Steun Pink Ribbon, door iets leuks te kopen!

Zoals jullie misschien wel weten is het in oktober internationale borstkanker maand. Jaarlijks besteed ik hier aandacht aan op mijn blog omdat ik het zelf heel belangrijk vind en ik het ook graag wil delen met jullie. Het is in ieder geval wel goed om er een keertje bij stil te staan. Het is namelijk zo dat 1 op de 8 vrouwen te maken krijgt met borstkanker en wanneer ik dit aantal zie dan schrik ik toch altijd wel even…

Afgelopen jaar ontdekte ik een knobbeltje in mijn rechterborst en deze ging maar niet weg. Nadat ik twee keer bij de huisarts was geweest werd ik doorverwezen naar het ziekenhuis voor een echografie. Echt heel bang was ik eerst niet, want gelukkig komt het niet in mijn familie voor en ik ben ook nog best jong. Toch was ik de dag van de echografie wel een beetje zenuwachtig, want je weet het immers maar nooit. Mijn vriend was gelukkig mee naar het ziekenhuis en hij mocht gelukkig mee naar binnen. Een vrij jonge arts(?) deed het onderzoek en het duurde allemaal best wel lang. Daarna was hij een tijdje weg en kwamen ze met z’n tweeën terug. Opnieuw maakte ze een echo en daarna liepen ze weer de kamer uit. Ze bleven best wel heel lang weg, ik en mijn vriend werden ondertussen best wel zenuwachtig. Gelukkig was het uiteindelijk allemaal goed en was het gewoon een onschuldige opgezet melkkliertje (schijnt wel vaker voor te komen bij jonge meiden). Vanaf die dag ben ik mijzelf regelmatiger gaan controleren en dat is ook echt wel aan te raden. Zo leer je ook je borsten ‘kennen’ en valt het ook eerder op als je iets afwijkend voelt…

De maand oktober staat dus helemaal in het teken van borstkanker en jij kan ook een bijdrage leveren. Dit kan heel simpel door iets leuks te kopen van Pink Ribbon. Een deel van de opbrengst gaat o.a. naar het verbeteren van de bewustwording van de risico’s op borstkanker, het financieren van psychosociale- en maatschappelijke projecten ter verbetering van de zorg voor en het welbevinden van borstkanker patienten in hun omgeving en het financieren van wetenschappelijk onderzoek gericht op preventie en vroege opsporing. Omdat Pink Ribbon heel veel leuke spulletjes heeft zie je hierboven een selectie met mijn persoonlijke favorieten. Deze spulletjes zijn allemaal in de shop van Pink Ribbon te koop. Ik ga sowieso wel een leuk armbandjes kopen, ga jij misschien ook wat kopen?98 Comments on Steun Pink Ribbon, door iets leuks te kopen!

 1. femketje
  1 oktober 2011 at 00:58 (9 jaar ago)

  ik werk bij C&A en daar hebben ze ook erg leuke shirts waarvan alle winst naar pink ribbon gaat :)

  Beantwoorden
  • patricia
   1 oktober 2011 at 13:23 (9 jaar ago)

   ik heb het t-shirt bij de c&a gekocht!! voor 12 eurie een leuk rood shirt met een chinees poppetje,ze hadden nog veel meer!! dacht weer eens wat anders dan een armbandje ;-)

   Beantwoorden
 2. Nancy
  1 oktober 2011 at 08:20 (9 jaar ago)

  Bij mijn moeder is het een paar maanden geleden ontdekt, ze doet nu aan chemo therapie, ik hoop dat het hierna helemaal weg is en blijft!
  En ik ga zeker iets kopen :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   1 oktober 2011 at 11:00 (9 jaar ago)

   Oh wat ontzettend naar en ik hoop ook echt dat het na de chemo therapie helemaal weg is en weg blijft. Heel veel sterkte meid!

   Beantwoorden
 3. Ilona
  1 oktober 2011 at 08:38 (9 jaar ago)

  Ik ga ook weer leuke armbandjes kopen!!  zelf sta ik 12 okt van 7 tot 10 bij Nail World in Beilen. Daar ik een lady’s night en alle opbrengst gaat na pink Ribbon! Ik sta daar om mensen een makeup advies te geven . Vind het erg goed dat hier aandacht aan word besteed!!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   1 oktober 2011 at 11:01 (9 jaar ago)

   Wat leuk dat je je zo inzet! En volgens mijn vroeg je laatst of ik in Beilen had gewoond toch? Dat klopt ongeveer 10 jaar en rond mijn 19e ben ik verhuisd naar Groningen :)

   Beantwoorden
  • Claudia
   1 oktober 2011 at 20:11 (9 jaar ago)

   Wat leuk! Wij staan bij Nail World Groningen, is mijn schoonmoeder :). dus als er nog meiden willen komen, ben je van harte welkom! Leuk workshop met verschillende soorten nail art, cupcakes en sieraden maken.

   Beantwoorden
 4. Fleur
  1 oktober 2011 at 09:01 (9 jaar ago)

  Leuke armbanden. Ik had nog niet eens de andere drie gezien. Die met de muntjes vind ik erg cute. Ik besteeds ook aandacht aan Pink Ribbon (op mijn blog) en elk jaar probeer ik een aantal dingen te kopen van Pink Ribbon. Iets leuks voor jezelf en toch steun je de stichting.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   1 oktober 2011 at 11:02 (9 jaar ago)

   Dat had ik idd al gezien :), jammer dat de goodiebag al is uitverkocht anders had ik die zeker ook gekocht!

   Beantwoorden
 5. Marjolein
  1 oktober 2011 at 09:05 (9 jaar ago)

  Supergoed dat je hier aandacht aan besteed!
  Ik wil ook wel iets kopen voor Pink Ribbon, dus ik ga even in de shop kijken!

  Beantwoorden
 6. Nannick
  1 oktober 2011 at 09:09 (9 jaar ago)

  Wat goed dat je hier aandacht aan besteed!

  Beantwoorden
 7. Mirjam
  1 oktober 2011 at 09:16 (9 jaar ago)

  Goed stukje! Misschien ga ik nog wel een armbandje kopen, ze zijn leuk!

  Beantwoorden
 8. Madelief
  1 oktober 2011 at 09:23 (9 jaar ago)

  Zo wat een verhaal! Gelukkig dat het allemaal goed is afgelopen zeg♥♥
  Ik ga zoals gewoonlijk de jaarlijkse geluksarmband kopen!
  LIefs!x♥

  Beantwoorden
 9. Kelly
  1 oktober 2011 at 09:52 (9 jaar ago)

  Heel mooi beschreven stuk Sanne, fijn dat je hier aandacht aan besteed. Zelf koop ik vaak wat armbandjes en nagellakjes om dit goede doel te steunen. Ik heb van de week een agenda gekocht van Pink Ribbon. Die vond ik meteen ook erg handig in het gebruik, zo heb ik mijn nieuwe agenda en ik steun ook nog eens Pink Ribbon.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   1 oktober 2011 at 11:04 (9 jaar ago)

   Dank je wel! En die agenda is idd ook leuk, die had ik ook al gezien. Ik vind het zelf zo leuk dat je leuke spulletjes kunt kopen en dat je daarmee ook nog een zeer goed doel steunt, hebben ze goed bedacht!

   Beantwoorden
 10. Myrthe
  1 oktober 2011 at 16:30 (9 jaar ago)

  Gelukkig was alles goed en had je geen kanker.. Ik vind de borstkankermaand altijd erg belangrijk en ik vind het leuk dat iedereen er zoveel aandacht aan besteed. De armbandjes van dit jaar vind ik ook weer erg leuk, ik ga zeker eentje kopen!

  Beantwoorden
 11. Lienberry
  1 oktober 2011 at 16:52 (9 jaar ago)

  ik koop elk jaar wel een armbandje of iets anders.
  dit jaar heb ik de wikkel armbandje van de etos gehaald :)

  Beantwoorden
 12. Desirée
  1 oktober 2011 at 16:52 (9 jaar ago)

  Ik steun Pink Ribbon elk jaar en schaf vaak zo’n sieraad o.i.d. aan : )

  Beantwoorden
 13. Merel
  1 oktober 2011 at 18:35 (9 jaar ago)

  Mijn moeder en ik bestellen altijd de grote beautygoodiebag. Voor 60 euro heb je een tas vol met leuke goodies en de opbrengst gaat geheel naar pink ribbon. Vooral voor de beautyliefhebbers is dat denk ik wel een aanrader. ;)

  Beantwoorden
  • Floor
   2 oktober 2011 at 13:40 (9 jaar ago)

   Kan je me vertellen wat er zoal in die goodiebag zit? En waar kan je deze kopen, op de website zie ik het niet!

   Beantwoorden
 14. sanne
  1 oktober 2011 at 21:53 (9 jaar ago)

  Ik heb de agenda van 2012 gekocht.

  Beantwoorden
 15. marjolein
  2 oktober 2011 at 09:55 (9 jaar ago)

  omdat we nu sids een maandje weten dat mn tante borsdtkanker heeft hebben mn moeder en ik gister voor alle 16 vrouwen in de familie een armbandje gekocht. Samen sta je sterk, en dat ontdek je vooral in zon periode! Vind het een goede actie. Oktober borstkanker maand, maar mn tante vind het wel moeilijk doordat je het nu overal tegenkomt. In de stad, op tv etc. Overal wordt ze eraan herinnert

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   2 oktober 2011 at 15:48 (9 jaar ago)

   Wat ontzettend mooi dat jullie dat hebben gedaan! En ik snap idd dat de maand oktober voor je tante en familie wel heel confronterend is. Ik wens jou, je tante en familie heel veel sterkte en ik hoop dat ze straks weer helemaal gezond is!

   Beantwoorden
 16. Floor
  2 oktober 2011 at 13:37 (9 jaar ago)

  Ik heb het armbandje linksonder gekocht :). Koop eigenlijk elk jaar wel wat en nu ik wat meer salaris heb, ga ik ook nog wel een donatie overmaken.
  Heb zelf 3 jaar geleden een goedaardig knobbeltje laten verwijderen en een half jaar later ontdekte ik weer een knobbeltje. Deze was ook goed en tegenwoordig laten ze het gewoon zitten (3 jaar terug mocht ik zelf kiezen, nu wordt er niet meer aan geopereerd). Vind dit dus een erg belangrijke kwestie omdat het ook wel dichtbij me sta en wil hier zeker dus vaker wat aan geven.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   2 oktober 2011 at 15:46 (9 jaar ago)

   Gelukkig dat alles goed was :), is toch wel even schrikken he?!

   Beantwoorden
   • Floor
    2 oktober 2011 at 22:05 (9 jaar ago)

    Jazeker! Nou ben ik gelukkig iemand die wat dat betreft heel nuchter blijft. Mijn zus had het ook al eens gehad en meerdere familieleden, dus ging er niet gelijk vanuit dat het kwaadaardig zou zijn. De 2e keer schrok ik meer, omdat ik dacht ‘nee niet weer he’, want ik was echt zo ziek geweest van die operatie terwijl het maar een kleine ingreep is, maar toen ik naar de radioloog was geweest en die had het onderzocht, was ik gelijk weer gerust gesteld :). Hij zei ‘het hoeft niet geopereerd te worden en al was je mijn bloedeigen dochter, dan had ik je hetzelfde geadviseerd’. Houd het nu wel goed in de gaten iig.

    Beantwoorden
 17. Romy
  2 oktober 2011 at 15:42 (9 jaar ago)

  Goed dat je hierover schrijft! Ik koop elk jaar de armbandjes!

  Beantwoorden
 18. Milou
  2 oktober 2011 at 16:15 (9 jaar ago)

  Leuk artikel! HEEL belangrijk ook! Vind wel heel jammer dat niet alles naar dit doel gaat! Soms hoor ik dat per verkocht armbandje een euro naar het fonds gaat! Dat vind ik dat weer zonde!

  Beantwoorden
 19. Nynke-Boudien
  2 oktober 2011 at 19:26 (9 jaar ago)

  Ik check het bij mezelf ook regelmatig. Ik heb zelf armbandjes bij de Etos gekocht, erg leuk en ook nog eens voor een heel goed doel!

  Beantwoorden
 20. fre
  3 oktober 2011 at 17:47 (9 jaar ago)

  oeh die armbandjes zijn zo leuk! <3

  Beantwoorden
 21. xx_Patries_xx
  4 oktober 2011 at 16:59 (9 jaar ago)

  ik heb een tashanger gekocht bij de blokker, eigenlijk koop ik de laatste jaren toch steeds wat rond deze tijd

  Beantwoorden
 22. Nathalie
  5 oktober 2011 at 18:26 (9 jaar ago)

  De agenda vind ik wel leuk! :)
  Ikzelf ken gelukkig niemand die aan de ziekte lijdt, maar Pink Ribbon steunen kan je natuurlijk altijd! Ik vind het super om mijn steun op deze toch wel leuke manier te kunnen betuigen dus ik ga zeker nog eens een kijkje nemen! :)

  Beantwoorden
 23. Amparo Stinespring
  13 augustus 2020 at 07:34 (2 maanden ago)

  I simply want to tell you that I am beginner to blogs and truly enjoyed this website. More than likely I’m likely to bookmark your blog . You amazingly come with incredible article content. Kudos for sharing your webpage.

  Beantwoorden
 24. Grover Boday
  17 augustus 2020 at 09:46 (1 maand ago)

  I just want to say I am very new to weblog and actually liked your web site. Probably I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with impressive well written articles. Appreciate it for revealing your web site.

  Beantwoorden
 25. viagra tips
  22 augustus 2020 at 06:11 (1 maand ago)

  Your location is valueble for me. Many thanks !?

  Beantwoorden
 26. cbd oil chapstick
  26 augustus 2020 at 01:09 (1 maand ago)

  You must participate in a competition for among the very best blogs online. I will certainly recommend this website!

  Beantwoorden
 27. Tammie Bowdon
  31 augustus 2020 at 05:26 (4 weken ago)

  Hello would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S Sorry for being off-topic but I had to ask!

  Beantwoorden
 28. porno video
  4 september 2020 at 08:15 (3 weken ago)

  ilmaiset videot, ilmaiset pornovideot, ilmaiset porno videot, porno video, porno videot

  Beantwoorden
 29. Continued mercurycards.com/activate today
  5 september 2020 at 07:13 (3 weken ago)

  Whats Happening i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & assist other users like its helped me. Great job.

  Beantwoorden
 30. high performance building
  6 september 2020 at 07:34 (3 weken ago)

  We are building consultants. We perform roof assessments, window testing, and wall testing for quality assurance on new and existing buildings.

  Beantwoorden
 31. nettkasinot
  7 september 2020 at 07:19 (3 weken ago)

  netticasinot, netticasino, casino, kasinot, nettkasinot

  Beantwoorden
 32. cialis and viagra together reddit
  8 september 2020 at 12:04 (3 weken ago)

  This is the right blog site for any individual that wants to learn about this topic. You recognize so much its almost difficult to say with you (not that I actually would want?HaHa). You absolutely put a new spin on a subject thats been written about for several years. Terrific stuff, just terrific!

  Beantwoorden
 33. Going Here
  8 september 2020 at 22:45 (3 weken ago)

  There are some interesting cut-off dates on this article however I dont know if I see all of them heart to heart. There is some validity but I’ll take maintain opinion until I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as well

  Beantwoorden
 34. click more
  8 september 2020 at 23:00 (3 weken ago)

  Very interesting information!Perfect just what I was searching for!

  Beantwoorden
 35. mississauga roofers
  9 september 2020 at 09:37 (3 weken ago)

  F*ckin’ remarkable things here. I am very satisfied to peer your post. Thanks so much and i’m looking ahead to touch you. Will you please drop me a mail?

  Beantwoorden
 36. website
  9 september 2020 at 10:51 (3 weken ago)

  you are in reality a good webmaster. The site loading velocity is incredible. It seems that you are doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you’ve performed a fantastic process on this subject!

  Beantwoorden
 37. printable cialis coupon
  9 september 2020 at 12:46 (3 weken ago)

  I was very pleased to find this web-site. I wanted to thanks for your time for this terrific read!! I definitely taking pleasure in every little bit of it and also I have you bookmarked to have a look at brand-new things you article.

  Beantwoorden
 38. anchor
  10 september 2020 at 07:13 (3 weken ago)

  Thanks for sharing superb informations. Your web-site is so cool. I’m impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and just could not come across. What an ideal website.

  Beantwoorden
 39. sildenafil citrate powder for oral solution
  11 september 2020 at 04:07 (2 weken ago)

  A remarkable share, I just offered this onto a coworker that was doing a little analysis on this. As well as he actually got me morning meal due to the fact that I discovered it for him. smile. So let me rephrase that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for investing the time to review this, I feel strongly concerning it and also like reading more on this topic. If possible, as you come to be knowledge, would you mind updating your blog site with more information? It is very handy for me. Large thumb up for this article!

  Beantwoorden
 40. jon manzi
  12 september 2020 at 08:17 (2 weken ago)

  Helpful info. Fortunate me I discovered your website unintentionally, and I’m shocked why this accident didn’t happened earlier! I bookmarked it.

  Beantwoorden
 41. roofing toronto
  13 september 2020 at 03:25 (2 weken ago)

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web savvy so I’m not 100 sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Cheers

  Beantwoorden
 42. navigate here Powerdot portable muscle stimulation
  13 september 2020 at 19:50 (2 weken ago)

  I am only writing to make you know of the perfect discovery my girl undergone studying the blog. She realized numerous details, including what it is like to have an incredible helping heart to get many more without hassle know a variety of specialized matters. You undoubtedly surpassed my expected results. Thank you for churning out such great, trusted, educational and even unique tips on the topic to Sandra.

  Beantwoorden
 43. Homepage Powerdot 2.0 portable muscle stimulator review
  13 september 2020 at 21:57 (2 weken ago)

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this fantastic blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this site with my Facebook group. Chat soon!

  Beantwoorden
 44. how long does the effect of sildenafil citrate last
  14 september 2020 at 14:55 (2 weken ago)

  When I originally commented I clicked the -Notify me when new remarks are added- checkbox as well as now each time a remark is included I get four e-mails with the exact same comment. Is there any way you can remove me from that service? Many thanks!

  Beantwoorden
 45. click more
  15 september 2020 at 07:57 (2 weken ago)

  What i don’t understood is actually how you’re not really much more well-favored than you might be now. You’re very intelligent. You already know therefore considerably in terms of this subject, produced me for my part believe it from a lot of various angles. Its like women and men are not interested except it is one thing to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs nice. At all times maintain it up!

  Beantwoorden
 46. torso sex doll
  15 september 2020 at 08:33 (2 weken ago)

  I haven’t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend :)

  Beantwoorden
 47. i thought about this Reflex card payment
  15 september 2020 at 22:03 (2 weken ago)

  Hmm it appears like your website ate my first comment (it was extremely long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog. I as well am an aspiring blog writer but I’m still new to everything. Do you have any tips for novice blog writers? I’d definitely appreciate it.

  Beantwoorden
 48. sildenafil tablets 100mg will it keep you hard
  16 september 2020 at 11:19 (2 weken ago)

  Youre so cool! I don’t mean Ive check out anything such as this before. So wonderful to find somebody with some initial thoughts on this subject. realy thanks for starting this up. this internet site is something that is needed on the internet, somebody with a little creativity. valuable job for bringing something new to the net!

  Beantwoorden
 49. Read More
  17 september 2020 at 04:29 (2 weken ago)

  I conceive you have observed some very interesting points , thanks for the post.

  Beantwoorden
 50. sildenafil in infants indications
  17 september 2020 at 06:22 (2 weken ago)

  There are some fascinating points in this post however I don?t know if I see every one of them facility to heart. There is some legitimacy yet I will certainly hold opinion until I explore it additionally. Excellent write-up, thanks as well as we want a lot more! Added to FeedBurner also

  Beantwoorden
 51. Essay help
  17 september 2020 at 22:04 (2 weken ago)

  Keep up the superb work , I read few content on this web site and I think that your site is very interesting and holds lots of good information.

  Beantwoorden
 52. Sexy Bra's
  18 september 2020 at 17:08 (1 week ago)

  I have recently started a web site, the information you provide on this site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work. “So full of artless jealousy is guilt, It spills itself in fearing to be spilt.” by William Shakespeare.

  Beantwoorden
 53. tr forum
  18 september 2020 at 17:19 (1 week ago)

  Nice blog right here! Also your site quite a bit up fast! What web host are you the usage of? Can I am getting your associate hyperlink on your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol

  Beantwoorden
 54. www.topborn.com
  19 september 2020 at 09:40 (1 week ago)

  I have learned some considerations through your blog post. One other thing I would like to convey is that there are many games that you can buy which are designed especially for preschool age kids. They include pattern identification, colors, wildlife, and styles. These often focus on familiarization as an alternative to memorization. This keeps little ones occupied without experiencing like they are studying. Thanks

  Beantwoorden
 55. Anastacia Griest
  19 september 2020 at 09:52 (1 week ago)

  Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your website is fantastic, as well as the content!

  Beantwoorden
 56. Order your essay
  19 september 2020 at 16:03 (1 week ago)

  Good – I should certainly pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task.

  Beantwoorden
 57. create website with wordpress
  20 september 2020 at 07:46 (1 week ago)

  I must show my respect for your kindness supporting persons who require help with this study. Your personal dedication to passing the message throughout ended up being amazingly beneficial and has helped women just like me to realize their goals. The useful report signifies much to me and extremely more to my office colleagues. Thanks a lot; from everyone of us.

  Beantwoorden
 58. hemp seeds for cbd production for sale
  21 september 2020 at 01:50 (1 week ago)

  After study a few of the blog posts on your internet site now, as well as I really like your way of blogging. I bookmarked it to my book mark internet site listing as well as will be inspecting back soon. Pls take a look at my internet site too as well as let me recognize what you assume.

  Beantwoorden
 59. Gigi Pip coupons
  21 september 2020 at 09:58 (1 week ago)

  Very good written post. It will be useful to anybody who utilizes it, including yours truly :). Keep up the good work – can’r wait to read more posts.

  Beantwoorden
 60. Bridal Lingerie
  21 september 2020 at 10:42 (7 dagen ago)

  I feel that is among the so much vital information for me. And i’m glad studying your article. However should remark on some general things, The website taste is ideal, the articles is in point of fact nice : D. Just right task, cheers

  Beantwoorden
 61. news
  21 september 2020 at 17:52 (7 dagen ago)

  Wow that was unusual. I just wrote an really long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say wonderful blog!

  Beantwoorden
 62. linked webpage
  23 september 2020 at 08:13 (5 dagen ago)

  Howdy! I’m at work browsing your blog from my new iphone 4! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!

  Beantwoorden
 63. Moving company
  24 september 2020 at 02:14 (4 dagen ago)

  You could definitely see your expertise in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart.

  Beantwoorden
 64. visit here
  25 september 2020 at 09:36 (3 dagen ago)

  Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, wonderful blog!

  Beantwoorden
 65. Handcuffs
  25 september 2020 at 10:27 (3 dagen ago)

  I precisely had to say thanks once again. I do not know what I might have handled without the entire creative ideas revealed by you regarding this area. It was actually a real difficult dilemma for me personally, nevertheless taking note of this specialized strategy you resolved the issue forced me to leap for contentment. Now i’m happy for this service and trust you comprehend what a great job that you’re putting in teaching others via your website. Most probably you’ve never got to know any of us.

  Beantwoorden
 66. Plus Size Babydolls
  25 september 2020 at 10:49 (3 dagen ago)

  I have mastered some new things from your website about computer systems. Another thing I have always considered is that computer systems have become an item that each household must have for a lot of reasons. They supply you with convenient ways in which to organize homes, pay bills, search for information, study, listen to music as well as watch shows. An innovative way to complete many of these tasks is with a notebook. These computers are mobile ones, small, robust and portable.

  Beantwoorden
 67. Neckology smart neck massager
  25 september 2020 at 23:46 (2 dagen ago)

  Thanks on your marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be a great author.I will remember to bookmark your blog and will eventually come back someday. I want to encourage you continue your great posts, have a nice weekend!

  Beantwoorden
 68. Zabrocki
  26 september 2020 at 06:50 (2 dagen ago)

  excellent issues altogether, you simply gained a new reader. What may you suggest about your put up that you just made some days ago? Any certain?

  Beantwoorden
 69. cheap schoolgirls
  26 september 2020 at 07:11 (2 dagen ago)

  You still searching good porn? Can’t you find that? The best free porn pervert tube ever is Xpervs.com, is there porn for pervert persons, very exciting porn videos and obviously exciting hot sex with teens. Take a look at this site! Is totally free and without irritating ads(popups and other popunders

  Beantwoorden
 70. Our Home Page
  27 september 2020 at 01:51 (1 dag ago)

  It’s genuinely very complex in this busy life to listen news on Television, thus I only use the web for that reason, and take the newest news.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *