Wekenlang stond (eigenlijk nog steeds) het plaatje van de Urban Decay Naked palette in de rechter kolom als ‘Musthave van de week’. Uiteindelijk werd het een ‘Musthave van een paar weken’ en gisteren is die eindelijk van mij geworden! Ik had geluk want het was de laatste en ik kreeg ook nog eens 25% korting (ik kocht namelijk ook nog iets anders, daar later meer over). De verkoper vertelde dat de palettes als warme broodjes over de toonbank vlogen en dat vind ik ook niet zo gek want het is ook gewoon een heel mooi palette…

Het Urban Decay  Naked Palette ga ik verder niet reviewen (tenzij jullie dat graag willen) want inmiddels weet iedereen dat het een prachtig palette is. De reden waarom ik het palette zo graag wou is omdat de kleuren echt perfect voor mij zijn. Ik ben gek op bruine tinten en die vind je volop in het palette. Ook de pigmentatie is helemaal top. Ja, ik ben hartstikke blij! Wat ook heel fijn is, is dat er een mini Eyeshadow Primer Potion bijzit. Ik was hier al behoorlijk benieuwd naar dus nu kan ik de primer uitproberen. Natuurlijk heb ik nog wat foto’s gemaakt van mijn nieuwe favoriet en ook maakte ik swatches zodat jullie de kleuren even goed kunnen bekijken…

Mooi is die he?! Natuurlijk maak ik binnenkort een ooglook met het Naked Palette en laat ik dit aan jullie zien. Ook zag ik al wat mooie kleurtjes voor mijn kerstlook tutorial.

De Naked Palette kun je kopen bij Sephora en in de volgende de plaatsen wordt Urban Decay verkocht: Amstelveen, Utrecht, Groningen, Den Haag, Maastricht en Rotterdam. Het palette kost €47,- en tot en met 26 december zijn er ook hele leuke kortingen bij Sephora!