OOTD: Walk my dog!

Vandaag heb ik voor jullie weer een ‘Outfit of the day’ met mijn nieuwe jas. Lang heb ik gezocht naar de perfecte jas en volgens mij heb ik hem gevonden. Ik was al een tijdlang op zoek naar een parka, alleen heel veel parka’s hebben een (nep)bontkraag en ik ben hier gewoon niet zo’n voorstander van. Laatst was ik even op de site van Zalando aan het kijken en ik zag daar een leuke jas van het merk Vila. Gisteren ontving ik de jas en ik ben er best wel blij mee. Het is een leuke kleur, mooi model, past mij goed, alleen de jas is niet heel dik. Ik heb de jas vandaag even getest en op zich houdt die de kou wel goed tegen en volgens mij kan die ook wel goed tegen regen. Ik heb dus besloten om de jas te houden en wanneer het echt heel koud wordt, dan kan ik altijd nog mijn snowboard jas aandoen. Benieuwd naar de parka, lees dan snel verder…

Parka van het merk Vila o.a. verkrijgbaar bij Zalando/Tube sjaal H&M/Tas Warehouse (V&D)/Laarzen H&M/Nagellak Gosh in de kleur ‘Crispy Coral’/Puck niet te koop