zal ook tienerbrilonline.com online gaan en daar kijken wij erg naar uit! Dus zeg het voort zou ik zeggen!
  Team Brilonline.com

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *