Winactie: Win een 28 Neutral Palette!

Het is echt alweer een hele tijd geleden dat ik een winactie organiseerde. Ik vind winacties altijd heel erg leuk, want ik hou nou eenmaal van iemand blij maken met een leuk cadeau. Vandaag kun je op Wearefashion.nl een 28 Neutral Palette winnen, hoe leuk is dat? Dit is een prachtig palette met allemaal mooie natuurlijk tinten met zowel shimmer als matte kleuren erin. De kleuren zijn allemaal super gepigmenteerd en je kunt er dus hele mooie looks mee maken. Dit is echt een palette die ik ook nog wel heel graag zou willen hebben omdat er tinten in zitten die ik het meest gebruik. Benieuwd wat je moet doen om dit mooie palette te winnen, lees dan snel verder…

Wil je kans maken op het 28 Neutral palette, doe dan één van deze drie dingen (alle drie mag natuurlijk ook, graag zelfs)…Ook zou ik graag willen dat je een comment plaatst zodat ik weet dat je meedoet!

  • Heb je Twitter, volg mij dan op twitter en RT de volgende zin: Follow & RT @wearefashion om kans te maken op een 28 Neutral palette http://wearefashion.nl/?p=11180
  • Volg mij op Bloglovin (dit kan heel makkelijk door op het hart in de rechterkolom te klikken) en like dit artikel
  • Sinds kort heeft wearefashion.nl ook een eigen Facebook pagina en ik zou het fijn vinden als je mijn pagina wil liken.

Dit zijn dus de dingen die je ‘moet’ doen (één ding is maar verplicht) als je kans wil maken op het mooie palette. Meedoen kan t/m 16 september 2011. Ik wens jullie allemaal heel veel succes!