Wanted: Comments!

Wanneer je de titel leest vermoed je misschien een desperate artikel, maar dat is het niet hoor. Het valt me gewoon op dat ik de laatste tijd vrij weinig comments krijg en ik vraag me af hoe dit komt. Ik hoop heel erg dat jullie mij kunnen helpen door te vertellen waarom jij wel of niet een comment achterlaat. Komt het bijvoorbeeld doordat je het comment systeem niet fijn vind, heb je niets toe te voegen, vind je de artikelen niet leuk genoeg, heb je geen tijd, ben je bang dat alles al 1000 keer is gezegd, tell me please!

Natuurlijk is het zo dat ik bloggen hoe dan ook leuk vind, met of zonder comments. Toch vind ik het krijgen van comments op mijn artikelen erg leuk omdat het toch een soort van ‘waardering’ is voor mijn werk. Inmiddels heb ik ook best veel bezoekers en ik weet ook dat jullie mijn artikelen lezen (dat kan ik zien in Google Analytics), dus dat is in ieder geval heel erg fijn. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen (dus nu graag wel een comment achterlaten ;)) en wie weet kan ik zelf ook iets anders doen zodat jullie misschien toch vaker een reactie achterlaten. En natuurlijk alvast heel erg bedankt!

Straks en vanmiddag komen er gewoon twee ‘gewone artikelen online, dus kom vooral even terug!

123 Comments on Wanted: Comments!

 1. Man Teng
  26 september 2011 at 00:39 (9 jaar ago)

  Hier een lurker die even reageert! Ik volg je blog nu al een tijdje en ik vind je blogposts altijd erg gaaf, maar ik reageer meestal niet omdat ik geen tijd heb of omdat ik niets `nuttigs` kan zeggen behalve een comment achter laten als: “leuk!” of “dat wil ik ook hebben”. Meestal laat ik dat achterwege ^_^” Ik vind je site in ieder geval erg tof!

  Beantwoorden
 2. Wendy
  26 september 2011 at 00:57 (9 jaar ago)

  ik laat bijna nooit comments achter…. behalve als ik merk dat ik nav een artikel echt even iets wil delen. Dit gebeurt random…. kan niet aangeven waarom ik het wel of niet doe. lees wel al je artikelen. De één iets uitgebreider dan de ander.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:30 (9 jaar ago)

   Blijkbaar reageer je dan alleen als je echt wat toe te voegen hebt, en dat vind ik juist alleen maar leuk. Reageren moet ook niet om het reageren gaan, als je snapt wat ik bedoel :)

   Beantwoorden
 3. Cynthiiaa
  26 september 2011 at 01:36 (9 jaar ago)

  Ik volg je blog al een tijdje, niet zo heel lang, maar ik vind het tot nu toch nog steeds even leuk! Ik post vaak een comment en bij mij is er niks mis met het commentsysteem, vind hem makkelijk en gebruiksvriendelijk! Je artikelen zijn ook leuk, positief en leerzaam! :D De scholen zijn ook weer begonnen, vele zitten minder achter de computer vanwege hun opleiding, denk ik. Ik blijf in ieder geval wel rondhangen, haha! ;D

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:31 (9 jaar ago)

   Goed om te weten dat mijn commentsysteem fijn werkt, want ik twijfelde daar wel eens over. Ik denk ook idd dat mensen een beetje tijdgebrek hebben om een comment achter te laten en dat ze mijn blogpost lezen en weer verder gaan…

   En natuurlijk dank je wel voor je leuke complimentjes!

   Beantwoorden
 4. Josephine
  26 september 2011 at 06:51 (9 jaar ago)

  Ik heb dat dus ook, mijn comments zijn erg gedaald opeens :O Ik reageer bij de meeste artikels wel bij jou en filmpjes staan altijd in mijn wachtrij, daar neem ik de tijd voor haha!

  Beantwoorden
 5. flutterby271
  26 september 2011 at 07:04 (9 jaar ago)

  Ik ben ook een beetje een lurker – ik reageer zelden op artikelen, alleen als ik echt iets te zeggen heb. Maar ik vind je blog echt fantastisch en lees de meeste posts! ^_^

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:34 (9 jaar ago)

   Maar dat is ook alleen maar leuk om te reageren als je iets toe te voegen hebt of als je echt het gevoel krijgt ik wil hierop reageren. Zoals ik hierboven ook al zei je moet niet reageren om te reageren. En leuk om te lezen dat je mijn blog fantastisch vindt, groot compliment!

   Beantwoorden
 6. Aranka
  26 september 2011 at 07:41 (9 jaar ago)

  Ik reageerde eerst altijd overal, maar de laatste tijd lees ik ze alleen door en laat ik geen reactie achter, omdat ik daar eigenlijk geen zin in heb. Maar ik vind je site nog steeds geweldig!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:34 (9 jaar ago)

   Ik lees zelf ook heel veel blogs en reageer ook niet heel vaak, komt eigenlijk ook omdat ik zelf vaak niet heel veel tijd heb. Leuk om te lezen dat je mijn blog in ieder geval nog steeds leuk vindt!

   Beantwoorden
 7. Merel
  26 september 2011 at 07:45 (9 jaar ago)

  Ik volg je eigenlijk al bestlang, en laat ook niet zo veel comments achter. Meestal wil ik wel wat nuttigers commenten dat ‘leuk’ of ‘mooi zeg’ en vaak kan ik gewoon even niks verzinnen (:

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:35 (9 jaar ago)

   Dat snap ik ook inderdaad. Je kunt beter gewoon comments achterlaten als je echt het gevoel heb, hier wil ik op reageren :)

   Beantwoorden
 8. naomi
  26 september 2011 at 07:47 (9 jaar ago)

  Ik reageer eigenlijk nooit omdat ik daar een beetje te lui voor ben xD Om eerlijk te zeggen. ik ben iemand die 1000 beautyblogs kent en ze ook alle 1000 op een dag wi bekijken en als ik dan bij elk bericht ga reageren ben ik weer een paar uur verder. Maar ik zal er aan denken en meer reacties plaatsen! Ik weet zelf hoe belangrijk reacties zijn!

  Xxx

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:36 (9 jaar ago)

   Ik snap dat hoor, ik volg zelf ook heel veel blogs en ik laat ook niet bij veel mensen comments achter. Maar het krijgen van comments is idd wel heel erg leuk :)

   Beantwoorden
 9. Eve
  26 september 2011 at 07:47 (9 jaar ago)

  Ook bij mij zijn de comments laag de laatste tijd. Ik denk dat niet altijd iedereen zin heeft een comment achter te laten, omdat ze niets hebben toe te voegen (heb ik vaak ook zelf!) bijvoorbeeld.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:37 (9 jaar ago)

   Dat denk ik ook dat dat de voornaamste reden is, tenminste als ik al deze comments lees wordt dat eigenlijk het vaakst genoemd!

   Beantwoorden
 10. Laura
  26 september 2011 at 08:08 (9 jaar ago)

  Nou, mocht ik echt een mening hebben over het artikel zal ik dat laten weten, maar vaak is alles wel zo’n beetje gezegd, dus zal dat van mij niet veel toevoegen..

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:39 (9 jaar ago)

   En toch is het dan alsnog wel leuk natuurlijk om te weten wat jij ervan vindt, zo leer ik ook een beetje mijn lezers kennen!

   Beantwoorden
 11. Lieke
  26 september 2011 at 08:09 (9 jaar ago)

  Ik moet toegeven dat ik de laatste tijd inderdaad erg weinig reageer, dat komt met name door school. Bovendien wil ik niet alleen maar: leuk joh! Kunnen reageren, maar ook iets origineels, dus vaak lees ik alleen stukjes. Sorry :$

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:40 (9 jaar ago)

   Je hoeft echt geen sorry te zeggen hoor meid, nergens voor nodig! Ik snap dat mensen het druk hebben dat is voor mij ook de grootste reden waarom ik niet zoveel reageer bij veel blogs, terwijl ik behoorlijk wat volg!

   Beantwoorden
 12. Milou
  26 september 2011 at 08:35 (9 jaar ago)

  Hoii Sanne,

  Ik denk dat je wel weet dat ik best vaak reageer.. Puur omdat ik mijn mening wil delen of omdat ik je wil complimenteren.
  Ik weet inderdaad hoe leuk het is om wat reacties te krijgen.

  Misschien nog tips:
  - ik zie vaak vragen staan tussen de comments, maar dan reageer je soms of niet.
  - misschien leuk om zelf een keer de bezoekers die vaak een comment achter laten ook een reactie terug te geven. Tips geven over hun blog of iets anders leuks. :)

  Lieve Sanne je doet het prima!
  Ik zou zeggen: Ga zo door! Houd je wel rekening met alle mensen die naar school gaan. Zelf merk ik dat ik minder tijd heb om te bloggen, maar dan ook op reacties achter te laten. Daarom heb ik bepaalde blogs die ik gewoon zeker in mijn systeem wil houden. :)

  Succes!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:42 (9 jaar ago)

   Dat van die vragen klopt helemaal en dat is ook echt slecht van mij. Dit komt eigenlijk omdat ik de comments in mijn mail lees en dan denk ik ‘oh die vraag beantwoord ik straks’ en ja dan vergeet ik het :(. Nu heb ik het uitgezet zodat ik echt de reacties onder mijn artikelen ga lezen zodat ik evt. ook meteen kan reageren. En ik probeer ook wel eens af en toe een reactie achter te laten maar ik heb het ook altijd druk druk druk. Wat dat betreft ben ik zelf ook gewoon een lurker :).

   En heel erg bedankt voor je lieve complimenten, erg fijn om te lezen!

   Beantwoorden
 13. Romy
  26 september 2011 at 08:59 (9 jaar ago)

  Ik lees altijd elk artikel van je blog, maar reageren doe ik heel soms. Ik denk dat het komt, doordat ik niet alleen maar wil reageren van ‘leuk!’. Ik reageer meestal alleen als ik er echt iets zinnigs mee zeg ;)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:43 (9 jaar ago)

   Maar dat vind ik ook leuker hoor dan dat je reageert om het reageren. Als jij bij een artikel zoiets hebt ‘hier wil ik op reageren’ dan vind ik dat veel leuker dan dat je het doet omdat ik het leuk vind :)

   Beantwoorden
 14. Nynke-Boudien
  26 september 2011 at 09:04 (9 jaar ago)

  Ik reageer alleen als ik iets heel leuks zie of ergens iets interessants over te melden heb. Ik reageer hier eigenlijk best vaak, omdat ik vind dat je leuke blogs schrijft!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:44 (9 jaar ago)

   Klopt, ik zie vaak een reactie van jou bij de comments en dat vind ik erg leuk! Goed om te lezen dat je dat doet omdat je mijn blogposts leuk vindt :D

   Beantwoorden
 15. Miranda
  26 september 2011 at 09:40 (9 jaar ago)

  Ik lees al een tijdje je artikelen, maar het lijkt me altijd zo overbodig om een comment als “oh wat leuk” ofzo te plaatsen, heb niet het idee dat ik dan wat aan je blog toevoeg. Maar als je wilt kan ik daar mee beginnen hoor ;)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:45 (9 jaar ago)

   Nee dat hoeft echt niet, haha :D Ik heb liever dat je reageert omdat je het leuk vindt om te reageren!

   Beantwoorden
 16. Sandra3619
  26 september 2011 at 09:43 (9 jaar ago)

  Ik schrijf weinig comments om een aantal redenen (en dat geldt niet alleen voor jouw blog, maar in het algemeen):

  ik lees vaak artikelen via Bloglovin of via PULSE op mijn smartphone en daarmee kun je geen comments plaatsen.

  Ik vind het artikel vaak belangrijker dan de behoefte om een comment achter te laten.

  Ik laat een comment achter als ik nog een vraag heb over het artikel.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:46 (9 jaar ago)

   Heel duidelijk waarom je niet reageert, maar dan weet ik in ieder geval dat het niet echt aan mijn blog ligt maar dat het andere redenen heeft!

