The Body Shop Limited edition ‘Candied Ginger’ producten

Kerst komt steeds dichterbij en ik heb nog wat kerst beauty producten thuis liggen voor een review, waaronder twee producten van The Body Shop. Ik ontving twee producten uit de ‘Candied Ginger’ lijn, namelijk een lip balm en een body scrub. Lees snel verder om mijn review te lezen…

Als ik ergens van hou, dan is het wel de geur van kerst. Als ik aan kerst denk dan denk ik aan zoete, kruidige, citrus en kaneelachtige geuren. Het leuke is dat de producten uit de ‘Candied Ginger’ lijn exact zo ruiken (ze doen mij ook wel een beetje denken aan cola snoep). Producten die qua geur super goed passen bij de feestdagen…

Met dit koude weer is lipbalm een echte must om je lippen te beschermen en dit kan heel goed met de ‘Candied Ginger Lip balm’. Dit is een fruitige balsem wat een subtiele glans geeft aan de lippen. Maar ook maakt het de lippen zacht en glad. Het bevat gemberwortelextract, Community Fair Trade-bijenwas en paranotenolie.

De lip balm zit in een klein blikje, bevat 15 ml en is gemakkelijk te openen. Omdat het blikje zo klein is kun je de lip balm goed meenemen in je tas of jaszak.

Aan de lip balm zit niet een hele extreme geur, het ruikt een beetje kruidig. Wanneer je het op de lippen smeert proef je niet echt het kruidige. Ik kan me wel voorstellen dat sommige mensen het iets te ‘foody’ vinden, ik vind het persoonlijk wel lekker. Het geeft mijn lippen een zacht gevoel zonder dat het plakkerig wordt. De lip balm zelf is heel zacht en smelt als ware wanneer je het met je vinger uit het blikje haalt. Echt heel hygienisch is dit product niet want je moet er wel steeds met je vinger in, omdat ik de enige ben die de lip balm gebruikt vind ik dit niet een heel groot probleem. Het houdt mijn lippen gedurende de dag lekker zacht en ik heb ook echt het idee dat het mijn lippen voedt. De TBS ‘Candied Ginger Lip Balm’ kost €5,-

Dan hebben we ook nog de ‘Candied Ginger Body Scrub’, een perfecte scrub om je huid eens lekker mee te verwennen. Qua geur is die kruidig en eigenlijk vergelijkend met de lip balm, alleen is de geur van dit product wel iets sterker. De scrub exfolieert de huid en zorgt voor een zacht gevoel. Dit product bevat gemberwortelextract, Community Fair Trade-rietsuiker, paranotenolie en soja-olie.

De scrub zit in een grote pot met draaideksel en bevat 200 ml. Ik gebruik deze scrub ongeveer twee keer in de week en het bevalt super goed. De scrub bevat kleine scrubdeeltjes, ruikt super lekker en scrubt vrij mild maar ondanks dat, voel ik wel dat het mijn huid zachter maakt. Waar je altijd een beetje voor op moet passen is dat er geen water in de pot komt. Water zorgt namelijk heel snel voor bacteriën en dan kun je binnen no-time je product weggooien, zonde! De pot staat bij mij in de badkamer buiten de douche. Wanneer ik het ga gebruiken neem ik wat mee in een grote plastic lepel. Zo komt er geen water in mijn scrub en heb ik veel langer plezier van een product. Na het douchen voelt mijn huid lekker zacht aan en vaak smeer ik mijn lichaam ook nog even in met een body lotion zodat mijn huid optimaal zacht is. Voor een pot TBS ‘Candied Ginger Body Scrub’ betaal je €15,-.

Naast deze twee producten heb je ook nog een douchegel, hand cream, body lotion, body butter en een zeep in dezelfde geur. Het leuke is dat ze ook cadeau pakketen verkopen met deze producten, misschien een leuke cadeau tip voor kerst. Deze producten zijn nu te koop bij The Body Shop, zowel online als in de winkel.

86 Comments on The Body Shop Limited edition ‘Candied Ginger’ producten

 1. femketje
  1 december 2011 at 15:28 (9 jaar ago)

  die scrub lijkt me heerlijk :D

 2. charile
  1 december 2011 at 15:37 (9 jaar ago)

  lijken me heerlijk =)

 3. Joyce
  1 december 2011 at 15:46 (9 jaar ago)

  Ik vond deze geurlijn zelf erg ruiken naar zure cola-matjes, toen ik hem van de week besnuffelde in Maastricht. Het heeft een beetje het zoete, zure maar ook warme! Mooie review heb je ervan gemaakt, zelf ben ik groot fan van de Spiced Vanilla lijn, die ook dit jaar weer in de winkels ligt.

  • Sanne van Huis
   1 december 2011 at 21:19 (9 jaar ago)

   Naar die geur ben ik ook eigenlijk wel heel erg benieuwd :)

  • Christine
   15 januari 2012 at 16:52 (9 jaar ago)

   HET RUIKT ZO LEKKER NAAR COLAFLESJES EN COLA LOLLY’S! sorry ben even enthousiast. heb de douchegel gister in de sale gekocht voor 2,50 hahah. had ik er nou maar 2 meegenomen.

 4. Laura
  1 december 2011 at 15:49 (9 jaar ago)

  Lijken me erg fijne producten!

 5. Miranda
  1 december 2011 at 16:07 (9 jaar ago)

  lijken me echt heerlijke producten, vooral de scrub;D

 6. Nicole
  1 december 2011 at 16:19 (9 jaar ago)

  vind het echt een hele lekkere geur!

 7. Myrthe
  1 december 2011 at 16:32 (9 jaar ago)

  Oeh, dat ziet er goed uit zeg! Ik ben nu alleen wel heel erg benieuwd naar de geur…

 8. LottedeJ
  1 december 2011 at 17:55 (9 jaar ago)

  De geur spreekt me op de een of andere manier niet zo aan, maar de producten zelf lijken me wel heel fijn!

  • Sanne van Huis
   1 december 2011 at 21:20 (9 jaar ago)

   Je moet wel echt van winterse geuren houden, ander vind je het denk ik niet zo lekker!

 9. Paola
  1 december 2011 at 18:22 (9 jaar ago)

  Deze lijn lijkt me heerlijk

 10. Myrna
  1 december 2011 at 19:32 (9 jaar ago)

  De scrub lijkt mij echt heerlijk! De geur van Candied Ginger vind ik ook lekker, ruikt inderdaad naar cola snoepjes.

 11. Nannick
  1 december 2011 at 21:14 (9 jaar ago)

  Die scrub ziet er echt lekker uit ;D

 12. Cynthiiaa
  1 december 2011 at 22:37 (9 jaar ago)

  Wat slim om een plastic lepel mee te nemen! De producten lijken mij echt zalig, ik houd wel van de kruidige doucheproducten, vooral in de winter!

 13. Desirée
  2 december 2011 at 08:18 (9 jaar ago)

  Ik vind de scrub echt heerlijk ^^

 14. Maaike
  2 december 2011 at 10:41 (9 jaar ago)

  Die scrub lijkt me echt fijn !

 15. Samantha
  2 december 2011 at 13:47 (9 jaar ago)

  Oeh, ziet er zo fijn uit! :D