Rimmel ‘Kate Moss Lasting Finish Lipstick’ collectie

Dat Kate Moss al jarenlang het gezicht is van Rimmel London kan je vast niet ontgaan zijn door de vele campagnes waarin Kate Moss schitterde. Nu zijn ze een stapje verder gegaan en heeft Kate Moss een collectie lipstick ontworpen die bestaat uit zes prachtige kleuren. Deze nieuwe collectie van Rimmel London heet: ‘Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie’ en ligt vanaf nu in de winkel…

Dit zegt Kate Moss zelf over de collectie:

Ik wilde eigenlijk graag een assortiment creëren van makkelijk draagbare, klassieke kleuren die ik zelf altijd heb gedragen en prachtig vond. Dat was mijn inspiratie. Van felrode tot zachtroze en huidkleurige tinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook erg belangrijk voor mij dat ze fijn waren om op te hebben. Wat je ook aanhebt, er is vast en zeker een kleur die erbij past!

Ik ontving vier lipsticks uit de collectie (helaas zat er een dubbele kleur bij, dus ik laat drie verschillende kleuren aan jullie zien). Wat mij meteen opviel is de verpakking die ik er erg mooi vind. De verpakking is ook samen met Kate Moss ontworpen en past wat mij betreft heel goed bij de collectie. De lipstick hulzen zijn chique maar toch ook Rock & Roll wat weer erg goed past bij Kate. De lipstick huls is mat zwart en op de dop aan de bovenkant staat het bekende Rimmel logo en een rode handtekening van Kate Moss maakt de verpakking helemaal af.

De kleuren die ik heb ontvangen zijn kleur nummer 01, 03 en 07. Twee vrij neutrale kleuren en een prachtige rode kleur.

Kleur nummer 03 is een nude kleur die voor mijn huidskleur net wat te donker is, maar toch best mooi staat.

Kleur nummer 01 is Kate’s rood, een mooie dieprode felle kleur die waarschijnlijk veel meiden gaat staan en ik vind deze kleur echt te gek!

Kleur nummer 07 is een bruin/roze kleur die vrij neutraal is maar daardoor goed te combineren is met bijvoorbeeld een heftige ooglook of juist mooi voor een natuurlijke look.

De lipsticks zelf ruiken lekker zoet naar snoepjes en als je goed ruikt, dan ruik je ook een typische lipstick geur. De lipstick is heel lekker creamy en heeft een vrij glanzende finish. Het product brengt heel fijn aan en ik vind de vorm van de lipstick ook heel prettig. De rode kleur (01) breng ik wel aan met een lip pencil omdat ik dit toch net fijner en preciezer vind werken. De kleuren zijn heel intens van kleur en dat is ook wel te zien aan de onderstaande swatch op mijn arm…

(Kleuren van links naar rechts: 07, 01 en 03)

Natuurlijk heb ik voor jullie de kleuren ook nog op mijn lippen geswatched zodat jullie goed kunnen zien hoe de lipsticks er op mijn vrij donkere lippen uitzien. De kleuren dekken heel goed en voelen fijn aan op mijn lippen. De lipstick blijft best wel goed zitten, alleen een hapje eten overleefd de lipstick niet en dan is het tijd om de boel even weer bij te werken.

(De kleuren van boven naar beneden: 07, 01 en 03)

Ik ben super tevreden over deze mooie lipstick collectie. De lipstick kleuren zijn erg mooi, romig, werken fijn, zijn goed gepigmenteerd en blijven redelijk lang op de lippen zitten. Eerder was ik niet zo’n fan van lipstick maar ik moet zeggen door dit soort fijne collecties begin ik lipstick steeds meer te waarderen. In deze collectie zit ook een prachtige felroze kleur (02) en deze moet ik gewoon hebben!

De Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie ligt vanaf nu in verschillende drogisterijen en kost €9,49 per stuk.