Wie o wie heeft het 28 Neutral palette gewonnen?

Bij sommige winacties weet ik meteen dat het een succes gaat worden, zo ook bij deze! Veel meiden zijn net als ik dol op oogschaduw palettes en ik vond het dan ook heel erg leuk om er eentje weg te geven via een winactie. Maar zoals bij elke winactie kan er maar één de winnaar zijn, wie is dat geworden?

Het kiezen heb ik met behulp van Random.org gedaan en diegene die heeft gewonnen is: Daphne! Meid gefeliciteerd en ik zou graag je adresgegevens willen ontvangen op info@wearefashion.nl.

Voor de rest wil ik iedereen heel erg bedanken voor het meedoen en natuurlijk ook voor het liken, twitteren etc. Binnenkort heb ik trouwens weer een winactie waarin ik mijn ‘beroemde’ WeAreFashion Goodiebag ga weggeven. Ik kan je alvast verklappen dat er hele toffe spullen in zitten, maar daar later meer over!

Strakjes trouwens nog een ‘gewone’ update, dus kom vooral eventjes terug!

 

Dit vind je vast ook leuk...

10 Comments on Wie o wie heeft het 28 Neutral palette gewonnen?

 1. Natasja
  22 september 2011 at 07:52 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd Daphne!

  Beantwoorden
 2. priscella
  22 september 2011 at 10:39 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!!

  Beantwoorden
 3. Lisa
  22 september 2011 at 13:10 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd Daphne! Heel veel plezier met je prijs :D

  Beantwoorden
 4. Nina
  22 september 2011 at 14:14 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd Daphne . Jammer dat ik het niet was, dat pallet leek me zo mooi.

  Beantwoorden
 5. Elien
  22 september 2011 at 22:13 (8 jaar ago)

  proficiat!!

  Beantwoorden
 6. Daphne
  24 september 2011 at 00:18 (8 jaar ago)

  Superleuk!! Waauw, deze staat al zo lang op mijn verlanglijstjee <33

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *