4x mooie KOH nagellak

Alweer een hele tijd geleden ontving ik een nagellak box van KOH met 18 verschillende kleuren nagellak. Deze kreeg ik in combinatie met een abonnement op de LINDA. Toevallig vind ik dit blad heel erg leuk, maar eerlijk is eerlijk ik bestelde het ook vanwege de leuke actie. En zoveel heb ik er niet eens voor betaald, namelijk 60 Euro in totaal voor een jaarabonnement + 18 verschillende KOH nagellakjes t.w.v. €270. Ik vond het wel een goede deal en ik ben nog steeds heel blij met al mijn KOH lakjes. Al eerder liet ik wat swatches zien, maar er zaten nog vier verschillende kleuren in die ik graag even met jullie wil delen…

Ik begin met de kleur ‘Dirty Pink’ en de naam vind ik eigenlijk wel heel goed passen bij de kleur. Het is inderdaad wel een beetje een viezig kleurtje, maar daarom niet minder mooi. Deze kleur heeft een beetje een parelmoer glans. Het is niet mijn favoriete kleur uit de box maar ik vind het wel een hele bijzondere kleur…

Eerlijk gezegd wist ik niet dat ik zo’n fel roze kleurtje (in het echt is die iets meer neon) in mijn stash had. Dit is de kleur ‘Pink Matters!’ ook weer zo’n hele leuke naam. Ik heb echt al heel verschillende kleuren roze in mijn stash maar ik raak er maar niet op uitgekeken. Van alle kleuren, draag ik het liefst roze op mijn nagels. Love this color!

Ook rood is een onmisbare nagellak kleur en deze heeft de naam ‘Brilijant Red’ en briljant is die zeker. Een hele mooie helderrode kleur die bij elke outfit classy staat. Ook deze kleur draag ik heel erg graag…

De laatste kleur is ‘Red Wine’ en ook deze naam is wat mij betreft goed gekozen. De kleur doet mij heel erg denken aan Catrice ‘Caught On The Red Carpet’, dit is namelijk ook zo’n mooie dieprode kleur. Ook deze kleur vind ik heel erg gaaf. Wil je graag zo’n soort kleur kopen dan zou je dus ook net zo goed die van Catrice kunnen kopen.

Alle vier de kleuren dekten na twee laagjes. KOH lakjes lakken heel erg fijn, je hebt geen last van strepen en de dop ligt lekker in de hand. Ze drogen snel en meteen hard op. En je hebt er heel lang plezier van want ik kan zonder topcoat deze nagellak drie dagen zonder chippen dragen. Nadeel is wel dat KOH nagellak best prijzig is, je betaald namelijk €14,95 per stuk.

119 Comments on 4x mooie KOH nagellak

 1. Nannick
  7 september 2011 at 08:53 (11 jaar ago)

  Ze zien er mooi uit, ik heb nog geen een kleurtje van Koh eigenlijk 😉

 2. jessy
  7 september 2011 at 10:05 (11 jaar ago)

  Ze zijn allemaal erg mooi!
  ik hou echt van zulke kleurtjes (:

 3. Desirée
  7 september 2011 at 14:55 (11 jaar ago)

  Daar zitten weer mooie kleurtjes tussen, vind zelf de KOH lakjes ook erg fijn : )

 4. fre
  7 september 2011 at 15:45 (11 jaar ago)

  Blijft mooi! n___n

 5. Cynthiaa
  7 september 2011 at 16:01 (11 jaar ago)

  Wauw, de tweede kleur is echt gorgeous!

 6. Miranda
  7 september 2011 at 16:38 (11 jaar ago)

  ohh wauw!

 7. femketje
  7 september 2011 at 16:54 (11 jaar ago)

  pink matters is mooi!

 8. Femke
  7 september 2011 at 19:17 (11 jaar ago)

  Vind vooral Dirty Pink en Pink Matters superpretty! <3

 9. Marijke
  8 september 2011 at 22:11 (11 jaar ago)

  Wat een vrolijke kleurtjes!

 10. DalaLuz
  9 september 2011 at 02:22 (11 jaar ago)

  Die KOH nagellakken zijn gewoon een feest om te zien! Heb er ook 2 uit een welkoms-abonnement aanbieding, en ze lakken echt hemels!

 11. xx_Patries_xx
  15 september 2011 at 19:29 (11 jaar ago)

  die 2de vind ik wel mooi

 12. Jordan
  22 mei 2012 at 02:41 (10 jaar ago)

  Jan07 Ha Fleur!Ik gebruik een Rimmel base coat. Het is een pargsiae doorzichtige lak, is basecoat, verharder en topcoat in e9e9n. Paar euri en klaar. Belangrijkste is om je nagels goed schoon te maken zodat ze vetvrij zijn als je gaat lakken, dan blijft het goed zitten.Als topcoat gebruik ik good to go’ van Essie. Is met 15 euro wel een investering, maar echt de moeite waard. Je lak is daarmee heel snel droog en blijft ook heel lang mooi, dus dat scheelt ook weer.Groetjes,Sifra