Filmpje: Happy Christmas en Vraag & Antwoord #2

Vandaag is het Eerste Kerstdag en eerst heb ik voor jullie een speciale kerstgroet om jullie allemaal een hele fijne kerst te wensen, zie hieronder.

Op de volgende pagina vind je de ‘normale’ zondag video en hierin ga ik jullie de antwoorden geven van de vragen die jullie mij hebben gesteld. Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen toe! Veel kijk plezier! xx

21 Comments on Filmpje: Happy Christmas en Vraag & Antwoord #2

 1. Cynthiiaa
  25 december 2011 at 02:24 (9 jaar ago)

  Ik moest echt lachen om het eerste filmpje, zo leuk gedaan! Dat poppetje is echt grappig. Leuke vragen kreeg je ook, zo leer je de persoon achter een blog kennen, leuk gedaan! Ik hoop ook dat je blog blijft bestaan of course dat je ook weer healthy wordt. :) Fijne feestdagen!

  Beantwoorden
 2. juliaa
  25 december 2011 at 08:21 (9 jaar ago)

  haha geniaal fijne feestdagen nog!!!

  Beantwoorden
 3. Miranda
  25 december 2011 at 10:16 (9 jaar ago)

  wat knap dat je zo open bent! Jij ook hele fijne kerstdagen toegewenst!

  Beantwoorden
 4. Paola
  25 december 2011 at 10:41 (9 jaar ago)

  Je eerste filmpje is echt hilarisch! Fijne kerstdagen!

  Beantwoorden
 5. Jasmijn
  25 december 2011 at 16:39 (9 jaar ago)

  Dat eerste filmpje is echt grappig =)

  Fijne kerstdagen!

  Beantwoorden
 6. Lisa
  25 december 2011 at 18:37 (9 jaar ago)

  Merry Christmas and happy holidays! Leuk Q&A filmpje verder ^_^

  Beantwoorden
 7. Joyce
  25 december 2011 at 20:54 (9 jaar ago)

  Wat ben je toch een oprecht, lief mens Sanne! Ik hoop voor je dat de straatvrees je in 2012 los zal laten en je het leven kan leiden waarvan je droomt. <3

  Beantwoorden
 8. Myrthe
  25 december 2011 at 21:42 (9 jaar ago)

  Haha, dat eerste filmpje is echt geweldig! Dat heb ik ook wel eens gemaakt, erg leuk om te doen. Ook erg leuk om nog wat meer over je te weten, hopelijk gaat het in het jaarr 2012 steeds beter met je straatvrees. Maar dat gaat vast wel lukken! :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   27 december 2011 at 11:36 (9 jaar ago)

   Vast en zeker want het gaat op dit moment heel erg goed met me!

   Beantwoorden
  • Lena
   4 maart 2014 at 18:42 (6 jaar ago)

   Pleasing you should think of soethming like that

   Beantwoorden
 9. Cindy
  26 december 2011 at 00:14 (9 jaar ago)

  Leuk om je zo te leren kennen :) Nog een fijne kerst!

  Beantwoorden
 10. Emma
  27 december 2011 at 16:12 (9 jaar ago)

  erg leuk filmpje, Sanne! Vond het leuk om te kijken!
  Ik hoop dat je hele fijne kerstdagen hebt gehad :)

  Ik vroeg me trouwens nog af, is het voor jou ivm de straatvrees ook lastig om meerdere mensen over de vloer te hebben – dus visite ontvangen? Of valt dat mee en is het vooral echt het naar buiten gaan?

  Beantwoorden
 11. Men
  29 december 2011 at 12:39 (9 jaar ago)

  Hahha dat filmpje! Zo leuk!!!

  Leuk deel2!
  Vind je een spontane meid.
  Wat ik mij alleen afvraag, waar komt jou angst om naar buiten te gaan vandaan ???

  Beantwoorden
 12. Diana
  29 december 2011 at 13:18 (9 jaar ago)

  Leuke filmpjes! Leuk dat je ook mijn vraag beantwoord hebt (wat zou je doen als je straatvrees morgen weg zou zijn). Je vertelt dat je naar een supermarkt wilde gaan. Nu vraag ik me af; lukt dat niet als je samen met iemand gaat? En je richt op de boodschapjes die je nodig hebt?

  Misschien zijn dit ‘domme’ vragen, maar ik vraag het me wel altijd af. Ik kan het me namelijk niet voorstellen hoe het is om straatvrees te hebben, omdat dingen zoals naar de supermarkt gaan, toch niet echt iets voorstelt in mijn beleving. Winkel in, boodschappen verzamelen, afrekenen (vaak zelf scan bij de appie, dan hoef je ook niet langs de kassa’s), en weer naar huis.

  Ik vraag me gewoon af hoe jouw gedachte gang op zo’n moment zou zijn. Het is net wat je zegt; Je bent ook naar ItaliĆ« geweest. Dat is denk ik een stuk enger dan naar de supermarkt. =)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   29 december 2011 at 17:47 (9 jaar ago)

   Niet echt, ik blijf het lastig vinden ook dus met iemand erbij. Dat komt vooral omdat de supermarkt voor mij een plek is waar ik ontzettend vaak heb gehyperventileerd dus in mijn hoofd zit het nu zo geprogrammeerd dat ik alleen al bij het woord ‘supermarkt’ al de zenuwen krijg. Zelf weet ik inmiddels dat bijvoorbeeld de supermarkt helemaal niet anders is dan andere plekken maar toch gaan in mijn lichaam alle alarmbellen af zodra ik bijv. dingen moet doen zoals naar de supermarkt gaan. Mijn hersenen zijn nu zo geconditioneerd en ik moet weer leren andere connecties te gaan maken. Dus supermarkt–> leuk!, H&M winkel–> nog leuker! en dat is heel moeilijk omdat opnieuw te moeten leren, ook omdat dit nu al bijna 2 zo in hoofd zit. Ik hoop dat je het iets beter begrijpt maar helemaal lukt niet omdat het heel complex is en zelf snap ik ook niet 100% wat er aan de hand is. Maar gelukkig gaat het echt steeds beter!

   Beantwoorden
   • Diana
    29 december 2011 at 23:31 (9 jaar ago)

    Ah oke! Ik vind het ook echt heel vervelend voor je, en ik hoop dat het helemaal goed komt met je!

    Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *