Sneak peek mode najaarstrends 2011

Terwijl we nog steeds wachten op de zomer en hopen dat die überhaupt nog gaat komen, zie je in de winkels steeds meer herfst en winter items. Zo kun je langzaam maar zeker zien wat de trends worden en daarom leek het me wel leuk om een sneak peek te geven van de leukste trends voor aankomend seizoen. Gezien ik de zomer al een beetje heb opgegeven, ben ik me nu al helemaal aan het verheugen op de herfstcollectie. Sowieso vind ik qua modeseizoen het najaar het leukst. Ik hou wel van warmere kleding en stoere laarzen…

Hieronder zie je trends die ik persoonlijk het leukste vind. De fake fur trend moet ik nog wel een beetje aan wennen en ik weet niet of ik het zelf aan zou trekken. Deze trend heb ik er wel eventjes bij gedaan omdat je ‘fake fur’ echt heel veel gaat zien in het herfst en winterseizoen. Qua kleuren ga je heel veel echte herfstkleuren zien, dus denk aan donkergroen, okergeel en oranje. Maar ook mag je nog steeds lekker color blocken. Je ziet veel breisels en andere zware stoffen zoals bijvoorbeeld tweed en dit wordt dan weer gecombineerd met meer soepele stoffen. Ook de jaren 70 is voor veel modeketens een inspiratiebron geweest. Ook zie je nog veel trends van afgelopen seizoen terug zoals bijvoorbeeld de satchel tassen maar ook de dubbele vingerringen zijn nog steeds hip. Binnenkort kun je een uitgebreider artikel op mijn blog verwachten met de trends voor aankomend seizoen…

Wat vind jij van de trends en wat is je favoriet?