Afgelopen zondag was ik heerlijk relaxed aan het bladeren door mijn Marie Claire en soms doe ik wel wat inspiratie op. Zo zag ik dit keer een reclame campagne met Kim Feenstra en ik zag dat ze een prachtige ooglook op had (zie foto hierboven). Ik had eigenlijk zelf nooit gedacht aan een ooglook met de kleuren koraal en blauw. Na het kijken in mijn stash zag ik al snel dat ik de kleuren in mijn bezit had en ik ben meteen aan de slag gegaan…

Hieronder zie je mijn variant, ik heb de look niet exact nagemaakt maar ik heb me wel goed laten inspireren. Ik vind de kleuren koraal en donkerblauw goed bij elkaar passen en wat mij betreft is het een look die je gerust overdag kunt dragen. Mijn wimpers verdienen trouwens niet echt een schoonheidsprijs. Over de mascara schrijf ik binnenkort een review. De rest van mijn make-up heb ik heel rustig gehouden…

De gebruikte producten op mijn ogen zijn:

  • Oogschaduwbasis van Michael Todd
  • Bewegende ooglid 2 kleuren (koraal) uit de Sleek Oh So Special palette.
  • In mijn crease lichtbruine kleur ook uit de Sleek Oh So Special Palette
  • Donkerblauwe oogpotlood Make-up Forever (bovenste wimperrand en onder mijn ogen)
  • Donkerblauwe oogschaduw uit de 88 Shimmer Palette (onder mijn ogen)
  • Eyeliner op mijn bovenste ooglid van H&M
  • In mijn waterlijn Catrice gel eyeliner Black Jack with Jack Black
  • Wimpers Catrice Lashes to Kill Ultrablack (niet zo enthousiast over)

Hierboven zie je de gehele look en zo zie je dat het inderdaad een rustige look is. Al met al vind ik het een geslaagde look alleen baal ik een beetje van mijn wimpers. Wat vind jullie van mijn look?