5x leuke en hippe winterjassen + bijpassende accessoires!

Het wordt buiten steeds kouder en dat betekent dat we weer met jassen aan naar buiten moeten. Zelf ben ik al druk aan het rondkijken voor een mooie winterjas. Ik heb al wat ‘leukerds’ op het oog maar op dit moment kan ik nog eventjes niet kiezen. Het wordt waarschijnlijk wel een trenchcoat omdat ik die qua model erg mooi vind. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten jassen en vandaag laat ik jullie vijf verschillende jassen zien + leuke bijpassende accessoires.Β 

Ik begin met mijn persoonlijke favoriet: De trenchcoat! Ik heb al heel veel mooie trenchcoats gezien en ik vind deze van Miss Selfridge errug leuk. Alleen ik vind de kleur misschien iets te licht, zo’n soort jas wordt namelijk wel snel vies. Maar voor de rest vind ik de jas perfect! Ik heb de jas gecombineerd met een leuke oranje sjaal en nep leren handschoentjes en tenslotte maakt de bruine tas de look helemaal af…

De tweede jas is voor een stoere meid: De biker jacket met zilveren studs. Ik vind deze jas echt geweldig, alleen ik weet niet of ik het zelf zou aantrekken. De jas heb ik gecombineerd met zwarte accessoires. Vind je dit te saai, dan kun je deze jas ook gerust combineren met bijvoorbeeld rood gekleurde accessoires…

Ook een favoriet: De parka! Je ziet in de winkels steeds meer parka’s en ook deze jassen kan ik wel waarderen. Ik vind deze jassen lekker casual en toch hebben ze ook wel iets ‘netjes’. De parka hieronder van Welikefashion vind ik erg mooi, alleen vind ik 200 Euro voor een jas wel heel veel geld. Bij de H&M heb ik ook leuke parka’s gespot en deze zijn meteen ook wat goedkoper. Bij de jas hieronder heb ik gekozen voor creme kleurige accessoires. Wel vond ik dat er iets meer kleur bij moest, dus als eyecatcher koos ik voor een knalrode tas van Bershka.

De vierde jas is: De cape. Komend seizoen gaan we veel jassen zien die verdacht veel lijken op een cape. Echt heel praktisch lijken deze jassen niet maar ik vind ze er wel heel sjiek uitzien. Omdat deze jas mij een ‘sjiek’ gevoel geeft heb ik de cape gecombineerd met classy accessoires. Op éénΒ of andere manier doet dit setje mij wel een beetje denken aan Gossip Girl, ik zie zo Blair of Serena in deze jas over de set wandelen…

Last but not least: Koos ik voor een iets sportievere en jeugdige jas! Ik dacht er moet aan dit lijstje nog een gekleurde jas worden toegevoegd. Deze jas vind ik ook erg leuk alleen zelf zou ik de jas niet snel dragen. De gekleurde H&M jas heb ik gecombineerd met leuke, grappige en kleurrijke accessoires. En die tas van Asos…zucht..zwijmel…kwijl…

Dit waren mijn vijf uitgekozen jassen en ik hoop dat je uit dit artikel wat inspiratie kan halen. Welke jas is jouw favoriet en waarom. Deel het bij de comments!

94 Comments on 5x leuke en hippe winterjassen + bijpassende accessoires!

 1. Jennifer
  21 september 2011 at 16:02 (12 jaar ago)

  Heuj! Winterjassen! Het is pas herfst joh! πŸ˜‰

  • Sanne van Huis
   21 september 2011 at 16:48 (12 jaar ago)

   hihi…Ach het kan nog erger..’modeland’ is alweer bezig met herfst/winter collectie 2012/2013 πŸ˜‰

 2. DesirΓ©e
  21 september 2011 at 16:32 (12 jaar ago)

  Die laatste Asos tas heeft echt een prachtige kleur ^^

 3. femketje
  21 september 2011 at 16:59 (12 jaar ago)

  die fel roze is gaaf πŸ˜€

 4. Cynthiiaa
  21 september 2011 at 18:06 (12 jaar ago)

  Oh die jas! Dat jack met die studs, amazing!

 5. Mariel
  21 september 2011 at 19:00 (12 jaar ago)

  Nummer 3, die jas! Zo leuk πŸ˜€

  • Mariel
   21 september 2011 at 19:00 (12 jaar ago)

   2 bedoel ik hihi

 6. Elien
  21 september 2011 at 20:18 (12 jaar ago)

  erg leuke combinaties!

 7. Nannick
  21 september 2011 at 20:50 (12 jaar ago)

  Ik vind de 2e het leukst πŸ˜€ Ik hou wel van dat stoere πŸ™‚

 8. Marle
  21 september 2011 at 23:26 (12 jaar ago)

  Prachtig jasje van Warehouse! Wel duur vind ik, voor zo’n merk πŸ™

  • Sanne van Huis
   21 september 2011 at 23:37 (12 jaar ago)

   Warehouse heeft sowieso best wel dure artikelen. Het is volgens mij ook een jasje van echt leer en die zijn vaak best wel prijzig πŸ™‚

 9. Joyce
  21 september 2011 at 23:33 (12 jaar ago)

  De eerste vind ik echt prachtig, maar het lijkt alsof hij maar van een hele dunne stof is?

  • Sanne van Huis
   21 september 2011 at 23:36 (12 jaar ago)

   Echt heel warm is de jas niet denk ik idd, maar de jas staat wel bij de herfstcollectie dus misschien is die wel een beetje gevoerd van binnen πŸ™‚

 10. Claudia
  22 september 2011 at 23:36 (11 jaar ago)

  Leuk artikel om inspiratie op te doen! Ik vind het altijd zo lastig om een winterjas te kopen, ben altijd bang dat ik spijt krijg.

 11. prtiscella
  22 september 2011 at 23:48 (11 jaar ago)

  leuke jassen maar ze zien er niet echt heel warm uit

 12. fre
  23 september 2011 at 17:37 (11 jaar ago)

  leuk dat je ook echt z’on ‘setje’ maakt

 13. loesje85
  25 september 2011 at 17:21 (11 jaar ago)

  ik vind die cape super!! haha.. ik ben opzoek naar een cape / poncho achtige jas.. (lekker om mn zwangere buik te verbergen haha).
  alleen ff googlen / uitzoeken waar die dan verkocht wordt hier in nl πŸ™

  leuke combinaties ook van jassen πŸ™‚