Zoals jullie misschien wel weten is het aanstaande dinsdag Prinsjesdag en gaan we weer horen wat de begroting is voor Nederland. Dat zette mij aan het denken, want wat begroten jullie per maand voor kleding en beauty producten? En de miljoenennota is al uitgelekt en het lijkt ons levensonderhoud duurder gaat worden en daardoor hebben we minder uit te geven. Wanneer jij moet bezuinigen vanwege de oplopende kosten zou je dit dan ook op kleding en beauty producten doen, of doe je dan bijvoorbeeld liever een drankje minder tijdens het uitgaan?

Als ik naar mezelf kijk hoeveel ik ongeveer per maand aan kleding en beauty producten uitgeef, is dit ongeveer 200 Euro. Maar als ik straks meer vaste lasten ga krijgen dan denk ik dat er niets anders op zit om te gaan bezuinigen, en dus ook op kleding en beauty. Maar omdat ik nogal hou van mode en beauty is dit wel het laatste ding waarop ik zou gaan bezuinigen. Maar hoe zit het bij jullie?