In de week van 18 t/m 24 december 2011 vind de 8e editie van 3FM Serious Request plaats. In deze week gaan ze weer geld inzamelen voor het Rode Kruis. Dit keer staat het Glazen Huis in de stad Leiden en de opbrengst van dit jaar gaat naar moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en gewapende conflicten.

Een officiele partner van 3FM is Zilveren Kruis Achmea en zij gaan een landelijke sponsoractie organiseren. Dit doen ze doormiddel van een estafette. Deze actie heet ‘Meters voor Mama’s en hiermee willen ze ons in beweging krijgen. Meedoen kan heel simpel, je kunt namelijk meelopen in een van de zes steden of via een app als je niet in de buurt woont. De steden waar je kunt lopen zijn op 18 december Leiden, 19 december Haarlem, 20 december Zwolle, 21 december Enschede, 22 december Apeldoorn en 23 december Rotterdam. Je kunt kiezen om hard te lopen maar je mag ook gewoon wandelen, op die manier kan echt iedereen meedoen!

Dus doe ook mee en zamel geld in voor deze mooie actie van Zilveren Kruis Achmea. Kun je zelf niet meedoen dan kun je natuurlijk altijd iemand gaan sponsoren.

Ga naar de website: www.metersvoormamas.nl of naar de speciale Facebook pagina voor meer info en geef je op!

Het leuke is dat bij elke stad die meedoet een finish is met 3FM muziek, dus na het lopen heb je ook nog een leuk feestje! Ga snel naar www.metersvoormamas.nl en meld je aan, succes!

(Advertorial)