Drie filmpje uit de oude doos!

Vandaag ga ik drie filmpjes uit de oude doos aan jullie laten zien. Ik had gisteren een video opgenomen met een nail art tutorial en met nog wat, maar nadat ik klaar was kwam ik erachter dat niet alle onderdelen waren opgenomen.Vandaag heb ik helaas geen tijd om weer een video op te nemen dus ik besloot gewoon drie video’s uit de oude doos te halen. En misschien is dit ook wel leuk voor bezoekers die mij nog niet zo heel lang volgen, want ik heb er de laatste tijd veel nieuwe bezoekers bij gekregen. Heel veel kijkplezier! Oh en mocht je nog meer video’s willen zien, op Youtube staan er een stuk of 75!

 

Dit vind je vast ook leuk...

9 Comments on Drie filmpje uit de oude doos!

 1. charile
  11 september 2011 at 11:38 (8 jaar ago)

  leuke filmpjes :D ik heb ze allemaal al gezien maar ze blijven wel leuk ;)

  Beantwoorden
 2. natasja
  11 september 2011 at 11:40 (8 jaar ago)

  dat eerste filmpje is zeker lang geleden want je praat daar heel anders je stem is anders

  Beantwoorden
 3. Mirjam
  11 september 2011 at 11:56 (8 jaar ago)

  Ik kende ze allemaal al, leuke filmpjes!

  Beantwoorden
 4. Nannick
  12 september 2011 at 22:48 (8 jaar ago)

  Ik kende ze allemaal al, leuke filmpjes (:

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *