Deel 1 Make Up Store Show Girl Fall Look 2011: Review+Swatches

Vandaag laat ik jullie deel 1 van Make Up Store Show Girl Fall look 2011 zien. Deze collectie is geïnspireerd door de show girls van Las Vegas. Ik begin met het laten zien van de verschillende oogschaduw kleuren uit deze collectie, en ik kan alvast verklappen dat ze erg’pretty’ zijn! In deel 2 laat ik de lipproducten en een prachtig lakje zien. Voor foto’s van de producten en de swatches, lees je verder…

Eerst even wat meer achtergrond informatie over Make Up Store en natuurlijk over deze mooie herfstcollectie. Sinds vorig jaar zit Make Up Store aan de Heiligeweg in Amsterdam, de winkel zit in dezelfde straat als MAC Pro Store. Vorig jaar ben ik al een keertje in de winkel geweest en toen was er nog niet heel erg veel bekend over dit merk en ik heb toen niets gekocht. Achteraf kan ik mezelf wel voor mijn hoofd slaan, want Make Up Store heeft echt een prachtig assortiment!

De Show Girl Fall Look 2011 is geïnspireerd door de show girls die optreden in Las Vegas. De oogschaduw kleuren zijn in metallic tinten en hiermee kun je erg mooie smokey eyes maken. De kleuren van de oogschaduw zijn trendy en zijn goed met elkaar te combineren.

Why wait for your time to shine in the the spotlight? Make your dream come true and let the curtain unfold. Bring the Show Girl in you!

Maar het gaat natuurlijk allemaal om de producten zelf. Er zijn twee verschillende oogschaduw producten in deze collectie, namelijk: Cybershadow & Microshadow. Deze twee varianten zijn te herkennen aan de grootte van het oogschaduwdoosje, de cybeshadow is namelijk kleiner en bevat ook minder oogschaduw. De cybershadow is ook heel goed nat te gebruiken, zodat deze nog intenser van kleur wordt.

Wanneer je het product koopt dan zit de oogschaduw in een kartonnen doosje. Ik heb de doosjes weggegooid want ze waren met de post een beetje plat geworden, gelukkig waren de producten allemaal nog heel. Make-up producten die in doosjes zitten geven mij vaak wel een soort van luxe gevoel, aan de andere kant is het ook wel weer slecht voor het milieu. De oogschaduw doosjes zelf zien er prachtig uit. Mooie matzwarte ronde doosjes met het Make Up Store logo en een grote M op het dekseltje. De verpakking gaat gelukkig erg makkelijk open, niets is vervelender wanneer make-up producten moeilijk open en dicht gaan. De oogschaduw zelf ziet er echt prachtig uit, mooie felle kleuren en sommige kleurtjes bevatten shimmer.

Er zitten vijf verschillende kleuren in de Show Girl Fall Look 2011. De kleuren hebben de volgende namen: 1) Microshadow ‘Varieté’ 2) Microshadow ‘Backstage’ 3) Microshadow ‘Nightclub’ 4) Cybershadow ‘Rising Sun’ 5) Cybershadow ‘Metallic Plum’. Een Microshadow bevat 3,5 gram (wat echt veel is) en hier betaal je €16,- voor. De Cybershadow bevat 2 gram en hier betaal je €14,50 voor.

De kleuren oogschaduw zijn zoals je ook wel kunt zien aan de swatches (zonder oogschaduwbasis) hieronder, goed gepigmenteerd. Met deze kleuren kun je looks maken die zeker weten gaan opvallen. De oogschaduw zelf is heel zacht van structuur en absoluut niet kruimelig. Daardoor werken ze heel fijn. Ook zijn de kleuren goed te blenden en zo kun je de kleuren prachtig in elkaar over laten lopen. Ik zou persoonlijk niet alle kleuren tegelijk met elkaar combineren, dat is namelijk wel heel heavy, maar je kunt er wel echt leuke combi’s mee maken.

De Make Up Store Show Girl Fall Look 2011 vind ik een prachtige collectie met erg mooie producten. Deze collectie is vanaf nu te verkrijgen in de Make Up Store aan de Heiligeweg in Amsterdam. Binnenkort uiteraard een ooglook met deze mooie oogschaduw. Volgende week deel 2 waarin ik de lipproducten aan jullie laat zien. Ook binnenkort kun je op mijn blog de wintercollectie ‘Pure’ bewonderen. Wat vind jij van het merk Make Up Store en van deze collectie?

102 Comments on Deel 1 Make Up Store Show Girl Fall Look 2011: Review+Swatches

 1. charile
  13 september 2011 at 15:15 (12 jaar ago)

  mooie oogschaduws!
  x

 2. Desirée
  13 september 2011 at 15:19 (12 jaar ago)

  Heel erg mooi! <3

 3. natasja
  13 september 2011 at 15:43 (12 jaar ago)

  hoe kom jij aan die swatch ben jij op dat moment thuis dat jij ze al heb die producten of ben jij in de winkel daar want het is best wel dure makeup omdat gelijk maar zoveel kleuren tehebben dat vroeg ik me af

 4. natasja
  13 september 2011 at 15:46 (12 jaar ago)

  o ik lees het je je heb dit gekregen over de post is wel leuk dat je dit zomaar gratis krijgt en je hoef er alleen maar iets over teschrijven dan krijg je dus de duurste producten opgestuurt leuk

  • Sanne van Huis
   14 september 2011 at 13:45 (12 jaar ago)

   Ik krijg het wel gratis maar voordat je gratis producten ontvangt moet je natuurlijk al wel een tijdje een blog hebben die ook enigszins populair is en daar moet je natuurlijk best wel wat voor doen. Er zitten echt heel veel uren in mijn blog inmiddels 😀

 5. femketje
  13 september 2011 at 16:50 (12 jaar ago)

  super mooie kleuren 😀

 6. Josephine
  13 september 2011 at 18:47 (12 jaar ago)

  Die kleurtjes zijn echt mooi speciaal, I like number 5

 7. sanne
  13 september 2011 at 19:47 (12 jaar ago)

  Hele mooie oogschaduws!

 8. Ruth
  13 september 2011 at 19:57 (12 jaar ago)

  Oh wow, dit zijn echt mooie kleuren en dat pigment!! Die okergele gaat op mijn wishlist 🙂

 9. Cynthiiaa
  13 september 2011 at 21:20 (12 jaar ago)

  Wauw, de donkerblauwe oogschaduw is echt gorgeous!

 10. kimberly
  13 september 2011 at 22:26 (12 jaar ago)

  mooie kleuren!!! helaas woon ik niet in de buurt van amsterdam 🙁

 11. Myrna
  13 september 2011 at 23:07 (12 jaar ago)

  Wat een prachtige swatches! Het zijn niet echt kleuren die ik zelf zou gebruiken maar ze zien er wel mooi uit!

  • Sanne van Huis
   14 september 2011 at 13:46 (12 jaar ago)

   Ik zou deze kleuren zelf ook niet snel kopen maar toch vind ik ze prachtig en ze zijn heel gaaf met elkaar te combineren!

 12. DalaLuz
  14 september 2011 at 01:25 (12 jaar ago)

  Prachtige kleuren 🙂

 13. Lana
  14 september 2011 at 13:42 (12 jaar ago)

  Super mooie producten, de grote oogschaduw vind ik helemaal niet duur want je krijgt er heel veel product voor!

 14. Melanie
  14 september 2011 at 13:43 (12 jaar ago)

  De volgende keer als ik in Amsterdam ben ga ik een kijkje nemen bij Make Up Store, lijkt me namelijk een interessant merk 😀

 15. fre
  14 september 2011 at 15:32 (12 jaar ago)

  oeh mooi!

 16. Danique
  14 september 2011 at 17:48 (12 jaar ago)

  Wat een goed pigment! Mooie kleurtjes ook 🙂

 17. xx_Patries_xx
  15 september 2011 at 19:23 (12 jaar ago)

  hele mooi kleurtjes

 18. Nannick
  1 oktober 2011 at 10:15 (11 jaar ago)

  Mooie kleuren zeg. Die eerste foto is gaaf 🙂