Het ‘Alles-in-1 Voordeelpakket’ van UPC

Heb jij langzaam internet, vind je ook dat er maar weinig leuks op de TV is en kijk je net als ik graag films? Dan heb ik misschien voor jou de oplossing. Namelijk het ‘Alles-in-1 Voordeelpakket‘ van UPC. Dit is een super voordelig pakket met internet, digitale TV en vaste telefoon. Lees snel verder…

Je krijgt met dit pakket heel snel internet, namelijk 50Mb (dit is sneller dan ADSL) en hiermee kun je perfect zonder haperingen bijvoorbeeld make-up tutorials op Youtube bekijken. Het pakket bevat daarnaast Digitale TV en hiermee ontvang je ruim 60 zenders. Wanneer je echt van TV kijken houdt en niets wilt missen dan kun je voor €2,50 een digitale recorder erbij krijgen.

Is er toch geen leuk programma op tv, of heb je gewoon een keer zin in een film kijken? Dan kun je ook gebruik maken van ‘Video On Demand’ van UPC. Hiermee kun je o.a. films bestellen op je afstandsbediening. Vooral dit lijkt mij heel erg fijn aan het ‘Alles-in-1 Voordeelpakket’. Zoals je misschien wel weet ben ik namelijk gek op films kijken en het is natuurlijk altijd leuk om populaire films op je eigen tv terug te kunnen zien. Gewoon vanuit je luie stoel met een simpele ‘druk op de knop’ een film naar keuze bestellen, erg fijn!

Nu ben je vast wel benieuwd wat het kost? De eerste zes maanden betaal je slechts €39,- (je krijgt 10 Euro korting). Ook krijg je nu 3 maanden gratis Film 1 bij het Alles-in-1 Voordeelpakket van UPC. Deze actie loopt tot en met 15 jan 2012, dus bestel het hier snel en UPC regelt de rest!

(Advertorial)

 

Dit vind je vast ook leuk...

6 Comments on Het ‘Alles-in-1 Voordeelpakket’ van UPC

 1. Aileen
  14 december 2011 at 20:34 (8 jaar ago)

  Leuk, en handig! Maar ik heb al best wel snel internet :)
  X

  Beantwoorden
 2. xx_Patries_xx
  14 december 2011 at 21:12 (8 jaar ago)

  wij zijn verplicht met upc…. echt Bar slecht…. wij hebben 60mb snelheid wat zonder kabel maar 14mb is :S:S cnstant storing of iets… nee zodra we kunnen overstappen ben ik weg

  Beantwoorden
 3. Felicia
  14 december 2011 at 23:46 (8 jaar ago)

  Ik ben al heel lang klant bij UPC en nooit problemen mee gehad! Als er dan wel een storing was, waren de medewerkers erg vriendelijk en duidelijk qua hulp.
  Favoriete kanaal is toch wel 115 (E! Entertainment)

  @Patries.
  Ik weet niet tot hoeverre jij verstand van PC’s hebt maar ik ben zelf nogal een geek. Het kan grotendeels te maken hebben met de afstand van je aanbieder. Ook kunnen verkeerde netwerk instellingen en nonchalant gebruik van je internet de snelheid aantasten. En misschien is pc niet up to date (verouderde processor bijv.).
  Zelf heb ik namelijk geen enkel probleem met UPC en ik heb zelfs maar 20Mb.

  Hoop je iets geholpen te hebben :)

  Beantwoorden
 4. Christine
  15 december 2011 at 23:07 (8 jaar ago)

  Wij hebben 100MB (up en down) via glasvezel ;)

  Beantwoorden
 5. NINA.
  16 december 2011 at 13:17 (8 jaar ago)

  Wij hebben alleen de tv en dat werkt super!

  Beantwoorden
 6. Jitte
  16 december 2011 at 13:34 (8 jaar ago)

  wij zijn hier sinds een paar maanden ook bij aangesloten omdat het nog wel wat geld scheelde. maar we hebben er meteen spijt van. het personeel is niet vriendelijk, het duurde een week voordat er een monteur kon komen en zelf lukte het niet om dingen aan te sluiten. nadat deze monteur was geweest bleek het internet nog niet te werken.

  echt postief ben ik er dus niet over..

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *