10 dingen die je misschien nog niet van mij weet!

De titel zegt het eigenlijk al. Vandaag ga ik 10 dingen aan jullie vertellen wat je misschien helemaal nog niet van mij weet. Bijvoorbeeld over een vroegere bijbaan of wat dacht je van mijn verslavingen. Lees snel verder om 10 feiten over mij te lezen…
 • Ik ben straatverkoper geweest. Oke, dit klinkt misschien een beetje gek alsof ik met een kleedje op de grond spulletjes aan het verkopen was maar dat is zeker niet het geval. Ik heb krantenabonnementen verkocht en voor goede doelen donateurs geworven. Dit werk heb ik ruim vier jaar gedaan en ik vond het hartstikke leuk. In de winter was het niet altijd een pretje maar toch vond ik het eenΒ hele leuke bijbaan. Het verdiende goed, het was altijd gezellig en het heeft mij ook qua persoonlijkheid heel erg verandert op een positieve manier!
 • Dat ik een jaar Minerva heb gedaan, dit is een Kunst Academie van de Hanze hogeschool. Ik wou graag binnenhuisarchitect of ruimtelijk ontwerper worden. Na een jaar ben ik gestopt. Het was voor mij iets te zweverig en ik kreeg helaas de ziekte van Pfeiffer.
 • Ik drink geen alcohol. Heb ik in het verleden wel gedaan (heel af en toe een wijntje bij het eten bijv.) Β maar ik denk dat ik nu al zeker een half jaar zeker geen alcohol meer drink. Ik vind het helemaal niet zo heel lekker en ik heb het ook altijd heel gezellig zonder!
 • Dat ik vliegangst heb, niet zo’n klein beetje ook. Ik heb eerlijk gezegd een beetje last van claustrofobie en ik heb het ook niet zo op hoogtes. Daarnaast blijf ik het ook maar gek vinden dat zo’n zwaar ding in de lucht kan blijven hangen.
 • Tja en ik heb dus ook flink hoogtevrees. Zolang ik in een hoog gebouw zit achter het glas, geen probleem. Maar zodra ik bijvoorbeeld in een skilift ga zitten, dan krijg ik enorm last van zenuwen. Ik hou echt van snowboarden maar de skilift maakt het wel een stuk minder leuk/ Je zou mij dan ook nooit in een reuzenrad zien, vreselijk!
 • Dat ik stiekem een beetje verslaafd ben aan lipgloss, groene ijsthee van Lipton, films kijken en mijn Macbook. Ik hou van het gevoel van lipgloss op mijn lippen. De groene ijsthee van Lipton is heerlijk verfrissend en is een van de weinige drankjes wat ik echt lekker vind. Films kijken is echt mijn hobby en ik doe het dan ook veelvuldig en ten slotte breng ik heel wat uurtjes achter mijn geliefde Macbook door.
 • Ik heel erg snel lees. Een boek van 300 pagina’s heb ik in een middag uitgelezen. Best wel handig als je snel leest maar het is soms wel een beetje zonde dat je gewoon niet zo lang plezier van een boek hebt. Op dit moment ben ik bezig in de ‘Wereld van Sofie’ en dit boek is vrij filosofisch en heel dik dus hier kan ik wat langer mee vooruit.
 • Dat ik heel zuinig ben op mijn wimpers. Ik heb vrij lange maar wel dunne wimpers en ik ben hier heel voorzichtig mee. Krullen met een wimperkruller is dan ook uit den boze en het schoonmaken van mijn make-up doe ik uitermate voorzichtig.
 • Twee jaar geleden wist ik echt nog niet wat blenden, een crease, wat vervagen en shapen was. Inmiddels door blogs, tijdschriften, visagie cursus en Youtube filmpjes weet ik maar al te goed wat het is. Maar twee jaar terug was ik nog best een make-up noob!
 • Ik hou van heel veel verschillende soorten muziek, van The Temper Trap tot en met Rihanna maar ik kan ook enorm genieten van Techno. In het verleden ging ik dan ook best wel vaak naar Techno feestjes en ik ben een grote fan van Paul Kalkbrenner.

Zo nu weten jullie weer wat meer over mij en binnenkort zie je ook nog een filmpje waarin ik vragen van jullie ga beantwoorden. Omdat jullie mij steeds iets beter leren kennen lijkt het mij ook wel leuk om iets meer van jullie te weten. Dus als je het leuk lijkt vertel dan gewoon wat meer over jezelf bij de comments, dank je!

143 Comments on 10 dingen die je misschien nog niet van mij weet!

 1. xx_Patries_xx
  14 december 2011 at 08:03 (11 jaar ago)

  wat een leuk artikel πŸ™‚ haha nou hoogtevrees heb ik ook {zelfs met glas ervoor} ik haat kou maar daarintegen hou ik wel van dit seizoen al is het maar heerlijk om met een warm kopje thee of chocomelk achter de computer of tv te hangen πŸ˜€

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:34 (11 jaar ago)

   Dat heb ik ook, ben echt gek op de winter!

 2. Paola
  14 december 2011 at 08:25 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! Ik heb ook hele erge hoogtevrees!

 3. DesirΓ©e
  14 december 2011 at 09:15 (11 jaar ago)

  Heel erg leuk om te lezen en je zo beter te leren kennen : )

 4. Noortje
  14 december 2011 at 09:27 (11 jaar ago)

  Zo leuk om te lezen! πŸ™‚ Ben ook erg benieuwd naar het filmpje.

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:35 (11 jaar ago)

   Volgende week denk ik komt het filmpje online met de Q&A πŸ™‚

 5. Milou
  14 december 2011 at 10:09 (11 jaar ago)

  Super leuk om te lezen haha!
  Vliegangst is echt klote!! πŸ™‚

  Ik ga eens even nadenken over die vraag!

 6. Helmi
  14 december 2011 at 10:12 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! De Wereld van Sofie heb ik ook gelezen, maar weet er eigenlijk niks meer van… Tis misschien ook al wel 10 jaar geleden (ben nu 25). En ik houd echt van hoogte! Ik kan niet ver genoeg over het randje leunen πŸ™‚ Daar was m’n moeder nooit zo blij mee… Haha!

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:36 (11 jaar ago)

   Haha, vroeger had ik er ook niet echt moeite mee die angst is later gekomen en nu vind ik het echt verschrikkelijk :S

 7. Samantha
  14 december 2011 at 11:10 (11 jaar ago)

  Wat leuk om te lezen! Ik heb het ook niet zo op vliegtuigen en ik heb ook hoogtevrees. Ik kan wel met het vliegtuig gaan opzich, maar ik neem toch liever de bus of auto!

 8. Marijke
  14 december 2011 at 11:50 (11 jaar ago)

  Leuk, sommige dingen had ik echt niet achter jou gezocht haha!

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:36 (11 jaar ago)

   Hihi, zo zie je maar weer! πŸ˜€

 9. Cynthiiaa
  14 december 2011 at 11:55 (11 jaar ago)

  Wat leuk om te weten. πŸ™‚ Visagiecursus? Zo vet! ;o heb je daar a eens iets over geschreven? πŸ™‚

 10. Diana
  14 december 2011 at 11:58 (11 jaar ago)

  Leuk artikel! Eigenlijk verbazen deze feiten me niet, hahah. Zelf heb ik ook enorm last van hoogtevrees, ik heb een hekel aan smakkende mensen en insecten. Ik hou van reizen, muziek (r&b, house, salsa), lekker eten en films. En dan vooral van een goede actie film en Jason Statham vind ik helemaal het einde. =)

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:37 (11 jaar ago)

   Leuk om wat meer van je te weten en ik hou inderdaad ook niet echt van smakkende mensen, haha πŸ˜€

 11. Chantal
  14 december 2011 at 12:49 (11 jaar ago)

  Leuk om te lezen! Houd zelf ook niet zo van de smaak van alcohol, maar als ik uitga en ijsthee drink krijg ik toch altijd weer de vraag of ik de bob ben. En ik heb de wereld van sofie ook, heb hem ook voor een kwart gelezen en sindsdien ligt hij stof te vangen. Wil nog eens opnieuw beginnen maar heb nu 2 filosofievakken op mn opleiding, heb er wel een beetje genoeg van πŸ˜›

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:37 (11 jaar ago)

   Dat kan ik mij voorstellen inderdaad. Ik heb het boek ook gelezen voor filosofie op Minerva maar toen vond ik het ook minder leuk. Waarschijnlijk ook omdat het dan moet πŸ˜‰

 12. Men
  14 december 2011 at 13:45 (11 jaar ago)

  Wat ik mij afvraag, welke blogs volg/volgde jij ?
  Ik wil net zulke mooie looks maken als jij, alleen ik ben nog in de start fase haha!

  xxx

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:40 (11 jaar ago)

   Oefening baart kunst! En welke blogs volg ik, echt een heleboel πŸ™‚

   • Men
    14 december 2011 at 20:35 (11 jaar ago)

    Kun je eens een aantal tippen πŸ™‚ ??

 13. Mirjam
  14 december 2011 at 16:31 (11 jaar ago)

  Heel erg leuk om te lezen, zo leren we je steeds een beetje beter kennen! Je bent een leuke meid!

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:40 (11 jaar ago)

   Aaah wat lief Mirjam, dank je wel!

 14. Pien
  14 december 2011 at 17:19 (11 jaar ago)

  Tof hoor πŸ™‚

  Ik hou ook heel veel van Paul Kalkbrenner, ik zag hem dit jaar op Lowlands, en ik ben verkocht !

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:40 (11 jaar ago)

   Jeej nog een fan!

 15. charile
  14 december 2011 at 18:14 (11 jaar ago)

  Super leuk! Ik lees ook super snel. Ik kan een boek van 300 bladzijdes binnen 2 uur uit hebben πŸ˜€
  x

  • Sanne van Huis
   14 december 2011 at 18:40 (11 jaar ago)

   Dat is ook wel redelijk snel, haha πŸ˜€

  • Maartje
   16 december 2011 at 08:45 (11 jaar ago)

   Zozo, dus jij leest 1 bladzijde in 24 seconden uit? :p

 16. fre
  14 december 2011 at 18:56 (11 jaar ago)

  Wow ! Ik dacht dat je al langer in de make-up zat de looks zien er altijd zo mooi uit!

  Xx

 17. Nina
  14 december 2011 at 19:05 (11 jaar ago)

  Leuk! Ik ben ook echt verslaafd aan lipgloss. Als ik voor een make-up schap staat kijk ik altijd eerst naar de lipgloss, ik vind het heerlijk voelen en heb er heel veel. Oh ik hou van lipgloss, haha.

 18. LottedeJ
  14 december 2011 at 19:40 (11 jaar ago)

  Wat leuk om te lezen! Ik herken mezelf in een paar dingen: ik drink ook geen alcohol (al twee jaar niet meer) en ik heb ook vliegangst. En ik ben ook verslaafd aan lipgloss Γ©n ik ben zuinig op mijn wimpers, haha!

 19. Amanda
  14 december 2011 at 21:05 (11 jaar ago)

  Heel leuk artikel Sanne! Leuk ok te weten

 20. Fleur
  15 december 2011 at 10:09 (11 jaar ago)

  Jeetje wat lees jij snel. Ik lees heel langzaam juist en doe over zo’n dik boek 3 weken. En als ik weinig tijd heb om te lezen doe ik er nog veeel langer over (heb een beetje dyslexie).

 21. DalaLuz
  15 december 2011 at 13:18 (11 jaar ago)

  Ik ben ook een hoge snelheidslezer πŸ™‚ Gelukkig kom ik uit een familie van boekverslaafden dus er is altijd genoeg aanvoer, haha. Ik drink ook bijna geen alcohol meer, aanvankelijk vanwege de wisselwerking met medicatie, maar nu ik van medicatie gewisseld ben heb ik er eigenlijk geen behoefte aan. Zo ben ik al best lange tijd geleden gestopt met roken, maar ik kan zo nu en dan prima nog 1 of 2 sigaretjes roken als ik er opeens vreselijk veel zin in heb en dan zonder problemen weer een jaar of nog langer niet. En ik heb ook een jaar kunstacademie gedaan, in Utrecht: Grafische Vormgeving en daarna een half jaar Autonoom, maar ik vond het toch lastig omdat ik mentaal helemaal niet uitgedaagd werd, en ik dat toch wel nodig bleek te hebben om enthousiasme te behouden. Te groot denkraam he πŸ˜‰

 22. Sabine
  15 december 2011 at 14:33 (11 jaar ago)

  Heel leuk om zo wat meer over je te weten! πŸ™‚

 23. Nannick
  25 december 2011 at 14:48 (11 jaar ago)

  Zo leren we je beter kennen. Leuk artikel πŸ˜‰