In juni, om precies te zijn 11 juni 2011 zijn mijn zus en zwager getrouwd. Dit deden ze in het zonovergoten Italie in het romantische Siena. Ik had hier ook al een blogpost over geschreven, zie hier. Het hele weekend was super speciaal, natuurlijk omdat mijn zus ging trouwen maar ook omdat het in Italie was. Het was voor mij niet makkelijk om naar Italie toe te gaan, toch ben ik zo ontzettend blij dat ik er was en ik had het voor geen goud willen missen. Maar dat niet alleen, nog steeds heb ik heel veel aan mijn reis naar Italie. Omdat ik natuurlijk het één en ander heb verteld over de bruiloft kan ik me ook heel goed voorstellen dat jullie ook best wel nieuwsgierig zijn naar de trouwjurk van mijn zus. Ik vind het in ieder geval altijd leuk om trouwjurken te bekijken. De jurk van mijn zus was in één woord prachtig! Het heeft eventjes geduurd, wat natuurlijk ook heel begrijpelijk is. Ze wilden eerst aan familie, vrienden, collega’s etc. de foto’s van de bruiloft laten zien voordat bij wijze van heel Nederland de jurk op mijn blog kan bekijken.  Ik vind het in ieder geval een super mooie jurk, wat mij betreft echt een droomjurk. Ik vind vooral het kant een super mooi detail. Staat de jurk mijn zus niet prachtig?

Nu mijn vraag aan jullie, hoe ziet jullie droom trouwjurk eruit?