Mijn top 10 favoriete NOTD!

Op mijn blog komen regelmatig ‘nails of the day’ voorbij en het leek het mij wel leuk om mijn favorieten met jullie te delen. Want hoe gek ik ook op nagellak ben, ik heb natuurlijk wel zo mijn favoriete lakjes die ik vaak uit mijn stash pak. Ik heb een verzameling gemaakt van zowel gewone lakjes als nailart creaties. Lees snel verder om mijn top 10 ‘NOTD’ te bekijken…

Dit is toch wel mijn nummer 1 favoriet! Ik kan me ook nog herinneren dat die bij jullie ook erg in de smaak viel. Het is een hele simpele nailart die toch een heel leuk en sjiek effect geeft. Lees hier hoe ik deze creatie heb gemaakt…

Ook dit lakje van Make Up Store in de kleur ‘Doreen’ vind ik prachtig. In het echt is dit lakje nog vele malen mooier doordat deze nagellak een subtiele duochrome effect heeft. Het is een erg mooie kleur die goed past bij de herfst door de rode basiskleur met oranje glitters.

In de vernieuwde collectie van Catrice is een tijdje geleden dit lakje toegevoegd. Het is de kleur ‘Im A star…’ een mooie mosgroene kleur met hele fijne gouden glittertjes. Zie hier nog meer lakjes uit de vernieuwde collectie van Catrice.

Ook dit lakje van Kiko vind ik prachtig! Het is een mooie helderroze kleur die flink van je nagels knalt. Dit lakje kocht ik in Italie, dus dat maakt het lakje natuurlijk ook nog net iets specialer. Naast deze kleur kocht ik ook nog een paars lakje van Kiko en die kun je hier zien.

De nailart creatie hieronder lijkt op de eerste maar ik heb wat andere kleuren gebruikt. Ik vind de kleuren van de glitters en het lakje heel goed matchen…

Alweer een hele tijd geleden ontving ik een nagellakbox van KOH met 18 verschillende kleuren en deze kleur ‘Mediterranean Green!’ is zeker weten mijn favoriet. Een heerlijke fris groene kleur!

Hieronder zie je mijn spatter nagels die ik maakte met behulp van de huls van een pen. Bij deze nailart hoort ook een filmpje waarin ik uitleg hoe je deze nagels kunt maken, bekijk het hier.

Ook een mooie kleur is dit lakje van Bourjois in de kleur ‘Kaki’. Ik vind dit een erg leuk lakje die goed past bij de winter. Wat dit lakje ook fijn maakt is dat die echt lang op de nagels blijft zitten.

In de zomer van 2011 kocht ik 10 mini lakjes van de H&M en de kleur hieronder zat er ook bij. Dit is de kleur ‘koral’ en dit vind ik echt een hele mooie en vrolijke kleur. Het is een vrij creamy lakje met hele fijne gouden glittertjes wat deze nagellak zo speciaal maakt.

Nummer 10 is een lakje die je afgelopen week op mijn blog voorbij zag komen. Dit is namelijk een lakje uit de OPI ‘The Muppets’ collectie in de kleur ‘Warm & Fozzie’. Echt een prachtig lakje die erg goed past bij dit najaar…

Dit waren mijn 10 favoriete ‘NOTD’ en zoals je hebt kunnen zien heb ik een mix gemaakt met zowel duurdere als goedkopere lakjes. Als jij moet kiezen uit deze 10, welke ‘NOTD’ is dan jouw favoriet?