TEEEZ Boudoir Secrets collectie deel 2

Afgelopen vrijdag zag je deel 1 van de Teeez Boudoir Secrets collectie, dit is namelijk de nieuwe collectie van Teeez. Een mooie kleurrijke collectie die vier verschillende producten bevat. Vandaag laat ik de tweede gedeelte aan jullie zien, namelijk de mascara’s en de lakjes. Lees snel verder voor de review + swatches…

De Boudoir Secrets collectie bestaat uit vier verschillende producten, namelijk: Bold Eyeliner Pencil, French Kiss Lip Gel�e, (deze zag je afgelopen vrijdag voorbij komen) Couture Nail Lacquer en Boudoir Mascara. De producten hebben allemaal vernieuwende formules, verleidelijke kleuren en unieke verpakkingen. Deze collectie is een echte musthave als je gaat voor een sensuele en een elegante look…

Waarschijnlijk wil iedere vrouw wel mooie volle lange wimpers hebben, ik in ieder geval wel. Merken komen steeds weer met nieuwe formules en beloftes maar vaak kunnen ze dit niet waarmaken. Inmiddels heb ik zo wel mijn favo mascara’s (komt binnenkort een artikel over). Natuurlijk heb ik ook de nieuwe mascara’s van Teeez uitgeprobeerd en ik was heel benieuwd…

De verpakkingen van beide mascara’s zijn helemaal in de ‘Boudoir Secret’ stijl. De Teeez mascara’s beloven een ultieme en verleidelijke blik te geven. Er zijn drie verschillende, namelijk: Full & Flirty, Ssshocking Length en Never Ending. Ik heb de twee laatste in bezit.

Ik begin met de ‘Full & Flirty’ mascara, deze is zwart van kleur. De mascara heeft een vrij standaard borsteltje met echte haartjes. Wat mij meteen opviel is dat de mascara niet klontert en het brengt heel gemakkelijk aan. Het is niet een hele natte mascara en dit vind ik zeker een voordeel. Hieronder zie je mijn wimpers met deze mascara en ik heb het aangebracht op mijn ‘naakte’ oog. Zoals je ziet geeft de mascara niet heel veel volume maar wel lengte. Toch ben ik heel tevreden over de ‘Full & Flirty’ mascara omdat die zorgt dat mijn wimpers krullen, langer lijken en je krijgt niet snel ‘spinnenpootjes’ met deze mascara, heel fijn!

Dan de ‘Ssshocking Length’ mascara, deze is bruin van kleur. Eerlijk, ik heb het niet zo op bruine mascara’s alleen deze is behoorlijk donkerbruin en geeft juist een wat zachtere oogopslag dan zwarte mascara. Deze vind ik dus wel mooi! De ‘Ssshocking Length’ is wel vrij nat dus je moet een beetje uitkijken dat je het niet op je oogleden krijgt. Qua effect (zie afbeelding hieronder) vind ik deze mascara eigenlijk heel erg lijken op de Teeez ‘Full & Flirty’ mascara. De ‘Ssshocking Length’ �zorgt namelijk voor meer lengte, krult mijn wimpers goed en ook deze mascara klontert niet dus ‘spinnenpootjes’ krijg je niet snel.

Ik ben eigenlijk blij verrast door deze twee mascara’s. Ze geven mijn wimpers meer lengte, zorgen een klein beetje voor meer volume, ze sepereren mijn wimpers goed, zorgen dat mijn wimpers goed krullen en ze werken ook nog eens erg fijn. Ook gedurende de dag blijft de mascara goed op z’n plek. Voor de ‘Full & Flirty’ en ‘Ssshocking Length’ mascara betaal je �6,79, behoorlijk budget dus!

Hieronder zie je ten slotte de Couture Nail Lacquer. In de ‘Boudoir Secrets’ collectie zitten maar liefst 8 kleuren nagellak in mooie krachtige pasteltinten. De lakjes hebben een vernieuwende formule waardoor je een gel nagel effect�cre�ert. De lakjes drogen snel en zouden tot 5 dagen perfect goed blijven zitten.

Ik heb drie verschillende kleuren gekregen, namelijk: Outta Control, Free en Gutsy. Drie hele mooie pasteltinten die ik meer bij de lente dan bij de winter vind passen. In een flesje nagellak zit 8,5 ml en dit is wel een gemiddelde hoeveelheid. De kwastjes zijn vrij smal en de nagellak is vrij dun. De nagellak vind ik heel fijn lakken en het is wel vergelijkbaar met de Catrice lakjes. De drie kleuren die ik heb gekregen zijn ontzettend dekkend en twee dunne laagjes waren dan ook meer dan voldoende.

Hieronder zie je de drie kleuren. Ik vind vooral de kleuren ‘Outta Control’ en ‘Gutsy’ mooi. Gutsy heeft trouwens een hele mooie parelmoer finish. De kleur ‘Free’ vind ik op zich ook wel mooi alleen vind ik mintgroen niet meer zo vernieuwend. Ik heb ‘Gutsy’ de afgelopen dagen op mijn nagels gehad en het lakje bleef met topcoat twee volle dagen goed op mijn nagels, dus die vijf dagen gaat niet helemaal op. Toch ben ik hartstikke tevreden over de lakjes, het zijn namelijk mooie kleuren, lakken fijn en ze blijven gewoon goed twee dagen op mijn nagels zitten. Deze Teeez Couture Nail Lacquer kosten per stuk �4,90.

Ik ben gewoon heel erg te spreken over deze Teeez collectie. Er zitten hele mooie producten bij en vooral de ‘Bold Eyeliner Pencil’ en de ‘Boudoir mascara’ vind ik absolute aanraders. De lakjes en lipgloss zijn ook fijn maar zijn niet echt heel vernieuwend. Wil je meer weten over deze collectie en waar je het kunt kopen, kijk dan even op http://www.teeez.eu.

146 Comments on TEEEZ Boudoir Secrets collectie deel 2

 1. Eve
  20 december 2011 at 15:22 (11 jaar ago)

  Ik ben ook heel tevreden over de kwaliteit van Teeez, goede prijs/kwaliteit verhouding ook!

  • Sanne van Huis
   21 december 2011 at 20:53 (11 jaar ago)

   Inderdaad, Teeez doet het zeker goed!

 2. kim
  20 december 2011 at 15:30 (11 jaar ago)

  Ben ook helemaal gek op de mascara’s en de lakjes zijn ook prima alhoewel ik de oranjeachtige kleur iets minder vind qua lakken

  • Sanne van Huis
   21 december 2011 at 20:53 (11 jaar ago)

   Die was idd wel het lastigst qua lakken 🙂

 3. Helmi
  20 december 2011 at 15:38 (11 jaar ago)

  de mascara’s zien er erg goed uit!

 4. fre
  20 december 2011 at 16:02 (11 jaar ago)

  wow die mascaras! Ik weet niet zzker of ik die ga kopen want vond ‘Bold eyeliner pencil’ er ook mooi uitzien 🙂

 5. Caroline
  20 december 2011 at 16:03 (11 jaar ago)

  Wat een lieve kleurtjes! I like!

 6. Joyce
  20 december 2011 at 16:38 (11 jaar ago)

  Ik vind het effect van de mascara’s bij jou heel erg mooi, ik hou wel van zeer gesepareerde wimpers, vind ik veel verzorgder ogen.

 7. Myrthe
  20 december 2011 at 16:41 (11 jaar ago)

  Wat een fijne producten! Die mascara’s zien er super uit, wauwie!

  • Sanne van Huis
   21 december 2011 at 20:54 (11 jaar ago)

   Die zijn ook echt fijn, horen zeker bij mijn favorieten!

 8. Manon
  20 december 2011 at 16:48 (11 jaar ago)

  Ik vind de lakjes erg mooi, echt leuke kleurtjes gewoon! De lipglossjes lijken me ook fijn

 9. LottedeJ
  20 december 2011 at 17:46 (11 jaar ago)

  Die mascara ziet er echt heel goed uit! De nagellak vind ik wel oké, maar niet heel bijzonder. Maar wow, die mascara!

 10. charile
  20 december 2011 at 17:54 (11 jaar ago)

  Mooie producten! Die mascara’s lijken me super fijn
  x

 11. femketje
  20 december 2011 at 18:21 (11 jaar ago)

  ik vind de lakjes echt super pretty 😀

 12. DalaLuz
  20 december 2011 at 20:23 (11 jaar ago)

  Mooie kleurtjes!

 13. Cynthiiaa
  20 december 2011 at 20:42 (11 jaar ago)

  Die nagellakjes zien er wel mooi uit! De mascara’s zijn ook prachtig, ze maken je wimpers langer lijkt het net en hij separeert ze heel goed, totaal geen klontenwimpers.

 14. Miranda
  20 december 2011 at 20:47 (11 jaar ago)

  Mooie producten, ik heb zelf nog niets van Teez maar het lijkt me wel een fijn merk (:

 15. Paola
  20 december 2011 at 21:44 (11 jaar ago)

  De producten zien er echt goed uit! De mascara geeft echt een goed resultaat!

 16. Mirjam
  20 december 2011 at 22:55 (11 jaar ago)

  Is die groenige lak te vergelijken met Sold out Forever van Catrice?

  • Sanne van Huis
   21 december 2011 at 20:56 (11 jaar ago)

   Wel een beetje idd want het zijn beide mintgroene lakjes maar deze is misschien iets minder fris qua kleur 🙂

 17. Jana
  20 december 2011 at 23:19 (11 jaar ago)

  Ooh die mascara <3 x

 18. Nannick
  25 december 2011 at 18:19 (11 jaar ago)

  Een lovely collectie!