Vraag van de dag: Hoe lang sta jij ‘s ochtends voor de spiegel?

Voor vandaag had ik eigenlijk een ander artikel op de planning staan maar gezien het hele donkere weer kon ik geen mooie foto’s maken. Dus dat artikel houden jullie van mij tegoed. Zodra de zon weer gaat schijnen in Nederlanf ga ik heel veel foto’s maken…Vandaag heb ik voor jullie een vraag waar ik eigenlijk heel benieuwd naar ben, Namelijk: ‘Hoe lang sta jij ‘s ochtends voor de spiegel?’…

Deze vraag ga ik natuurlijk eerst even zelf beantwoorden. Ik werk vanuit huis dus ik hoef doordeweeks niet naar school of naar mijn werk. Ondanks dat ik thuis werk doe ik bijna elke dag mijn make-up. Natuurlijk sla ik ook wel eens dagje over maar over het algemeen voel ik mij gewoon net iets beter en word ik productiever als ik mijn make-up en haar heb gedaan. Gemiddeld ‘sta’ (ik doe eigenlijk zittend mijn make-up) een half uurtje voor de spiegel. Dan doe ik mijn make-up en vaak doe ik mijn haar in een simpel knotje, dus dat is zo klaar. Als ik bezig ben met mijn make-up zet ik vaak een serie op, zoals: New Girl, Gossip Girl, Hart of Dixie of Kourtney and Kim take New York. Ik ben namelijk nogal van het multitasken en ik vind het wel fijn om iets onder het make-uppen te doen te hebben. Ik vind een half uurtje eigenlijk niet zo heel erg lang en ik zie er dan wel gewoon wat leuker uit waardoor ik mij net wat lekkerder voel.

Nu ben ik dus heel benieuwd hoe lang jij gemiddeld voor de spiegel staat. Is dat heel kort of juist heel lang en waarom. Oja en vind jij het ook leuk om iets onder het make-uppen te doen (bijv. TV of serie kijken) of ben ik daar een beetje apart in?

 

Dit vind je vast ook leuk...

41 Comments on Vraag van de dag: Hoe lang sta jij ‘s ochtends voor de spiegel?

 1. Miranda
  9 december 2011 at 14:57 (8 jaar ago)

  Bij mij is het verschillend meestal doe ik er 15 min over, wanneer ik meer tijd heb dan doe ik mijn make up wat uitgebreider en anders ben ik zo klaar en breng ik foundation,poeder,, mascara en blush op.

  Beantwoorden
 2. Femke
  9 december 2011 at 14:58 (8 jaar ago)

  Voor mijn make-up hooguit 5 minuten doordeweeks, ik ben een kampioen snel-makeuppen!

  Beantwoorden
 3. Paola
  9 december 2011 at 14:59 (8 jaar ago)

  Door de weeks doe ik er 10 a 15 minuten over en in het weekend 20 a 25!

  Beantwoorden
 4. Annemay
  9 december 2011 at 15:15 (8 jaar ago)

  ik doe sochtends een uur over make-up/aankleden.
  ik zet een tv programma of film aan en ben dan zo een 3 kwartier bezig met mijn make-up.. daarom leg ik savonds altijd mijn kleding/sieraden klaar zodat ik daar snel mee klaar ben :P dit is eigenlijk mijn ritueel voor een schooldag, als ik ga werken doe ik een half uur over make-up en aankleden en op zondag loop ik meestal make-up loos rond:P

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   11 december 2011 at 17:58 (8 jaar ago)

   Jij kijkt dus ook graag iets terwijl je bezig bent met je make-up, hihi!

   Beantwoorden
 5. femketje
  9 december 2011 at 15:17 (8 jaar ago)

  ik denk 5 tot 10 minuten inclusief tanden poetsen XD

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   11 december 2011 at 17:59 (8 jaar ago)

   Dat is wel heel snel, maar het ligt er natuurlijk ook aan wat je allemaal op doet qua mak-up.

   Beantwoorden
 6. Eve
  9 december 2011 at 16:09 (8 jaar ago)

  Ik ben 10 a 15 minuten bezig voor een eenvoudige make-up. Als ik iets uitgebreider te werk ga, een minuut of 20 denk ik. Ik hou de tijd niet bij.. ;-)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   11 december 2011 at 17:59 (8 jaar ago)

   Ik ook niet echt hoor maar ik kan het wel een klein beetje inschatten :)

   Beantwoorden
 7. Jildou
  9 december 2011 at 16:17 (8 jaar ago)

  Ongeveer 5 minuten, ik kan het super snel, haha.

  Beantwoorden
 8. Laura
  9 december 2011 at 16:32 (8 jaar ago)

  Ik denk zo’n 10 minuten, langer moet ik ook niet voor de spiegel staan, anders mis ik m’n bus. ;)

  Beantwoorden
 9. Lie
  9 december 2011 at 16:46 (8 jaar ago)

  Ik ben ongeveer 10 minuten bezig, maar dan kijk ik geen tv of iets anders. Als ik uitga een klein half uur.

  Beantwoorden
 10. Fleur
  9 december 2011 at 17:15 (8 jaar ago)

  6 minuten thuis en 4 minuten in de trein. Als ik niet naar mijn werk/stage ga (daar ben ik 3 dagen per week om 07.45 aanwezig) dan doe ik er ietsjes langer over, 15 min. Heb ik een feestje oid dat ik er meer moeite voor wil doen dan kan ik wel 30 min bezig zijn.

  Beantwoorden
  • Fleur
   9 december 2011 at 17:18 (8 jaar ago)

   Oh en het is altijd uitgebreide make-up, primer, concealer, foundation, poeder, bronzer, blush, highlighter, wenkbrauwel, oogschaduw, lijntje en mascara. Mascara doe ik vaak pas op wanneer ik op mijn werk ben omdat ik dan even rustig kan zitten en er vaak net niet aan toe kom in die 4 min in de trein.

   Beantwoorden
 11. FrouFrouBeauty
  9 december 2011 at 18:13 (8 jaar ago)

  Ik sta in de week ongeveer 20 min voor de spiegel in het weekend kan het uitlopen tot een uur ^^

  Beantwoorden
 12. Sandra3619
  9 december 2011 at 18:17 (8 jaar ago)

  De laatste tijd ben ik in een minuut of 10 klaar, ik heb een redelijk standaard neutral make up look voor mijzelf verzonnen, en die gaat supersnel (primer, foundation, concealer, wenkbrauwen, oogschaduw, blush, highlighter, poeder, mascara). Lipstick of gloss doe ik altijd pas in de trein op LOL. Als ik iets extra’s wil doen, dan kun je er 5 minuten bij op tellen.

  Beantwoorden
 13. Mirjam
  9 december 2011 at 18:27 (8 jaar ago)

  Leuk artikel, ik doe er meestal 15 á 20 minuten over!

  Beantwoorden
 14. Suus
  9 december 2011 at 18:33 (8 jaar ago)

  Ik sta gemiddeld nog geen 5 minuten voor de spiegel. Ik draag lang niet elke dag make-up, omdat ik het niet echt nodig heb (niet arrogant bedoeld hoor haha). Ik zie er wel graag verzorgd uit. Als ik wel make up draag, ben ik langer kwijt, omdat ik van mooie oogschaduw hou.

  Beantwoorden
 15. Mireille
  9 december 2011 at 19:09 (8 jaar ago)

  Het is ‘s ochtends. Die komma moet voor de s. Ik besteed zo’n 10 minuutjes aan haar en make-up voordat ik naar school ga.

  liefs Mireille
  dresslikemi.com

  Beantwoorden
 16. Diana
  9 december 2011 at 19:26 (8 jaar ago)

  Haar & make-up; 5-10 minuutjes.
  (Mascara, eye-liner, oogpotlood + lipstick)

  Beantwoorden
 17. Myrthe
  9 december 2011 at 20:29 (8 jaar ago)

  Hmm, dat ligt eraan. Op een doordeweekse schooldag doe ik hier heel snel over, zo’n 10 – 15 minuten. Maar in het weekend of in de vakantie doe ik hier veel langer over, puur omdat ik er ook gewoon meer tijd voor heb. Dan soms wel een halfuur, haha. :)

  Beantwoorden
 18. LottedeJ
  9 december 2011 at 20:54 (8 jaar ago)

  Als ik naar school ga sta ik ongeveer 20 minuten voor de spiegel voor mijn make-up en haar. In het weekend of wanneer ik meer tijd heb, kan dat wel oplopen tot een uur of zelfs nog langer, haha.

