3 x ORLY lakjes + swatches

Sinds een week heb ik er een favo nagellak merk bij, namelijk ‘ORLY’. Dit is een hele fijne nagellak die heel goed dekt, leuke kleuren heeft en geen ingrediënten bevat zoals formaldehyde, toluene of DBP. Kijk, daar word ik nou vrolijk van! Ik heb vorige week drie kleuren besteld in de Miss Lipgloss shop en vandaag laat ik ze hier aan jullie zien…

In mijn ‘Sneak Peek’ artikel van deze week lieten jullie weten bij de comments dat jullie vooral heel erg nieuwsgierig waren naar de ‘ORLY’ lakjes. Ik heb drie verschillende kleuren, namelijk: Rock-on Red, Oh Cabana Boy en Passion Fruit. De namen zijn trouwens ook erg leuk bedacht en passen goed bij de kleuren.

Het eerste kleurtje is ‘Rock-on Red’, een mooie donkerrode kleur die een klein beetje neigt naar donkerroze. Het is een vrij creamy lakje die ik gemakkelijk aan kon brengen en het dekte in twee dunne laagjes.

De volgende kleur is ‘Oh Cabana Boy’ een fel Barbie roze kleur. Het lakje heeft ook een beetje een blauwige gloed en heeft inimini glittertjes. Ook deze nagellak lakt erg fijn en twee dunne laagjes waren voldoende voor een mooie dekking.

Ten slotte de kleur ‘Passion Fruit’, stiekem mijn favoriet! Het is een prachtige roze neon kleurig lakje. Een kleurtje waar ik heel vrolijk van word en misschien niet zo goed past bij de winter, toch vind ik het juist wel leuk omdat het ook wel voor wat vrolijkheid zorgt. Helaas op de foto lijkt de kleur niet eens zo heel fel, maar geloof me dat is die wel. Deze nagellak lakte ook erg fijn en wederom waren twee laagjes voldoende.

De ORLY lakjes + topcoat blijven zo’n twee tot drie dagen perfect op mijn nagels. Ik vind het hele fijne nagellak omdat ze gemakkelijk lakken, ze drogen snel, dekken erg goed, blijft lang mooi en ze hebben erg leuke kleuren in het assortiment.

Ik heb mijn ORLY nagellak besteld bij de Miss lipgloss Shop en hier betaal je voor een flesje van 15 ml €10,95. Wat vind jij deze kleuren?

22 Comments on 3 x ORLY lakjes + swatches

 1. Miranda
  29 december 2011 at 15:24 (9 jaar ago)

  Oh wat een prachtige lakjes! Ik vind ze alle 3 heel erg mooi ;D

  Beantwoorden
 2. Vera
  29 december 2011 at 15:54 (9 jaar ago)

  Hele mooie lakjes! Ik heb een keer drie mini’s gewonnen met een winactie. Erg fijne lakjes!

  Beantwoorden
 3. Femke
  29 december 2011 at 15:54 (9 jaar ago)

  Gave kleurtjes! Ik hou van roze nagellak :)

  Beantwoorden
 4. Amanda
  29 december 2011 at 15:57 (9 jaar ago)

  Mooie kleuren, maar vind ze echt te duur. Bestel liever via Transdesign, is veel goedkoper;)

  Beantwoorden
 5. Tessa
  29 december 2011 at 16:01 (9 jaar ago)

  Passion fruit heb ik ook maar dan uit een verrassingspakketje van Boozyshop! :-). Ben er erg blij mee, leuk kleurtje.

  Beantwoorden
 6. Roos
  29 december 2011 at 17:21 (9 jaar ago)

  ik vind de laatste het mooiste maar ze zijn allemaal heel mooi!! :D

  Beantwoorden
 7. Helen
  29 december 2011 at 17:24 (9 jaar ago)

  Mooie kleurtjes!
  Zelf vind ik Oh Cabana Boy het mooiste van deze drie :)

  Beantwoorden
 8. Cynthiiaa
  29 december 2011 at 17:58 (9 jaar ago)

  Wow, fel! Ik wou net zeggen, hey sneak peek lakjes! Wauw, die kleuren zijn wel incredible zeg!

  Beantwoorden
 9. Cindy
  29 december 2011 at 18:34 (9 jaar ago)

  Die laatste is idd erg mooi :D

  Beantwoorden
 10. Paola
  29 december 2011 at 19:27 (9 jaar ago)

  Ik vind ze allemaal prachtig!

  Beantwoorden
 11. Marieke
  29 december 2011 at 19:36 (9 jaar ago)

  Ik hou van Orly! Deze kleurtjes zijn nou net niet echt “mijn” kleurtjes, maar mooi zijn ze wel!!

  Beantwoorden
 12. Sabine
  29 december 2011 at 21:32 (9 jaar ago)

  Super toffe kleurtjes! Ik zat ze ook al in de Miss Lipgloss Shop te bekijken net. :)

  Beantwoorden
 13. Myrthe
  30 december 2011 at 10:43 (9 jaar ago)

  Dit merk lijkt me zo fijn, met ook prachtige kleurtjes! Vooral de laatste kleur vind ik helemaal geweldig.

  Beantwoorden
 14. LottedeJ
  1 januari 2012 at 23:29 (9 jaar ago)

  Ik vind ze allemaal heel erg mooi! ‘Oh Cabana Boy’ is toch mijn favoriet van deze drie, een perfecte barbiekleur!

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *