Celeb style onder de loep: Rachel Bilson!

In 2005 keek ik The O.C . en dit was echt mijn favoriete serie. Ik vind dit denk ik ook wel de tofste serie ooit. Rachel Bilson, ook wel bekend als Summer Robberts, was absoluut mijn favoriete personage! Ik vond ‘Marissa’ eerlijk gezegd altijd maar een beetje irritant en zeuren. Nu een paar jaar later is Rachel Bilson nog steeds op de tv te zien en heeft ze ook al in diverse films gespeeld. Niet alleen vind ik haar een leuke actrice, ook haar stijl vind ik erg tof. Vandaag dus in ‘Celeb Style onder de loep’: Rachel Bilson…

Laten we eerst eens gaan kijken naar haar kledingstijl. Bijna elke outfit die zij draagt vind ik leuk. Ze draagt niet hele bijzondere kleding of combinaties maar ze heeft wel echt haar eigen stijl, een stijl die ik zeker kan waarderen. Als je kijkt naar haar outfits dan lijkt het alsof ze er niet echt veel moeite voor heeft gedaan. Het ziet er vaak een beetje nonchalant uit maar waarschijnlijk wordt er juist heel goed over nagedacht. Rachel draagt graag Marc Jacobs en Chanel maar ook shopt ze graag vintage. Ook heeft ze haar eigen kledinglijn gehad in samenwerking met DKNY, dus dat geeft wel aan dat ze echt van fashion houdt! Zelf ziet ze Kate Moss en Diana Keaton als haar stijliconen. De drie outfits hieronder vind ik erg mooi, vooral het meest linkse setje met de okergele sjaal. Ik denk dat ik van deze outfit nog een ‘Get the look’ ga maken…

Ze heeft sinds een tijdje ombre haar en ik vind het haar echt geweldig staan. Op één of andere manier past het gewoon heel goed bij haar. Als je kijkt naar haar make-up dan is dit eigenlijk al jaren hetzelfde. Een rustige natuurlijke look (vaak met bruine tinten) en roze lippen. Het staat haar super goed maar op zich zou af en toe een spannend make-upje best leuk zijn!

Ten slotte nog wat random ‘Rachel Bilson’ feitjes:

  • Ze werd in 2005 bekend door de serie the O.C., daarvoor had ze ook al wat andere kleine tv rollen
  • In het begin van the O.C. had Rachel ‘slechts’ een bijrol, later kreeg ze in de serie een vaste rol als Summer Robberts
  • Ze had een paar jaar een relatie met Adam Brody (Seth), dus niet alleen in the O.C waren ze geliefden van elkaar maar dus ook in het echt
  • In Amerika wordt Rachel gezien als stijlicoon en dat is wat mij betreft dus ook helemaal terecht
  • Ze speelde samen met niemand minder dan Karl Lagerfield in een Magnum reclame spotje en ook hier ziet ze er weer fashionable uit
  • Rachel Bilson is dit jaar 30 geworden en wat ziet ze er nog goed uit, het lijkt wel alsof ze qua uiterlijk niet ouder wordt (wat is haar geheim?)
  • Rachel Bilson is half Italiaans dus dat verklaart haar gevoel voor stijl
  • Ze speelt nu in ‘Hart of Dixie’ de rol van Zoe Hart en de serie is zeker een aanrader!

Ik ben super benieuwd wat jullie van dit nieuwe item vinden en of jullie het vaker willen zien? En wat vind jij van Rachel haar stijl?