The Body Shop ‘Golden Brown Smokey eyes kit’ ooglook!

Gisteren kon je het mooie ‘Golden Brown Smokey eyes kit’ van The Body Shop al bewonderen, en zoals beloofd heb ik voor jullie er een look mee gemaakt. Nogmaals het palette werkt super fijn en de kleuren passen perfect bij elkaar. Ik heb er een bruine smokey achtige look mee gemaakt die perfect is voor een avondje stappen, maar ik zou deze look ook gewoon overdag dragen. Lees snel verder voor meer foto’s…

Hieronder zie je het resultaat en ik vind het een mooie look geworden. Een look die ik vast en zeker vaker ga maken. Ik hou sowieso wel van bruine tinten oogschaduw en in het palette zitten ook gewoon de perfecte highlighters. Vooral de licht gouden creamy oogschaduw in het paletje is erg mooi en past perfect bij de feestdagen. Misschien voor overdag iets ’too much’ (vind ik niet) maar voor in de avond kan het zeker weten…

De volgende producten gebruikte ik voor deze look…

  • Oogschaduw basis van Michael Todd
  • Over mijn gehele bewegende ooglid de meest lichte kleur uit het ‘TBS Golden Brown Smokey eyes kit’
  • De lichtbruine kleur uit het palette deed ik op 2/3 van mijn bewegende ooglid (aan de buitenkant) en onder mijn ogen
  • De donkerbruine kleur uit het paletje gebruikte ik voor in mijn crease, buitenste ooghoek en onder mijn ogen
  • De gouden creamy oogschaduw uit het palette gebruikte ik voor in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw als highlighter
  • Zwart lijntje op mijn bewegende ooglid heb ik gemaakt met een H&M Eyeliner pencil
  • Op mijn waterlijn de gelliner van Catrice in de kleur ‘Black Jack with Jack Black’
  • Op mijn wimpers de Benefit They’re Real mascara

Hierboven zie je de gehele look en de ooglook is vrij donker maar toch niet te heftig. Je kunt met dit paletje ook heel goed een wat lichtere look maken, of juist nog meer smokey. Vind jij deze look ook geslaagd?