Sneak Peek Primark lentecollectie 2012!

Je leest het goed, vandaag een sneak peek van de Primark lentecollectie voor 2012. Misschien een beetje vroeg om nu al aan de lente te denken (het moet nog kerst worden) maar in modeland zijn ze zelfs al bezig met de wintercollecties van volgend jaar. En omdat jullie net als ik gek zijn op Primark dacht ik dat jullie het vast wel leuk zouden vinden om alvast een sneak peek te krijgen. Zo kun je ook alvast zien wat er aankomend seizoen hip is en welke kleuren hot gaan worden…

Hieronder zie je een deel van de kledingcollectie. Er wordt veel gebruikt gemaakt van kleur, colour blocken mag ook nog steeds blijkbaar, ook zie je nog steeds veel pastel en nude tinten. Niet alle items vind ik even mooi maar er zitten zeker mooie kledingstukken tussen. Mijn favorieten zijn de nude blazer, lichtblauwe blazer maar ook de kanten short vind ik erg tof!

Op de volgende pagina vind je schoenen en tassen uit de lentecollectie…

Wauw, van de schoenen en tassen word ik helemaal vrolijk! Wat een geweldige items zitten hiertussen. Er wordt ook weer veel gebruik gemaakt van kleur en er wordt flink ‘gecolourblocked’ (is dat een woord?). Vinden jullie de accessoires ook zo leuk?

1. €21,- (in de winkel begin feb 2012)/ 2. €10,- (in de winkel eind feb 2012)/ 3. €12,- (in de winkel begin maart 2012)/ 4. €21,- (ligt nu in de winkel)/ 5. €7,- (in de winkel begin jan 2012)/ 6. €14,- (Midden dec 2011 in de winkel)/ 7. €23,- (midden jan 2012 in de winkel)/ 8. €21,- (in de winkel begin feb 2012).