   Beantwoorden
 17. Femke
  26 september 2011 at 09:49 (9 jaar ago)

  Het is altijd lastig om een comment te geven, want wat moet je zeggen, is het niet al vaker gezegd? en dat soort dingen. Ik lees al je artikelen, maar vind het lastig om een leuke comment te schrijven. Soms doe ik dit weleens, dus dat is al begin;) Ik zal proberen om het vaker te doen

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:48 (9 jaar ago)

   Dat heb ik ook wel hoor bij blogs, ‘oh dat is al zo vaak gezegd’. Reageer vooral als je graag wilt reageren wanneer jij bijvoorbeeld een vraag hebt of echt iets wil toevoegen dat vind ik leuker dan alleen maar ‘oh leuk’ reacties :)

   Beantwoorden
 18. Noortje
  26 september 2011 at 09:50 (9 jaar ago)

  Ook hier een lurker die ook niet zovaak reageert tenzij ik écht ergens m’n mening over wil geven of een vraag heb. En dat is eigenlijk ook meteen de reden dat ik niet zovaak comment, haha. Ik volg iets van 20 blogs (als het er niet meer zijn?) en ik laat bijna nooit ergens een reactie achter, omdat ik.. ja eigenlijk gewoon hartstikke lui ben om dat te doen. Maar dat betekent zeker niet dat ik je artikelen minder/niet leuk vind, sterker nog: je bent één van m’n favoriete bloggers, zo lief en eerlijk! En je bent ook nog eens een prachtige meid dus ik vind het heerlijk om je blog te bezoeken en je artikelen te lezen. Zal voortaan proberen wat vaker te reageren! :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:49 (9 jaar ago)

   Wat een lieve complimenten. Het is zo herkenbaar, ik volg ook heel veel blogs en heb ook echt de tijd niet om bij iedereen te reageren ook al zou ik dat het liefste natuurlijk wel doen omdat het krijgen van comments nou eenmaal heel leuk is :)

   Beantwoorden
 19. celeste
  26 september 2011 at 09:58 (9 jaar ago)

  Dat komt omdat je niet heel erg vaak op andere blogs reageert. En dan laat ik liever bij iemand anders een reactie achter.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:50 (9 jaar ago)

   Maar het gaat toch niet per se om het reageren om het reageren. Ik laat bij bepaalde mensen ook vaak comments achter die waarschijnlijk niet eens op mijn blog kijken maar ik reageer dan omdat ik het leuk vind om te reageren. Dus ik ben het niet helemaal eens met wat je hier zegt, maar heey meningen kunnen verschillen ;)

   Beantwoorden
 20. Bayla
  26 september 2011 at 10:15 (9 jaar ago)

  In mijn geval heeft het denk ik inderdaad een beetje te maken met wat ik hier boven ook al een keertje las, je reageert soms niet op vragen en dat is toch jammer, want daar krijg je toch dat interactie gevoel van.
  Nou interperteerde ik het meer van, ze is vast druk, maar de drang om te reageren wordt dan wel iets minder.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:52 (9 jaar ago)

   Klopt, je hebt helemaal gelijk! Ik zie vragen vaak wel, want ik krijg mijn reacties in mijn mailbox en dan denk ik ‘oh ik beantwoord de vraag straks wel even’ maar dan vergeet ik het :(. Nu heb ik mijn reacties uitgezet en moet ik de reacties echt onder het artikel gaan lezen en kan ik meteen reageren zodat ik het niet meer vergeet :)

   Beantwoorden
  • Diana
   26 september 2011 at 11:04 (9 jaar ago)

   Hier ben ik het ook inderdaad mee eens. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook (in het algemeen) vaak een lurker ben, omdat ik het gewoon erg druk heb, maar hier op wearefashion zet ik eigenlijk wel altijd een comment als ik je artikelen leuk en- of boeiend vind.

   Zoals al eerder aangegeven wordt, het is inderdaad jammer dat je soms de vragen van je lezeressen niet beantwoord. Maar ik denk dat dat alleen maar een verbeter punt is voor jou. =)

   Voor de rest doe je het leuk en blijf ik nog altijd je blog bezoeken.

   Beantwoorden
 21. Ilse
  26 september 2011 at 10:20 (9 jaar ago)

  Ik volg je blog ook al een tijdje, maar laat echt nooit ergens een comment achter. Ook niet bij andere blogs die ik volg. Ik laat alleen iets achter als ik wat te melden heb.

  Zeker bij grotere blogs zijn er meiden die gewoon standaard commenten, “Wat een leuk artikel!!” “Oooh dat wil ik!!” Ja, nou ja, dat zou ik dus zelf niet zo snel doen, tenzij ik echt he-lemaal ondersteboven ben van iets in het artikel.

  Misschien is het ook een leeftijdding. Ik denk dat oudere lezers (18+) minder snel een comment achterlaten dan hele jonge lezers (13/14).

  Ik vind je blog wel heel leuk! Van alle bloggers die ik volg vind ik jou ook het sympathiekst overkomen, dat is al reden genoeg voor mij om je te blijven volgen.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:54 (9 jaar ago)

   Allereerst dank je wel voor je lieve compliment :)

   En misschien klopt het ook wel dat ouderen meiden misschien niet zo van het commenten zijn. De reden dat ik natuurlijk comments leuk vind is dat ik graag meningen van anderen wil lezen zodat ik ook een beetje weet wie mijn lezers zijn. En aan reacties ‘wat leuk!’ is natuurlijk ook prima maar ik vind het leuker als iemand reageert met een wat uitgebreidere reactie zodat ik ook echt iemand een beetje leer kennen :)

   Beantwoorden
 22. Desirée
  26 september 2011 at 10:22 (9 jaar ago)

  Ik herken het wel een beetje. Mijn bezoekersaantallen gaan omhoog, de artikels worden goed gelezen, maar de comments blijven een beetje achter. En die zijn inderdaad zo leuk vanwege de ‘waardering’ en omdat je zo interactie kan hebben met je lezers! ^^

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:55 (9 jaar ago)

   Grappig, hier helemaal hetzelfde! Mijn bezoekersaantallen stijgen behoorlijk en sinds school weer is begonnen zijn de comments een beetje gedaald. Maar goed om de lezen dat jij het ook wel beetje ziet als ‘waardering’, ik dacht misschien is dat wel heel gek van mij :D

   Beantwoorden
 23. Helmi
  26 september 2011 at 10:25 (9 jaar ago)

  Nog een lurker die reageert. Ik volg je nog niet zo lang, maar vind je blog echt leuk. Ik laat in het algemeen (dus ook op andere blogs) nauwelijks reacties achter. Voel niet de behoefte om de 20e te zijn die “leuk artikel” te schrijven. Daarbij lees ik zelf de reacties ook niet echt, vind de artikelen (uiteraard) leuker en belangrijker!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:56 (9 jaar ago)

   Gelukkig, dat idd de artikelen belangrijker zijn dan de comments. Want bij een blog gaat het natuurlijk ook veel meer om de blogposts dan om de reacties die eronder staan :)

   Beantwoorden
 24. Ruth
  26 september 2011 at 10:30 (9 jaar ago)

  Dat eerste wat Milou zegt, daar ben ik het wel mee eens. Ik heb zelf geen blog dus ;) Verder lees ik je artikelen echt graag en vind ik je een van de betere bloggers qua fashion én beauty. Maar misschien iets meer interactie? Persoonlijk vind ik dat heel prettig. Veel succes nog met je originele site en ik blijf je met veel plezier lezen en af en toe een comment natuurlijk :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 10:57 (9 jaar ago)

   Ik ga vanaf nu weer meer proberen te reageren op reacties, want interactie is idd leuk.
   Verder heel erg bedankt voor je lieve comment!

   Beantwoorden
   • Ruth
    26 september 2011 at 11:18 (9 jaar ago)

    Graag gedaan natuurlijk en knap dat je zo leuk reageert op alle comments bij dit stukje! Je lijkt me een hele lieve, sterke vrouw :)

    Beantwoorden
 25. Jacky
  26 september 2011 at 10:39 (9 jaar ago)

  ik zal nu de ‘moeite’ eens nemen :) ik bekijk via bloglovin zon 40 Posts per dag, om overal wat achter tr laten heb ik gewoon geen zin in ;)
  Daar inwerk ik va een iPad en vaak na het versturen loopt je site vast en heb ik voor niks getypt. Ook onthoud jouw commentbox de naam en e-mailadres niet. Als ik niet veel te zeggen heb, ben ik si Roel weg gewoon te lui om alles in te voeren. Zeker op de iPad heb ik een irritant emailadres om steeds in te vullen ;)
  Misschien is het een idee om net als Shirley van styleguide die hartjes te doen. Dan kan je heel kort even klik doen als je het leuk vindt maar verder weinig te zeggen hebt.

  Of komen de minder comment ook door minder bezoekrs? Dat kan alleen jij zien natuurlijk :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 11:00 (9 jaar ago)

   Je hebt het druk zo te zien met het lezen van de vele blogs, dus ik kan me voorstellen dat je niet overal reacties kan en wilt achterlaten. Ik ga even kijken hoe het komt dat je naam en email niet wordt onthouden want dat zou eigenlijk wel moeten. En voor de ‘lurkers’ (he bah, wat klinkt dat toch negetief :D) heb ik wel sterretjes onder het artikel staan zodat je wel even snel kunt laten weten wat je ervan vindt.
   En met mijn bezoekersaantallen gaat het juist heel goed, vandaar dat ik het me ook af ging vragen :)

   Beantwoorden
   • Diana
    26 september 2011 at 11:08 (9 jaar ago)

    Hier bij mij slaat het systeem gewoon mijn gegevens op. =)

    Beantwoorden
   • Jacky
    27 september 2011 at 10:23 (9 jaar ago)

    Hè nu word het wel onthouden. De sterretjes waren me nog nooit opgevallen, zieze nu voor het eerst terwijl ik je toch al heel lang bezoek :)
    Maar misg is het ook even minder druk omdat iedereen weer begonnen is met school en werk. In de vakantie hadden mensen mosgroen meer tijd? Moet je ook meenemen natuurlijk :)

    Beantwoorden
 26. Kelly
  26 september 2011 at 10:43 (9 jaar ago)

  Ik bekijk graag je filmpjes en lees graag je artikelen. Ik plaats bijna nooit een comment omdat ik vaak niet weet wat ik er in moet zetten:)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 11:00 (9 jaar ago)

   En dat geeft natuurlijk helemaal niet, als je niet echt iets toe te voegen hebt moet je dat ook gewoon lekker niet doen. Ik ben al lang blij dat je mijn blog volgt!

   Beantwoorden
 27. Christine
  26 september 2011 at 10:45 (9 jaar ago)

  Hier ook een lurker, ik heb eigenlijk niet zo vaak de behoefte om te reageren. Ik lees je weblog met heel veel plezier, en pik ook regelmatig een leuke tip mee uit je artikelen, maar ik zie dan niet echt de toegevoegde waarde van het melden daarvan.
  Ook op andere weblogs reageer ik nauwelijks hoor. Misschien komt het omdat ik wat ouder ben, een aantal jaar terug reageerde ik wel veel meer op weblogs dan nu.
  Het heeft (voor mij) in elk geval niets met de kwaliteit van het weblog te maken, of het plezier waarmee ik het lees: jouw weblog is één van mijn favorieten. Soms (ik lees niet elke dag) ga ik er echt voor zitten en dan verheug ik me erop hier weer een hoop nieuwe artikelen te vinden. Je schrijft prettig, je filmpjes zijn leuk, je komt eerlijk en open over, je maakt heel mooie collage’s en foto’s bij je artikelen, en je onderwerpen zijn origineel. Hopelijk ga je nog lang door met bloggen :).

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 11:02 (9 jaar ago)

   Wat een super lieve complimenten, ben nu helemaal aan het lachen :). Goed om te lezen dat het iig niet komt dat je niet zo veel reageert omdat je mijn blog niet leuk vindt. Ik ben al lang blij dat je mijn blog volgt en dat je mijn blog zo leuk vindt!

