Leuke outfits om alvast in de lentestemming te komen!

Wat heb ik ontzettend veel zin in de lente! Ik ben stiekem best een ‘winter persoon’ maar op dit moment is het eigenlijk alles behalve winter, dus doe mij dan maar snel de lente. Niet alleen vanwege het weer maar ook omdat ik ontzettend veel mooie lente items zie in de online shops waar ik nogal hebberig van word. Inmiddels ben ik dus al wel een beetje in een lentestemming en daarom heb ik voor jullie alvast wat leuke ‘spring proof ‘outfits samengesteld, nu het weer nog!

Het eerste setje zou qua ‘warmte’ nu ook gerust kunnen maar is qua kleur lekker lenteachtig. Dit is wel echt een ‘Sanne’ outfit. Ik ben namelijk gek op blazers, deze combineer ik altijd graag met een simpele jeans plus leuke sneakers/gympen. Dat heb ik dus ook hieronder gedaan…

Ik ben echt verlieft op de roze ‘jegging’ van Pieces en deze moet ik gewoon hebben, waarschijnlijk beland die vandaag wel in mijn digitale winkelmandje. De kleur roze is echt mijn lievelingskleur, dus ik moet gewoon een roze broek hebben voor aankomend seizoen. Ik heb de vrij felle broek gecombineerd met rustige items waardoor de broek echt een eyecatcher wordt. Zoals de outfit hieronder is gecombineerd, zo zou ik het zelf ook dragen…

Afgelopen week maakte ik al een stylepage met groene items en ik heb de laatste tijd wat met de kleur groen. Het is een mooie frisse kleur en is aankomende lente ook helemaal hip. Om de groene kleur een beetje te ‘breken’ koos ik voor een mooie bruine schoudertas en een donkere jeans.

Pasteltinten zijn aankomende lente ook weer helemaal hip en je ziet het nu al volop in de online shops. Ik ben hier heel erg blij mee want poederkleurtjes zijn echt helemaal mijn ding. Vooral de lichtroze tuniek van Welikefashion vind ik geweldig vooral omdat de rug gemaakt is van kant, een erg mooi detail!

Ten slotte heb ik ook nog een feestelijk setje toegevoegd. Ik koos voor een geweldig leuk roze jurkje met kanten details. Kanten stoffen worden trouwens aankomend seizoen ook weer helemaal hip, net als vorig seizoen. Omdat blote armen nu natuurlijk een beetje te koud is, heb ik het jurkje gecombineerd met   mooie simpele zwarte blazer. De schoenen en de accessoires maken dit setje compleet!

Bij het zien van deze setjes hierboven krijg ik echt helemaal de lentekriebels, jij ook? Mijn favoriete setjes zijn 1,2 & 5!