  Beantwoorden
 19. Cindy
  9 december 2011 at 22:03 (8 jaar ago)

  20-30 minuutjes. Voor een speciale gelegenheid of als ik lekker veel tijd over heb langer!

  Beantwoorden
 20. Cynthiiaa
  10 december 2011 at 01:23 (8 jaar ago)

  Ik doe er ook inderdaad minimaal 30 minuten over, het is misschien lang, maar ik heb het er wel voor over. Ha niet! xD wil gewoon dat mijn make-up goed zit, zo voel ik mij ook beter. Zit het scheef, niet gelijk, irriteer ik mij mateloos aan het feit dat één oog groter lijkt dan de andere.

  Beantwoorden
 21. Estrella
  10 december 2011 at 02:00 (8 jaar ago)

  Verschilt heel erg. De ene dag ben ik binnen 10 minuten klaar en als ik er echt werk van maak al gauw 3 kwartier.

  Beantwoorden
 22. Sara
  10 december 2011 at 09:32 (8 jaar ago)

  Ongeveer 10 minuten soms een kwartier, en als ik haast heb 5 minuten.

  Beantwoorden
 23. wegmettaalfouten
  10 december 2011 at 10:53 (8 jaar ago)

  Het is ‘s ochtends.. geen s’ ochtends

  Beantwoorden
 24. Miranda
  10 december 2011 at 12:59 (8 jaar ago)

  Leuke vraag! Ik doe er ongeveer 10 minuten over, maar in het weekend 20 minuten.

  Beantwoorden
 25. Nannick
  10 december 2011 at 17:57 (8 jaar ago)

  NEW GIRL :D Hahaa zo’n leuke serie he :) Haha okee ik sta 3 kwartier voor de spiegel, met make up en haren tegelijk dan eh. Eh ik kijk ondertussen geen tv, want dan gaat het nog langer duren haha.

  Beantwoorden
 26. xx_Patries_xx
  10 december 2011 at 23:37 (8 jaar ago)

  als het moet kan ik in een kwartier klaar zijn met haar en make-up, maar als ik de tijd heb dan neem ik wel een half uurtje

  Beantwoorden
 27. C_Justine
  11 december 2011 at 09:20 (8 jaar ago)

  Ik sta altijd op het laatste moment op om te vertrekken naar school, dus dan schiet er niet veel tijd over. In 45minuten eet ik, kleed ik mij aan en doe ik mijn make-up. Het maakt niet uit als ik laat ben of niet, zonder mijn make-up ga ik niet naar school. Ik voel mij gewoon iets beter! Ik denk dat ik dus zo’n 10 à 15min voor de spiegel sta qua make-up! :)

  Beantwoorden
 28. Merel
  23 december 2011 at 16:36 (8 jaar ago)

  ik kan het doordeweeks ook heel snel, aangezien ik dan alleen bb cream, concealer en mascara opdoe. dat doe ik ong in 5 min, met tandenpoetsen erbij. in het weekend doe ik er langer over, omdat ik dan ook blush/oogschaduw etc gebruik (:

  Beantwoorden
 29. Natasja
  5 februari 2012 at 22:22 (8 jaar ago)

  doordeweeks 20 minuten ik doe foundation, blush, oogpotlood, oogschaduw en maskara op. Als ik haast heb dan doe ik er minder lang over dan doe ik minder op meester : foundation, blush en maskara en dan snel door xd. In het weekend kan ik uren voor de spiegel zitten treuzelen xd hahaha x

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *