NOTD: Christmas Proof nagels!

Laatst bestelde ik eindelijk ‘dotting tools’ en hiermee kun je super leuke nailart maken. Je kunt namelijk heel makkelijk stipjes zetten met deze handige tools. Voorheen deed ik dit met een spijker of een haarspeldje, wat eigenlijk ook wel prima gaat. Toch is een dotting tool net wat prettiger! Omdat kerst alweer bijna voor de deur staat besloot ik leuke ‘kerstnagels’ te gaan maken…

En dit is het resultaat. Het is super simpel te maken en de nailart op zich is ook heel simpel, less is more! Ik koos voor een gouden basis van Gosh en ik heb stipjes gezet met metallic blauw, metallic donkerrood, metallic paars en zwarte (met kleine mini glittertjes) nagellak. De nailart vind ik wel geslaagd, het ziet er namelijk wel feestelijk uit. Om het nog extra feestelijk te maken had ik er ook nog een glitter topcoat overheen kunnen doen…

De volgende kleuren gebruikte ik voor deze nailart: Catrice ‘Drama Queen’, China Glaze ‘Long Kiss’, Gosh ‘Gold’, KOH ‘Midnight Blue!’ en H&M ‘Purple’.

Wat vinden jullie van mijn NOTD? En doe jij met kerst ook speciale nagellak op?