Human + Kind ‘Anti-Aging & Family Remedy Cream’

De laatste tijd merk ik dat ik steeds meer interesse krijg in beautyproducten die natuurlijk zijn. Dit komt waarschijnlijk omdat er steeds meer merken bijkomen die gebruik maken van natuurlijke ingrediënten en misschien is het ook wel een trend? Human + Kind is sinds kort verkrijgbaar in Nederland en dit beautymerk verkoopt verzorgingsproducten op natuurlijke basis. Ik heb een tijd lang twee verschillende producten getest van dit merk, namelijk: Anti-Aging cream & Family Remedy Cream…

Human + Kind is een bedrijf die als doel heeft om huidproblemen op een ethische manier op te lossen. De all-in-one lijn (waar ik producten van heb getest) bestaat uit zuiver natuurlijke ingrediënten die de huid herstellen en verjongen. De producten van H+K zijn dermatologisch getest, zijn hypoallergeen en zacht voor de gevoelige huid. Het is een eerlijk en open merk die steeds op zoek is naar de juiste balans tussen eco-bewustzijn en een gezonde levensstijl. De producten zitten vol met gezonde, natuurlijke voedingsstoffen, wordt niet getest op dieren (ook de ingrediënten niet) en bevatten: Geen chemicaliën, geen kleurstoffen, geen parabenen, geen parfum en geen additieven. Tot nu toe klinkt het mij ontzettend goed in de oren en ik kan alvast verklappen dat ik enthousiast ben over de geteste producten.

Toen ik de producten binnen kreeg viel mij meteen de leuke en originele verpakking op. De producten zitten in een mooi kartonnen doosje in een grappige vorm bedrukt met een mooie print. De huisstijl van H+K spreekt mij heel erg aan en past wat mij betreft erg goed bij het merk, je kunt zien dat er goed over nagedacht is. Ik vind de doosjes zo leuk dat ik ze nog niet heb kunnen weggooien…

Het eerste product is de H+K Anti-Aging Cream. Dit product zit in een pompflacon wat ik meteen een dikke pluspunt vind want het is super hygienisch. Ook kun je heel goed doseren en pak je niet snel te veel. In het flesje zit 50 ml en hier kun je wel een tijdje mee vooruit.

De creme beloofd o.a. de volgende dingen: Het verzacht fijne lijntjes en rimpels, werkt goed tegen kraaienpootjes, vermindert de vorming van ouderdomsvlekken, verzacht en egaliseert de teint, hydrateerd de huid en maakt het soepel en het doet nog veel meer dingen. Na een maand gebruiken kan ik niet echt zeggen of het mijn fijne lijntjes heeft vermindert. Wel merk ik dat mijn huid goed gehydrateerd wordt en dat mijn huid soepel en zacht aan voelt.

De creme ruikt nogal apart. Je ruikt heel erg dat het natuurlijk is en dat komt ook omdat er geen parfum aan toegevoegd is. Het ruikt nogal naar kruiden en het doet me ook wel een beetje medicinaal aan. De geur is niet helemaal mijn ding maar omdat het voor de rest heel goed werkt, kan ik wel met de geur leven. Wel kan ik me voorstellen dat er mensen zijn die de geur niet zo prettig vinden.

Het product trekt redelijk snel in en laat een heel klein beetje een plakkerig laagje achter. Dit verdwijnt echter heel snel, dus het is voor mij geen probleem. Ik gebruik deze creme altijd s’ochtends voordat ik mijn make-up aanbreng. Na een maand kan ik wel zeggen dat mijn huid er heel goed op reageert en ik heb niet meer pukkeltjes of roodheden van gekregen, helaas ook niet minder. Ik kan mij heel goed voorstellen dat deze cream heel geschikt is voor de gevoelige huidjes.

Voor een flesje van 50 ml betaal je €29,95 en het is te verkrijgen bij Deonlinedrogist.nl.

Dan de Human + Kind All-in-One Family Remedie Cream waar ik vooral heel enthousiast over ben. Dit product zit in een tube wat ook zeker een voordeel is, het is namelijk heel hygienisch. De tube bevat 75 ml en hier kun je denk ik ongeveer twee maanden mee vooruit.

De H+K All-in-One Family Remedie Cream bevat natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een kalmerende en verzachtende werking. De creme hydrateerd de droge en ruwe gevoelige huid en helpt ook bij de bestrijding van de volgende huidirritaties: Zonverbranding, eczeem/psoriasisgevoelige huid, lichte brandwonden, insectenbeten en steken, acne, striae en littekens, koortsuitslag en doorligwonden, voetschimmel, broze nagels, jeuk en gevoelige huid na het scheren. Zoals je kunt zien is het goed voor talloze dingen. Ik gebruik het voornamelijk voor de droge plekken op mijn lichaam zoals mijn knieën, ellebogen en handen. Ik merk dat het mijn huid minder droog en stug maakt en dat het soepeler wordt.

De creme ruikt ook weer vrij bijzonder en is vergelijkbaar met de geur van de Anti-Aging creme, alleen de geur van de Family Remedie Cream is iets frisser. De geur vind ik dan ook een stukje lekkerder.

De lotion trekt razendsnel in mijn huid en laat helemaal geen plakkerig of vet laagje achter. Zoals ik al eerder aangaf maakt het mijn huid minder droog, het voelt soepeler en het maakt mijn huid lekker zacht. Sinds een tijdje ben ik het ook aan het gebruiken op een grote litteken op mijn bovenbeen maar ik zie nog niet dat het litteken anders wordt, waarschijnlijk gebruik ik het nog net te kort om al resultaat te zien.

Voor een tube van 75 ml betaal je €22,95 en het is te verkrijgen bij Deonlinedrogist.nl.

Ik ben heel erg enthousiast over dit merk. Het zijn fijne producten met alleen natuurlijke ingredienten, ze testen niet op dieren en de producten zien er ook nog eens hartstikke leuk uit! De producten van H+K vind ik zeker een aanrader voor meiden en jongens met problematische huidjes, zoals bijvoorbeeld eczeem, extreem droge huid of overgevoelige huid.

Voor meer info over de Human + Kind producten kun je kijken op de site van dit merk en je kunt de producten online kopen bij Deonlinedrogist.nl.

14 Comments on Human + Kind ‘Anti-Aging & Family Remedy Cream’

 1. Joyce
  6 december 2011 at 15:26 (11 jaar ago)

  Wat leuk om te zien dat deze producten er niet alleen geweldig uitzien, maar ook nog heel erg fijn voor jou werken! Helaas zijn beide producten niet echt aan mij besteed, aangezien ik voldoende all-in-one-zalfjes heb staan en mijn huid nog geen rimpels vertoond. Wel, heb ik met plezier je review gelezen!

 2. DalaLuz
  6 december 2011 at 15:28 (11 jaar ago)

  Het ziet er echt ontzettend leuk uit! Ik kende het merk nog niet, maar het klinkt goed 🙂

 3. Milou
  6 december 2011 at 17:59 (11 jaar ago)

  Lekker hoor die zalfjes.. Wanneer moet je eigenlijk starten met rimpelcreme? haha

  • Sanne van Huis
   7 december 2011 at 18:24 (11 jaar ago)

   Vanaf je 20e las ik vandaag, haha 😀

 4. LottedeJ
  6 december 2011 at 19:14 (11 jaar ago)

  Ik ken het merk nog niet! Het ziet er wel erg leuk uit, het klinkt ook als een fijne crème! Handig zo alles in een.

 5. Cynthiiaa
  6 december 2011 at 19:31 (11 jaar ago)

  De verpakkingen zijn echt aantrekkelijk, ik kende het merk zelf nog niet, maar de naam is best leuk. 🙂 De substantie ziet er ook goed uit, klinkt allemaal erg fijn.

  • Sanne van Huis
   7 december 2011 at 18:24 (11 jaar ago)

   Het zijn ook echt fijne producten 🙂

 6. Desirée
  6 december 2011 at 21:23 (11 jaar ago)

  Ik vind dit zelf ook echt fijne producten ^^

 7. Tessa
  6 december 2011 at 22:45 (11 jaar ago)

  Vind de producten erg prijzig en ik ben zelf niet zo van de natuurproducten maar vind je review erg leuk geschreven.

  • Sanne van Huis
   7 december 2011 at 18:24 (11 jaar ago)

   Dank je wel Tessa!

 8. Martine
  6 december 2011 at 23:36 (11 jaar ago)

  Klinkt heel goed, wel jammer dat je het alleen online kunt kopen..
  x Martine

  • Sietze Rozema
   13 januari 2012 at 10:50 (11 jaar ago)

   Beste Martine,

   Onze producten zijn niet alleen online te kopen. Op onze site vind je een overzicht van alle verkooppunten, onder andere G&W (GezondheidsWinkel). http://www.humanandkind.nl/

 9. Sietze Rozema
  12 januari 2012 at 11:09 (11 jaar ago)

  Sanne,

  Het zal je niet verbazen dat wij (Human+Kind) heel erg blij zijn met je review. Op onze Facebook-pagina (Nederlandse) hebben wij er inmiddels ook naar verwezen. We zijn nog maar net begonnen, maar dit sterkt ons op de ingeslagen weg verder te gaan. Ook heel leuk om de reacties op je blog te zien. Het geeft weer waardevolle input voor ons. Nogmaals dank en veel succes met je blog.

 10. steel beam hangers
  20 maart 2015 at 07:34 (8 jaar ago)

  I always spent myy half an hour to read this weblog’s posts
  daily along with a mug of coffee.