Party outfits onder de 100 Euro!

Omdat de maand december al duur genoeg is besloot ik om een artikel te maken met leuke goedkope party outfits. De setjes zijn helemaal compleet en ik ben onder de 100 Euro gebleven (dat was soms nog best lastig). De outfits op de volgende pagina kun je bijvoorbeeld dragen tijdens Oud & Nieuw. Uiteraard zijn deze outfits ook leuk voor een feestje of een avondje stappen. Lees snel verder om de party outfits te bewonderen…

Het eerste setje is echt budget want het totaal bedrag is ruim 72 Euro. Het leuke is dat je het er niet van af ziet. Een zwart jurkje is natuurlijk altijd goed en met de glinsterende gouden accessoires wordt het jurkje nog feestelijker. Hou je niet zo van asymmetrische kleding dan kun je uiteraard ook kiezen voor een ander simpel zwart jurkje.

Uitgaan of naar een feestje hoeft natuurlijk niet altijd per se in een jurkje of rokje maar kan soms ook prima in een mooie jeans. Voor dit setje koos ik een mooie donkere skinny jeans die ik combineerde met een sjieke top, mooie open schoenen, een glinsterend tasje en mooie lange oorbellen. Natuurlijk kunnen de nagels ook niet achter blijven en ik vond hele leuke lakjes van de H&M die er qua kleur heel goed bij passen!

Voor het derde setje koos ik voor een rokje. Niet zomaar een rokje, nee eentje met heel veel pailletten. Je ziet deze rokjes echt overal en ze zijn niet eens zo heel duur. Boven het rokje heb ik gekozen voor een simpele schattig hemdje die je bij het rokje instopt en er een beetje uit ‘poft’. Omdat het rokje eigenlijk al de eyecatcher van de outfit is heb ik de rest lekker rustig gehouden. Het tasje van Modcloth vind ik trouwens helemaal geweldig.

In plaats van een rokje, jeans of jurkje kun je ook voor een short gaan. De H&M taille short met strik is nu in de aanbieding dus deze is lekker goedkoop. De short combineerde ik met een witte oversized hemdje met gouden rits detail. De enkellaarsjes van Pull & Bear vind ik zo ontzettend mooi en ze staan leuk bij deze outfit maar zijn ook heel geschikt om te dragen onder een jurkje of een jeans. Om het geheel iets feestelijker te maken kan een gouden tasje met heel veel glitters niet ontbreken…

Ten slotte nog een zwart jurkje die ik combineerde met fijne roze accessoires. Dit is echt een setje voor een hippe jonge party girl! De high heels van de H&M zijn online uitverkocht maar in sommige vestigingen zijn ze nog wel te verkrijgen. Het tasje van Forever 21 vind ik trouwens erg leuk, er zit ook nog een gouden kettinkje aan. Met deze outfit ga je zeker weten opvallen!

Dit waren ze alweer, vijf leuke party outfits onder de 100 Euro! Ik kan me voorstellen dat het je wat koud lijkt voor nu maar natuurlijk kun je de setjes combineren met een huidkleurige of zwarte panty/maillot. Welk setje is jouw favoriet?