The Body Shop White Musk Libertine

Waarschijnlijk kennen we allemaal wel de bekende White Musk geur van The Body Shop, ik ben er in ieder geval dol op. Sinds kort heeft The Body Shop een variant op de White Musk, namelijk de White Musk Libertine. Misschien zag je het flesje laatst al voorbij komen in mijn shoplog, vandaag lees je de review…

Ik ontving de White Musk Libertine Eau de Parfum, maar er is een hele lijn met deze geur met o.a. een bad en douchegel, body lotion en een body mist. Dit zegt The Body Shop over de nieuwe geur Libertine…

In dit bloemige meesterwerk van muskus zijn de nieuwste ontwerptechnieken verwerkt, waardoor het de unieke eigenschappen van een echte Libertine heeft. White Musk® Libertine is geïnspireerd op de moderne vrouw met een open mind. Een veelzijdige persoonlijkheid, een vrouw die overloopt van positieve energie. Zij is avontuurlijk en sensueel en heeft een even groot mysterieus vermogen om te stralen. Ze is gezegend met ongedwongen charmes en een onwrikbare beheersing. Hierdoor is ze onweerstaanbaar en zal ze elk publiek fascineren en inspireren.

De parfum zit in een matglazen flesje met een kleurverloop, I like! Verder ziet het flesje er simpel uit en het heeft mijn favoriete kleur, namelijk roze!

Er zitten verschillende geurnoten in de parfum, waaronder: Turks Fruit, slagroom, orchidee en natuurlijk verschillende muskusgeuren. De geur is speels, vrouwelijk, zoet, sensueel en mysterieus en absoluut niet zwaar. De White Musk Libertine vind ik heerlijk ruiken, het is namelijk zoet, licht, fris en vrouwelijk. Het geurtje past erg goed bij me en zou het zelf ook kunnen uitkiezen.

De parfum is op dit moment echt mijn favoriet, ik heb een hele schaal vol met geurtjes maar het liefst gebruik ik de White Musk Libertine. Ik spray vaak rond de drie keer en daar heb ik en mijn omgeving paar uurtjes plezier van. De geur blijft niet de hele dag hangen maar ik vind het zeker geen straf om de parfum weer opnieuw op te spuiten.

Wat ook nog wel even leuk is om te vermelden, The Body Shop White Musk Libertine bevat dierproefvrije muskus en biologische Community Fair Trade-alcohol, verkregen uit biologisch suikerriet uit Ecuador.

Ik ben dus heel erg tevreden met de parfum en ik denk dat veel meiden deze geur kunnen waarderen. Misschien ook wel leuk om te vragen voor Sinterklaas of Kerst.

Er zijn dus meerdere producten verkrijgbaar met de White Musk Libertine geur. Ik heb een Eau de Parfum van 30 ml en hiervoor betaal je €27,95 (tijdelijk slechts €22,36), want op dit moment krijg je 20% korting op de gehele lijn. The Body Shop White Musk Libertine is zowel online als in de winkel te koop. Voor meer info surf je naar Thebodyshop.nl.

100 Comments on The Body Shop White Musk Libertine

 1. Desirée
  25 november 2011 at 15:17 (11 jaar ago)

  Ik vind hem zelf erg lekker, terwijl ik normaal niet zo van het zoete ben. ♥

 2. Paola
  25 november 2011 at 15:31 (11 jaar ago)

  Deze lijkt me heerlijk! Ik hoor hier veel goede verhalen over!

 3. femketje
  25 november 2011 at 15:36 (11 jaar ago)

  die lijkt me echt super lekker ruiken 😀

 4. Laura
  25 november 2011 at 15:41 (11 jaar ago)

  Mmm and know I want to go and use that 20% off…

 5. charile
  25 november 2011 at 15:47 (11 jaar ago)

  Lijkt me heerlijk!

 6. LottedeJ
  25 november 2011 at 16:18 (11 jaar ago)

  Hij lijkt me heerlijk, de noten klinken goed. Fijner dan de voorgangers van het parfum, denk ik.

 7. Cynthiiaa
  25 november 2011 at 17:37 (11 jaar ago)

  Wauw, mooie nagels. 🙂 Musk ruikt zo lekker! Sowieso vind ik de parfums van The Body Shop zalig, de geur blijft ook best lang hangen. 🙂

 8. Joyce
  25 november 2011 at 17:41 (11 jaar ago)

  Ik heb hem ook begin deze week ontvangen en ben zeker een fan! Ik hou van de combinatie van het warme en zoetige, jum!

 9. Miranda
  25 november 2011 at 20:21 (11 jaar ago)

  deze geur lijkt me echt heerlijk;D

 10. Maaike
  25 november 2011 at 22:58 (11 jaar ago)

  Klinkt fijn, misschien maar eens uiproberen! 🙂
  En die nagels, zou dat lakje ook zo graag willen ! ^^

  • Sanne van Huis
   28 november 2011 at 10:58 (11 jaar ago)

   Mooi is het lakje he?! Is een kleurtje van OPI ‘Warm & Fozzie’

 11. Fleur
  26 november 2011 at 10:33 (11 jaar ago)

  Ik heb er een proefmonstertje van.. een dag gedragen en ik moet erg wennen. Hij is wat zwaarder (minder licht) dan de White Musk. Vandaag ga ik ‘m weer op doen om te kijken of ik ‘m echt lekker vind en bij mij past. Flesje is idd erg mooi (zag de 20% korting ook al in de winkel en de nieuwsbrief =D).

  • Sanne van Huis
   28 november 2011 at 10:58 (11 jaar ago)

   Oh ik vind dit luchtje eigenlijk helemaal niet zwaar, terwijl ik dat met geurtjes heel snel heb. Zo zie je maar dat geuren heel persoonlijk is 🙂

 12. Maaike
  27 november 2011 at 13:11 (11 jaar ago)

  Ik heb hier gisteren de douchegel aangeschaft! Wat een heerlijke geur. De parfum staat nog op mijn lijstje.