Leuke iPhone beauty apps!

Ik heb voor de iPhone gebruikers onder ons drie leuke beauty apps tips. Steeds meer meiden maken gebruik van een iPhone en hiervoor heb je allerlei leuke apps, ook apps die op beauty gericht zijn. De drie apps die ik heb uitgekozen zijn helemaal gratis en je kunt er meteen mee aan de slag…

De apps hieronder vind ik allemaal heel erg leuk als je je een keertje verveeld. Het is een keer wat anders dan bijvoorbeeld een spelletje op je iPhone spelen en het is natuurlijk extra leuk als je van beauty houdt.

De eerste app ken ik al een tijdje en deze kun je vinden door in de app store ‘dailyglow nail polish’ in te typen. Dit is een leuke app waarmee je verschillende kleuren nagellak op je nagels kunt uitproberen zonder dat je ze echt hoeft te lakken. Je maakt een foto van je hand en vervolgens kun je je nagels met een druk op de knop verschillende kleuren geven. Zo kun je goed zien welke kleuren goed passen bij je huidskleur. Op zich een hele simpele app maar wel leuk om te doen!

De tweede app kwam ik bij toeval tegen en heet ‘Modiface’. Dit is een app waarmee je je eigen gezicht of die van een model een metamorfose kunt geven. Ik ben altijd dol op dit soort programmaatjes! Zo kun je make-up aanbrengen, kapsels veranderen en kun je ook voor en na zien. Deze app is erg leuk om te doen en vooral om de tijd mee te doden als je bijvoorbeeld ergens op moet wachten. Ik vermaak me er in ieder geval wel mee!

Ten slotte heb ik nog een app van het merk Lancome. Dit is een hele leuke app om bijvoorbeeld face charts mee te maken. Dus heb je een keer geen inspiratie voor een look, dan zou je eerst in dit programma aan de slag kunnen om je zo te laten inspireren. Niet alleen kun je face charts maken ook vind je er o.a. beauty tips en tutorials van Michelle Phan. Ik vind het in ieder geval een hele leuke app, ik vind het trouwens sowieso heel erg leuk om face charts te maken!

Mocht jij nu ook nog een hele leuke of handige beauty app weten, deel het dan vooral bij de comments. Zouden jullie het leuk vinden om vaker soortgelijke artikelen op mijn blog te lezen, let me know!

Comments are closed.