Een kijkje in mijn leven! #3

Al twee keer eerder maakte ik een artikel met foto’s om jullie een kijkje in mijn leven te geven. Vandaag is het weer zover en ik vond dat ik weer genoeg foto’s had gemaakt voor een nieuw artikel. Lees snel verder om de foto’s te bekijken, have fun!

Ik ben absoluut geen keukenprinses maar bakken kan ik en vind ik wel erg leuk om te doen. Hier maakte ik een heerlijke hartige taart met o.a. spinazie, broccoli, geitenkaas en cashewnoten. Echt heerlijk!

Af en toe krijgen Puck en ik ‘Bo’ op bezoek. Ik pas dan vaak een dagje op en dat is hartstikke gezellig. Ook heel leuk om te zien dat beide hondjes met elkaar gaan spelen.

Puck is hier net naar de kapper geweest en heeft een lekker ‘geknipt’ koppie, wat een schatje is het toch!

Mijn bestelling van Miss Lipgloss shop. Vrijdagmiddag had ik de bestelling geplaatst en zaterdagmiddag had ik de bestelling binnen, super snel dus!

Om mijn statistieken in de gaten te houden gebruik ik Google Analytics, dit is een programma dat wat mij betreft het meest betrouwbaar is. Sinds kort kun je ‘realtime’ je bezoekers bekijken en dat is super leuk. Hier had ik 74 mensen op mijn blog, wie weet zat jij daar ook wel tussen?

Deze foto vond ik op Facebook en meteen kreeg ik zoveel zin om op vakantie te gaan. Ik vind het sowieso een geweldig leuke foto. Gelukkig ga ik over 24 dagen weer naar Oostenrijk, nog even geduld dus!

Eindelijk een kledingrek! Mijn kast puilde helemaal uit en daardoor kon ik mijn kleding gewoon niet goed terug vinden en trok ik steeds een beetje dezelfde kleding aan. Nu heb ik een kledingrek en dit zorgt ervoor dat ik alles veel vaker aantrek, waardoor ik ook meer verschillende outfits aan heb.

Een nagel app op mijn iPhone aan het uitproberen. Ging het maar zo gemakkelijk…

..Dan zit er niets anders op dan gewoon zelf je nagels lakken. Helemaal niet erg om te doen natuurlijk want ik vind het super leuk om crea bea met mijn nagels bezig te zijn.

Een bestelling binnen van The Beauty Bakery, binnenkort een review over deze heerlijke spulletjes.

Mijn kerstlook (dezelfde die ik maakte voor mijn ‘kerstlook’ filmpje), ik vond het wel een geslaagde ooglook dus maakte ik er een foto van met mijn iPhone.

Oud & Nieuw was super gezellig en hier deed ik een poging om op de Vismarkt vuurwerk te fotograferen, hoezo een fail?

Eindelijk weer mijn meest favoriete mascara ooit in huis, de Clinique High Impact mascara. Echt zo’n ontzettende fijne mascara…

Deze foto vond ik op mijn Macbook en ik vond het wel en grappige foto (alleen jammer dat Puck z’n oogjes dicht heeft). Hier was ik lekker ’s avonds op de bank met mijn lieve vriendje aan het chillen!

Gisteren at ik een heerlijke maaltijdsalade van de AH. Een salade met o.a. pasta, sla, radijsjes en grote garanalen, echt een hele lekkere salade!