   Beantwoorden
 28. Kiki
  26 september 2011 at 10:46 (9 jaar ago)

  Ik reageer maar heel af en toe. En ik ben van mening dat je oord artikelen allemaal niet leuk zijn, maar om dat bij allemaal neer te zetten is ook niet leuk voor jou. Ik ben meer geïnteresseerd in de rest van je post, maar ik vind ze amper de moeite om te reageren.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 11:04 (9 jaar ago)

   Je bedoelt mijn OOTD? Je mag best een reactie achterlaten dat je mijn outfit niet leuk vindt. ik kan best tegen kritiek hoor :). Maar als je niet het gevoel bij mijn blog krijgt ‘ik wil hierop reageren’ dan moet je dat natuurlijk ook vooral niet doen, het is natuurlijk ook gelukkig niet verplicht :)

   Beantwoorden
   • Kiki
    26 september 2011 at 15:56 (9 jaar ago)

    Zo als ik het daar zeg klinkt het wel erg negatief zie ik nou. Ik bedoel idd je OOTD. typefout. De rest van je blog vind ik erg leuk! Haal er veel inspiratie uit en dergelijke. Wat ik bedoel met dat ik het niet de moeite waard vind, is dat ik meestal de moeite niet neem om te reageren tenzij er iets echt uitspringt. Dan wil ik dat graag even laten blijken dat ik dat leuk vind.

    Beantwoorden
 29. Mirjam
  26 september 2011 at 11:41 (9 jaar ago)

  Meestal reageer ik wel op je artikels, maar ik zal proberen er nóg wat beter aan te denken! ;) Ik snap namelijk wel dat het voor jou fijn is om een beetje feedback te krijgen.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 11:45 (9 jaar ago)

   Het is natuurlijk niet verplicht en zo moet je het natuurlijk ook niet voelen hoor. Reageer gewoon als je echt zelf wilt en niet omdat je weet dat ik het leuk vind, natuurlijk wel heel lief maar uiteindelijk ben ik al heel blij dat je zo’n trouwe bezoeker van mijn blog bent :)

   Beantwoorden
   • Mirjam
    26 september 2011 at 11:53 (9 jaar ago)

    Ik doe het ook niet alleen voor jou hoor! Ik vind het zelf ook leuk om een beetje ‘mee te kletsen’ over het onderwerp!

    Beantwoorden
 30. N
  26 september 2011 at 11:47 (9 jaar ago)

  Het reactiesysteem werkt hier eigenlijk veel fijner dan bij veel andere blogs (waar je gast/internet id weet ik wat in moet vullen, hier kun je snel je naam en e-mail invullen. Maar toch, ik vind het veel tijd kosten om overal op te reageren (A) Hoewel ik het wel doe als ik iets erover wil zeggen. Zoals nu bijvoorbeeld ;) Ik reageer vaak onder verschillende namen dus daar heb je ook al niet zoveel aan haha. Maar ik vind dat er gezegd mag worden dat je blog erg leuk en inspirerend is, je ziet dat er met liefde energie in gestoken is en er hangt een erg fijne en persoonlijke sfeer. Ik kijk elke dag wel een paar keer op je blog!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 13:56 (9 jaar ago)

   Super leuk om te lezen! En voel je niet verplicht om een comment achter te laten. Ik wou gewoon graag weten waarom iemand wel of niet een comment achterlaat, want ik dacht misschien kan ik zelf wel wat aan veranderen. Wel fijn dat je trouw elke dag meerdere keren op mijn blog komt!

   Beantwoorden
   • N
    26 september 2011 at 20:34 (9 jaar ago)

    You’re welcome, ik doe het niet omdat ik me nu verplicht voelde hoor, maar ik snap dat je ermee zit en dat het voor jou natuurlijk ook heel fijn is als je feedback van de lezers/lurkers krijgt :)!

    Beantwoorden
 31. Nannick
  26 september 2011 at 11:53 (9 jaar ago)

  Ik reageer altijd wel omdat ik weet hoe leuk het is om een mailtje te krijgen dat er weer een reactie geplaatst is op je artikel ;) En omdat ik het leuk vind!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 13:57 (9 jaar ago)

   Leuk dat je zo vaak reageert en ook dat je het doet omdat je het leuk vindt!

   Beantwoorden
 32. harmageddon
  26 september 2011 at 12:04 (9 jaar ago)

  Ik heb gewoon weg geen zin om iets achter te laten, ik lees je artikelen en that’s it. Tenzij ik iets meer erover wil weten maar vaak zijn de artikelen zelf voldoende, dus je doet het in mijn ogen alleen maar goed, als ik wel iets zou moeten achterlaten zou dat eerder kritiek zijn dan anything else.. :) ga zo door! x

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 13:57 (9 jaar ago)

   Heel duidelijk en ik kan me ook wel voorstellen hoor dat je geen zin hebt om geen reactie achter te laten. Ik ben al lang blij dat je mijn blog bezoekt, want dat is natuurlijk het aller belangrijkste!

   Beantwoorden
 33. maaike
  26 september 2011 at 12:18 (9 jaar ago)

  ik ben ook een lurker.
  Ik las net jouw antwoorden, en zie nu pas staan dat er voor mij en mijn mede-lurkers sterren zijn om te geven. Zou leuk zijn als dat groter was, zoals bij styleguide idd, want daar stem ik altijd op een artikel! Verder heb ik een beetje hetzelfde als de rest; weinig toe te voegen aan een artikel. Zeker als het artikelen zijn die ik al 10000x op elke blog heb langs zien komen (demakup, die reinigsset van benefit) of iets wat gewoon te vaal gereviewd wordt (catrice oogschaduw…) dan heb ik ook niets meer toe te voegen.
  Verder wel eeen hele leuke blog heb je hoor, ik ben wel fan :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 14:00 (9 jaar ago)

   Ik zou eens kijken of ik een andere rate plugin kan vinden waardoor het meer opvallend is. En idd snap ik het wanneer artikelen al op tig andere blogs hebben gestaan dat je daar minder snel op reageert. Vaak merk ik dat ook wel bijv. bij het artikel van Benefit.

   En leuk dat je fan bent :)

   Beantwoorden
 34. Suzanne
  26 september 2011 at 12:43 (9 jaar ago)

  wow, nou dit zijn er in ieder geval een hoop ;).

  ik vind het zelf jammer dat ik nooit een soort van teken van leven van jou terugkrijg. misschien dat je wel al-tijd reageert op mijn comments hier, maar zolang ik daar geen mailtje van krijg, zie ik dat niet. ik kom echt op heel veel blogs, en het is geen doen om ze allemaal opnieuw te bezoeken om te kijken of er iemand heeft gereageerd. en omgekeerd zie ik je ook niet op mijn blog. wat ik overigens helemaal niet erg vind eigenlijk, ik comment toch wel. maar misschien dat het voor anderen wel een issue is?

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 14:03 (9 jaar ago)

   Haha, ja nu heb ik idd een hoor reacties ;).

   Ik reageer wel maar niet vaak en ik doe dit een beetje random. De ene keer bij die en dan de andere keer weer bij een ander persoon. Je kunt trouwens wel bij de comments wel aanvinken als je op de hoogte gehouden wil worden wanneer er een comment bij je is geplaatst, maar dit kan misschien ook wel een beetje irritant zijn.
   En ik kijk ongeveer 1 keer per 2 dagen op je blog (misschien leuk om te weten :)) en eigenlijk ben ik zelf ook een lurker met als simpele reden dat ik eigenlijk weinig tijd heb. En ik kan me voorstellen dat andere mensen dat vervelend vinden maar ik reageer nooit in de hoop dat iemand anders terug reageert :)

   Beantwoorden
 35. Tineke
  26 september 2011 at 12:52 (9 jaar ago)

  Goh, ik lees je blog al een tijdje, maar heb nog nooit een berichtje achtergelaten..Zal ik dat nu voor de verandering eens doen! Ik lees een heleboel blogs, en een aantal beautyblogs. Bij de andere blogs reageer ik vaak, maar bij beautyblogs eigenlijk bijna nooit.. Ik heb altijd het idee dat het niet zoveel toevoegd, of dat er toch overheen wordt gelezen dus laat ik het vaak zitten. Maar dat maakt je blog er zeker niet minder om! :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 14:04 (9 jaar ago)

   In ieder geval fijn dat je mijn blog leuk vindt en het is ook absoluut niet verplicht om een comment achter te laten. Het is alleen leuk als je een bericht hebt gemaakt dat je wat feedback krijgt :) maar iedereen is natuurlijk vrij hierin!

   Beantwoorden
 36. Tamara
  26 september 2011 at 13:12 (9 jaar ago)

  Ook ik ben eigenlijk een typische lurker! Ik laat wel eens reacties achter op blogs, maar vind het erg jammer dat er bijna nooit op gereageerd wordt. Ik heb geloof ik een keer of 2/3 een reactie achtergelaten en je hebt er ook zeker een keer op geantwoord, dat vind ik echt leuk! Meestal laat ik een comment achter als ik echt enthousiast ben, of juist om een foutje te verbeteren, hihi. X

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 14:06 (9 jaar ago)

   En dat vind ik denk ik ook het leukst, als mensen reageren omdat ze echt iets willen toevoegen en of dat nou iets positiefs of iets negatiefs is dat maakt me niet zo veel uit. Zelf merk ik het ook dat ik het leuk vind als een blogger op mijn reactie reageert dus ik herken je gevoel :)

   Beantwoorden
 37. Ingeborg
  26 september 2011 at 13:17 (9 jaar ago)

  Ik lees altijd al je artikelen, maar ook ik laat bijna nooit een berichtje achter – ook niet op andere blogs. Niets negatiefs tegenover jou of personen van andere blogs, maar ik laat alleen iets achter als ik écht iets moet delen of wil zeggen.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 14:07 (9 jaar ago)

   Dat heb ik vaak ook bij blogs, dat ik alleen reageer als ik het artikel interessant en leuk vind en ik graag iets wil vertellen :)

   Beantwoorden
 38. Laura
  26 september 2011 at 13:55 (9 jaar ago)

  Ik vind je blog echt heel leuk! Ik ben meestal op blogs aan het kijken op het moment dat ik me verveel, en dan merk ik altijd dat mijn verveling zo weg is! Altijd flink scrollen, alle leuke artikeltjes weer lezen :) Maar ja comments plaatsen.. dat doe k eigenlijk bij niemand haha, tenzij ik een vraag heb ofzo ;)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 14:08 (9 jaar ago)

   Goed dat mijn blog tegen verveling werkt..hihi :D. En blijkbaar vind je het leuker om alleen te lezen en verder niet te reageren, dat maakt niets uit. Maar goed om te weten dat je mijn blog trouw bezoekt!

   Beantwoorden
 39. Dhini
  26 september 2011 at 14:17 (9 jaar ago)

  Ik laat af en toe een comment op je site want ik heb niet zo veel tijd om alle beautyblogs een comment achter te laten.
  Ik denk dat alle blogs leuk vinden als er reactie krijgen

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:00 (9 jaar ago)

   Ik snap het hoor, ik heb zelf ook niet altijd tijd om overal een reactie achter te laten. Ook al zou ik dat best willen :)

   Beantwoorden
 40. Cariena
  26 september 2011 at 15:42 (9 jaar ago)

  Ik denk dat het vooral komt doordat school/werk weer begonnen is en iedereen dus eigenlijk minder tijd heeft. Ik heb zelf dat ik artikels lees, maar meestal niet reageer omdat ik hier simpelweg weinig tijd voor het en het liefst alle artikels op bloglovin’ heb gelezen.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:01 (9 jaar ago)

   Dat klopt denk ik ook wel. Sinds school is begonnen merk ik idd dat het iets minder is geworden alleen mijn bezoekers zijn wel veel meer geworden, vandaar dat ik het me ook echt af begon te vragen!

   Beantwoorden
 41. Madelief
  26 september 2011 at 16:14 (9 jaar ago)

  Meestal reageer ik wel maar vaak ook niet omdat ik het dan bijvoorbeeld druk heb met school en ik een post lezen als iets ‘tussendoor’ doe. Liefs!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:02 (9 jaar ago)

   Ik snap hoor dat het vaak niet lukt vanwege drukte, ik heb precies hetzelfde. Maar ik dacht als het nou ligt aan mijn artikelen, commentsysteem etc. dan kan ik er wat aan doen :)

   Beantwoorden
 42. Marjolein
  26 september 2011 at 16:52 (9 jaar ago)

  Ik reaageer de laatste tijd minder, maar dat komt doordat ik niet altijd zin heb om mijn naam etc in te vullen ;$ Gelukkig blijft het bij Google Chrome altijd staan, dus ik zou weer vaker reageren ;D

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:03 (9 jaar ago)

   Alleen reageren als je dat zelf wilt he ;) niet alleen voor mij doen maar gewoon omdat je er zin in hebt hihi :D

   Beantwoorden
 43. Judith
  26 september 2011 at 17:00 (9 jaar ago)

  Ik lees (bijna) al je artikelen. Handig zo via bloglovin, maar ik vind meestal dat ik maar weinig heb toe te voegen. Dus een reactie vind ik niet altijd nodig.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:03 (9 jaar ago)

   Dat kan idd, als alles al een keer gezegd is kan ik me voorstellen dat je geen zin hebt om voor de zoveelste keer het zelfde te zeggen :)

   Beantwoorden
 44. Kimberley
  26 september 2011 at 17:01 (9 jaar ago)

  Ik ben gewoon te lui. Ik volg enorm veel blogs op bloglovin en iedere dag surf ik wel 60 berichten door. Dan heb ik geen zin om bij de meeste te reageren. Ik geniet altijd met veel plezier, maar ik ben gewoon weg lui. En bovendien heb ik niet veel nuttigs te zeggen. Meestal alleen maar “leuk” ofzoiets.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:04 (9 jaar ago)

   Met 60 artikelen zou ik het ook te druk hebben om een reactie achter te laten :)

   Beantwoorden
 45. Sara
  26 september 2011 at 17:08 (9 jaar ago)

  Ik kijk meestal meerdere keren per dag op je blog en lees eigenlijk alles. Ik heb periodes gehad dat ik meer reageerde, maar ik vind het vooral leuk om even een artikeltje te lezen. Als ik reageer is het meestal omdat ik een vraag ofzo heb omdat ik al die comments die hetzelfde zijn een beetje irritant vind. Verder is het misschien handig dat je alleen een mailtje kunt krijgen als jij of iemand anders op een reactie reageert, in plaats van dat je van elke reactie die er onderstaat een mailtje krijgt.
  Mijn niet-reageren komt dus echt niet omdat ik je posts niet leuk vind, maar omdat ik het bijna altijd eens ben met de comments en ik nog zo’n reactie niet echt van toevoegende waarde vind haha

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:05 (9 jaar ago)

   Ik zou eens kijken of ik zo’n plugin kan krijgen. Want nu is het idd zo dat wanneer je dat aanvinkt dat je continu een mailtje krijgt en dat is best irritant :)

   Beantwoorden
 46. Celine
  26 september 2011 at 17:59 (9 jaar ago)

  Ik vind het altijd een gedoe om een reactie achter te laten, dus meestal denk ik laat maar zitten. Maar als ik het echt de moeite waard vind dan doe ik het wel =)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:05 (9 jaar ago)

   Je ‘moet’ het ook vooral doen als jij je geroepen voelt om te reageren!

   Beantwoorden
 47. Milou
  26 september 2011 at 18:18 (9 jaar ago)

  T gaat goed met de reacties zie ik! Hoop dat je er wat aan hebt. :D

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:05 (9 jaar ago)

   Ja ik heb er zeker wat aan en idd veel reacties, maar komt natuurlijk ook omdat ik nu eventjes op iedereen gereageerd heb :)

   Beantwoorden
 48. Marie
  26 september 2011 at 18:27 (9 jaar ago)

  Ik lees je blog telkens met veel plezier, vooral je persoonlijke updates en columns (dat stukje over modegeschiedenis ;) ).
  Ik merk ook wel dat ik vroeger meer reageerde dan nu en ik denk dat dat komt omdat ik nooit eens een reactie terugkrijg. Ik comment best veel op blogs en ik vind het altijd leuk als ik een comment terugkrijg. Dan weet ik dat die persoon mijn comment gelezen heeft en eens de moeite doet om ook eens een kijkje op mijn blog te nemen. Bij jou heb ik dat nog nooit gehad en op den duur neem ik dan onbewust de tijd niet meer om hier een comment achter te laten ( wil niet zeggen dat ik je artikels niet graag lees, integendeel!). Ik weet niet of ik meer zal commenten na dit artikel, we’ll see :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:07 (9 jaar ago)

   Ok, ik snap het hoor. Wanneer ik een comment achterlaat op een blog dan vind ik het ook altijd heel leuk om reactie van de blogger zelf te krijgen. Ik ga vanaf nu ook meer reageren op mijn site. Ik vind dat sowieso heel leuk maar ik had daar niet altijd even veel tijd voor maar nu ga ik er gewoon wat meer tijd voor maken want het is ook leuk als ik jullie leer ‘kennen’ :)

   Beantwoorden
   • Mirjam
    26 september 2011 at 22:04 (9 jaar ago)

    Superleuk dat je wat meer gaat reageren op de comments van ons!

    Beantwoorden
 49. Merel
  26 september 2011 at 18:47 (9 jaar ago)

  Ik heb de laatste tijd superweinig tijd. Ik heb zelf al lang niet meer geblogt en met mijn bloglovin loop ik ook flink achter. Ik wil wel alles lezen dus vandaag dat ik dan snel even door mijn bloglovin heen klik.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:08 (9 jaar ago)

   Ik ken het, ik heb ook niet altijd tijd om reacties achter te laten ook al zou ik het wel willen :)

   Beantwoorden
 50. Kimberly
  26 september 2011 at 18:55 (9 jaar ago)

  Tijdgebrek, school is weer begonnen dus moet weer hard aan het werk :)

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:08 (9 jaar ago)

   Groot gelijk, school is veeeel belangrijker dan een reactie hier achterlaten :) Succes!

   Beantwoorden
 51. xx_Patries_xx
  26 september 2011 at 19:46 (9 jaar ago)

  ik volg je blog al een tijdje, en vind dat je het geweldig doet. Ik ben zelf geen fashion meisje en het interesseerd me ook niet zo veel eerlijk gezegt, dus die artikelen sla ik vaak over. De beautyartikeltjes lees ik wel altijd en laat ik ene reactie achter….
  Ik hoop dat je er een beetje achterkomt hoe het komt!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:09 (9 jaar ago)

   Ja ik ben inmiddels een stuk wijzer geworden en ga zo even een artikel schrijven met een soort van ‘samenvatting’ haha

   Beantwoorden
 52. Marleen
  26 september 2011 at 19:54 (9 jaar ago)

  Zo veel wordt al gezegd in de comments, dat ik het vaak niet belangrijk vind om een comment toe te voegen.

  Ik ben tevreden, lees graag je site. En als ik iets toe te voegen heb, zal ik dat zeker doen, maar over het algemeen laat ik niet zo snel een comment achter.

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:10 (9 jaar ago)

   Heel duidelijk, ik snap je gevoel dat je niet hetzelfde wil zeggen wat een ander al heeft gezegd.

   Beantwoorden
 53. Suus
  26 september 2011 at 21:00 (9 jaar ago)

  Hier ook een lurker ;)
  Ik reageer eigenlijk bijna nooit, omdat ik er zelf niet van hou berichten achter te laten die zo algemeen zijn en weinig toevoegen. Wel denk ik er zelf nu ook even over na dat het voor de schrijvers van blogs natuurlijk wel heel leuk is om reacties te krijgen.
  Jouw blog is wel echt één van mijn favorieten en vooral je persoonlijkheid komt erg leuk over in filmpjes!

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   26 september 2011 at 21:10 (9 jaar ago)

   Dank je wel voor je complimenten en zou het erg leuk vinden om meer van je te horen, maar alleen als jezelf dat graag wilt doen natuurlijk en niet omdat ik het toevallig leuk vind ;)

   Beantwoorden
 54. Axelle
  26 september 2011 at 22:04 (9 jaar ago)

  Ben net weer bezig met bloggen dus moet alle blogs weer wat herontdekken maar ik zal in het vervolg comment achterlaten , want comments zijn natuurlijk super leuk om te krijgen ! :D

  Beantwoorden
 55. Chantal
  27 september 2011 at 08:34 (9 jaar ago)

  Hey Sanne,

  Bij mij is het eigenlijk zo dat ik voornamelijk reageer op de artikelen waarbij er echt meteen een reactie in me opkomt die wat meer inhoud heeft dan alleen ‘mooi’ of ‘leuk’. Als ik alleen daarmee reageer heb ik altijd het idee dat dat een beetje karig is, maar eigenlijk maakt dat natuurlijk ook helemaal niet uit :-)

  Je hebt in ieder geval een ontzettend leuke blog, dus ga zo door! :-D

  Beantwoorden
 56. ilona
  27 september 2011 at 14:10 (9 jaar ago)

  heey, ik lees vaak je blogs en vind ze erg leuk!! Comments laat ik alleen achter wanneer ik iets heeeeeel heeel leuk vind of als ik denk ow daar wil ik even wat op zeggen… nouja snap je? Plus dat ik vaak even op mijn tel de blogs de blader via bloglovin. En ik vind het vervelend om via mijn tel een comment achter te laten..
  Wat ook een reden is, ik heb wel eens dat ik 2 a 3 daagjes niet op bloglovin kijk. Dus wanneer ik weer blogs kan lezen heb je al weer een stuk of 6 online staan! Als ik dan op alle blogs moet gaan reageren.. dan heb ik een dag taak :)
  Maar ik ben wel een trouwe lezer hoor! :D

  Beantwoorden
 57. Amber
  27 september 2011 at 16:35 (9 jaar ago)

  Hey! Ik volg je blog nu ook al een tijdje, maar eerlijk gezegd ben ik gewoon te lui om te reageren. Maar nu heb ik besloten om nu meer op blogs te reageren! Het is dus niet zo dat ik je blog niet leuk vind, ik vind het echt super! Het is gewoon( en ik denk wel meer mensen) dat ik soms te lui ben…

  Beantwoorden
 58. Nina
  27 september 2011 at 19:03 (9 jaar ago)

  Ik volg je blog al een tijdje en ik reageer de laatste tijd minder omdat ik het extreem druk heb met school en andere activiteiten en echt vanalles. En pas ook heel veel op de laatste tijd. Ik heb het echt zooooo druk. Maar je site is en blijft even leuk. Dit ligt gewoon aan mij.

  Beantwoorden
 59. Manouk
  27 september 2011 at 19:39 (9 jaar ago)

  Eigenlijk reageer ik zelden op blogs. Dat is vooral omdat ik niet het gevoel heb dat ik iets toevoeg, het zou dan toch iets worden als ‘leuk’. Plus het kost natuurlijk iets extra tijd en vaak lees ik een blog en ga ik meteen naar een andere blog. Maar het is zeker niet zo dat ik je blog niet interessant vind. Integendeel, jouw blog staat zeker in mijn top 5. Ik vind je fashion blogs echt altijd super leuk en die klik ik ook altijd het eerst aan zogauw ik zie dat ze op Bloglovin staan. Ik zal gaan proberen vaker te reageren, want ik snap wel dat het voor jou natuurlijk heel leuk is feedback te krijgen!

  Beantwoorden
 60. Evi
  27 september 2011 at 19:56 (9 jaar ago)

  Nog een lurker hier, ik lees elk artikel, maar helaas laat ik meestal geen reactie achter. Ik zal er voortaan wat meer op letten, want je blog is echt leuk hoor! daar ligt het niet aan!

  Liefs!

  Beantwoorden
 61. Floor
  27 september 2011 at 19:57 (9 jaar ago)

  Hoi! Volgens mij heb ik hier nog nooit een comment achter gelaten en nu ik dit artikel zie, voel ik me toch wel geroepen om even te reageren.
  Ik heb mijn dagelijkse routine met blogs die ik snel check, bekijk vlug de artikelen die ik interessant vind en daarna ga ik door naar de volgende. De reden dat ik zelden comments achterlaat bij blogs is dat ik niet uitgebreid de tijd/zin heb om te reageren (zit op mijn werk 8u per dag achter de computer, thuis vind ik het dan ook wel snel genoeg geweest ;)) en ik heb ook niet altijd wat toe te voegen! Op sommige blogs zie ik wat meer interactie dmv vragen/discussies en dan laat ik wel graag mijn mening achter. En dan niet een vraag als ‘wat vinden jullie hier of daar van’, maar bijv. de discussies op zondag op BeautyScene :). Het nodigt iets meer uit tot interactie en je eigen ervaringen te delen.

  Beantwoorden
 62. Amber
  2 oktober 2011 at 10:16 (9 jaar ago)

  hi! ik bekijk altijd al je fashion artikels, scrapbook enzo (ik ben niet zo van de make-up trends) bijna elke dag, laat alleen nooit ‘n comment achter omdat ‘hey leuk’ zeggen zo suf is, maar bij deze; goed bezig meis X

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *