Filmpje: Verschillende soorten blush aanbrengen!

Afgelopen week had ik een artikel geplaatst met de titel: Alles over blush en de tips & trucs. Ik heb heel veel informatie gegeven maar een filmpje zegt natuurlijk altijd net iets meer. Dus bij deze een filmpje waarin ik voordoe hoe ik mijn blushes aanbreng. Ook laat ik nog zien hoe je je gezicht kunt shapen. Heel veel kijkplezier!

23 Comments on Filmpje: Verschillende soorten blush aanbrengen!

 1. Mirjam
  16 oktober 2011 at 10:01 (9 jaar ago)

  Handig filmpje, mooie blushes heb je gebruikt!

  Beantwoorden
 2. patricia
  16 oktober 2011 at 10:22 (9 jaar ago)

  ik had gisteren voor het eerst blush opgedaan en ik kreeg meteen complimenten dat ik er mooi uitzag :-P dat ga ik dus zeker vaker doen :-) vandaag weer even gezien op je filmpje dat ik toch beter een schuine kwast kan pakken zodat de blush niet te breed op mijn gezicht zit :-) thans!! heel leerzaam!

  Beantwoorden
 3. charile
  16 oktober 2011 at 10:43 (9 jaar ago)

  Handig filmpje, al hou ik niet zo van blush ;)
  Staat je goed :D
  x

  Beantwoorden
 4. natasja
  16 oktober 2011 at 11:33 (9 jaar ago)

  je kan op het fimpje moeilijk zien met die bronzer en creme blush vind ik niks ik heb zelf zo stick blush is ook creme

  Beantwoorden
 5. clarissa
  16 oktober 2011 at 11:56 (9 jaar ago)

  heel leuk filmpje. Erg leerzaam. Zo iets kan ik wel 100 zien,
  TOP!

  Beantwoorden
 6. Milou
  16 oktober 2011 at 12:01 (9 jaar ago)

  Erg leuk filmpje. Thanks Sanne. :) Moet wel even blushes aanschaffen, want heb meer ‘zomer’ blushes en ja… die zijn helaas niet geschikt voor de winter!
  Ik heb in de winter best wel een witte huid. Denk jij dan een rozige kleur of iets anders?? :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   16 oktober 2011 at 14:01 (9 jaar ago)

   Ik heb ook een vrij lichte huid en zou gerust in de winter een roze blush opdoen, tenminste wat vrolijkheid!

   Beantwoorden
 7. Miranda
  16 oktober 2011 at 13:18 (9 jaar ago)

  handig filmpje, blush vind ik altijd nét wat meer geven aan je gezicht:D

  Beantwoorden
 8. Myrthe
  16 oktober 2011 at 17:51 (9 jaar ago)

  Wat leuk om te zien zo in een filmpje! Ik had het artikel ook al gelezen, alleen zo in een filmpje kun je het toch nog wat beter zien. Leuk!

  Beantwoorden
 9. Nynke-Boudien
  16 oktober 2011 at 18:54 (9 jaar ago)

  Shapen blijft altijd lastig, dus handig filmpje! Ik vind zelf poederblush het fijnste werken.

  Beantwoorden
 10. tirza
  16 oktober 2011 at 20:55 (9 jaar ago)

  Leuk filmpje,
  Ik heb al rode wangen van mezelf :P

  Beantwoorden
 11. Fleur
  17 oktober 2011 at 08:11 (9 jaar ago)

  Goed filmpje. Ik sla ook nooit blush over, geeft echt een extra iets aan je gezicht, kleur en vorm vooral!

  Beantwoorden
 12. DalaLuz
  17 oktober 2011 at 17:51 (9 jaar ago)

  Wat een leuk en helder filmpje, echt heel leerzaam! Dank je wel. k heb zelf een vrij breed gezicht, dus ik doe ook altijd nog een beetje blush onder het wenkbrauwbot en dan naar buiten, om de boel een beetje te doorbreken zullen we maar zeggen :) Ik kan nog steeds niet lekker overweg met creme blushes, je gebruikt al snel te veel en dan is het bij mij ook nog eens na een uurtje alweer helemaal verdwenen! Ik wacht nog op een stain die ik uit een blogsale heb overgenomen, ben heel benieuwd hoe ik dat ga vinden, maar ik heb nu tenminste een idee hoe ik het kan aanbrengen, haha. Ik kon het me al moeilijk voorstellen met zo’n kwastje, maar voor mijn lippen leek het me wel prettig.

  Beantwoorden
 13. Nannick
  19 oktober 2011 at 10:24 (9 jaar ago)

  Super handig filmpje!! Goed uitgelegd ook (:

  Beantwoorden
 14. Johanne
  19 oktober 2011 at 21:02 (9 jaar ago)

  Leuk filmpje en ook een mooi resultaat aan het eind, maar is het wel goed om zoveel make up op je gezicht te hebben?
  Ik vind het zelf leuk om me op te maken, maar zorg er wel altijd voor dat het er niet te ‘makeupperig’ uit zie en ga ook af en toe met alleen een beetje mascara de deur uit..

  Beantwoorden
 15. ilse
  23 oktober 2011 at 12:55 (9 jaar ago)

  kan je ook een gewone blush (bijv. roze) ipv bronzer gebruiken onder je jukbeenderen om te shapen?

  Beantwoorden
 16. kelly
  2 november 2011 at 09:31 (9 jaar ago)

  Leuk filmpje! Mag ik vragen welke kwast je gebruikte voor de transparante poeder?

  Beantwoorden
 17. Kendall Lewis
  23 juli 2020 at 02:41 (2 weken ago)

  Hi! I’m a Japanese Single Mom living in Austin, I found your article to be soooo Usefull!

  Beantwoorden
 18. Cadence Baker
  6 augustus 2020 at 03:48 (6 uren ago)

  I’ve been wondering what I could try. Honestly all these big companies make me nervous so I wanted to go with a lesser-known brand. So I went with LifeCell. I’ve been using it for about a month now and my skin is hydrated and looks younger than it has in a while. I’ve been trying to reduce the effects that the sun, and smoking, and drinking have had on my skin. I’ve been sober and smoke free for 93 days now and this has helped me feel even better about that decision. My wrinkles have decreased somewhat but it wasn’t what I was looking for honestly, I was looking to be more radiant. Now it’s a bit pricey but I have a good income so I don’t mind spending that kind of money. However if this is something out of your price range, try something else, but if you do try this you won’t be disappointed.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *