Wist je dat…#1

Dagelijks stroomt mijn mailbox vol met persberichten van de meest uiteenlopende dingen. Soms zijn ze interessant maar vaak vind ik ze net niet interessant genoeg om met jullie te delen. Vaak zijn het ook te korte nieuwtjes waar ik liever niet een heel artikel aan wil besteden. Daarom heb ik een nieuw item op mijn blog met de titel: ‘Wist je dat…’. In dit nieuwe item ga ik voor jullie de allerlaatste nieuwtjes verzamelen en dit met jullie delen. Lees snel verder om de nieuwtjes te lezen…

…H&M een speciale giftshop opent gedurende de feestmaanden. Deze winkel kun je vinden in de Kalvertoren in Amsterdam en is 160 vierkante meter groot. Je vind er allerlei leuke items van home artikelen tot party outfits voor zowel de dames als heren. De tijdelijke winkel is vanaf nu open en sluit weer aan het einde van het jaar. Ben je dus in Amsterdam, dan zou ik zeker even een kijkje nemen!

…OPI in februari 2012 met een geweldige Holland collectie komt? Het nagellakmerk heeft een hele collectie bedacht en heeft zich laten inspireren door ons koude kikkerlandje, hoe leuk is dat! Ik heb de collectie al kunnen bewonderen en er zitten echt te gekke kleuren bij en de namen zijn ook helemaal leuk. Hieronder alvast een voorproefje…(Kiss Me On My Tulips, Vampsterdam, I Have a Herring Problem, & Did You Hear About Van Gogh?) Bron:Fashionpolish.nl

…Er geruchten zijn dat er een Nederlandse Vogue komt. Daar gaat mijn modehartje toch wel wat sneller van kloppen. Ik ben heel erg benieuwd. Ook gaan er geruchten dat ‘Karin Swerink’ nu nog hoofdredactrice bij het blad Glamour, de rol van ‘Anna Wintour’ krijgt.

… Je nu ook online bij River Island een bestelling kan plaatsen? Dat is vooral goed nieuws voor meiden die in het noorden, oosten of zuiden van het land wonen. Je hoeft dus niet meer naar Amsterdam of Rotterdam maar je kunt gewoon vanuit je luie stoel een bestelling plaatsen bij dit leuke Britse modeketen. Binnenkort ga ik zeker even een bestelling plaatsen!

…Er geruchten zijn dat er een Primark in Groningen gaat komen? In Nijmegen komt in 2013 een Primark en een jaartje eerder in 2012 komt er een vestiging van Primark in Almere. Gezien dan de Primark in het westen en zuiden van het land zit, vind ik absoluut dat ze ‘ons’ noordelingen ook moeten verblijden met een vestiging. Tot die tijd zit er niets anders op dan ritjes naar Bremen.

…Er vanaf 26 november weer mooie artbags verkrijgbaar zijn. Dit is een terugkerend project van Stop Aids Now en je kunt voor 5 Euro een hele leuke tas kopen en de opbrengst gaat naar projecten van dit goede doel. Zo gebruiken ze het geld bijvoorbeeld voor aidswezen helpen met medicijnen, voor voedsel en onderdak en voor voorlichting. Dit jaar hebben Viktor & Rolf, Dick Bruna en Pip Studio hun creativiteit losgelaten op de tassen. Ik ga sowieso een tas kopen want zoals je misschien wel weet heb ik voor Stop Aids Now gewerkt en ik draag ze nog steeds een heel warm hart toe! De tassen zijn o.a. verkrijgbaar bij V&D. …Je bij www.ciate-nederland.nl bij aankoop van twee nagellakken een gratis verpakking NailRock ter waarde van 8,99 euro krijgt. Deze actie is in de hele maand november, maar natuurlijk wel zolang de voorraad strekt. Nailrock zijn soort van stickers die je op je nagels aan kan brengen. Deze ‘stickers’ hebben allerlei leuke printjes en zo heb je in een handomdraai hele leuke printjes op je nagels.

Dit waren alle nieuwtjes op een rijtje en ik hoop natuurlijk dat jullie het leuk vonden om het te lezen. Wil je vaker dit item zien, laat het me dan even weten bij de comments!