Deel 1: Mode ABC ‘Trends voor herfst/winter 2011/2012’

Vorige week zag je op mijn site al een sneak peek van de herfst/winter trends voor aankomend seizoen. Zoals beloofd een uitgebreider artikel zodat je met goede voorbeelden de mode trends rustig kunt bekijken. Omdat ik een mode ABC nou eenmaal heel erg leuk vind (en jullie volgens mij ook), heb ik het dit keer weer op dezelfde manier gedaan. Kijk mee naar deel 1, waar ik de letter A t/m H laat zien…

De A is van Aztec prints, dit wordt ook wel ‘tribal’ genoemd. Je ziet het heel veel komend seizoen. Niet alleen kleding is voorzien van de Aztec print, ook zie je accessoires en sieraden in dezelfde stijl. Persoonlijk vind ik het wel leuk, maar ik zou het wel met andere rustige items combineren…

De B is van Boots en dan heb ik het over hele stoere! Het liefst boots die je doen denken aan bijvoorbeeld motorlaarzen of cowboy boots. In dit artikel liet ik al zien hoe je deze leuke stoere schoeisel kunt combineren.

De C is natuurlijk van Colour Blocking, want ook komend seizoen mag je spelen met kleur. Zagen we in de zomer veel colour blocking items met hele felle kleurtjes, aankomend seizoen zijn de kleuren wel iets meer ingetogen.

De D is van Double Finger ring. Gelukkig is deze trend ook nog steeds hip in de herfst en winter van 2011/2012. Ik hou nou eenmaal heel erg van ringen en vooral de double finger ring laat mijn hartje sneller kloppen…

De E is van Etnisch. Je ziet voor aankomend seizoen heel veel kleding en accessoires met prints die geïnspireerd zijn door etnische invloeden. Ik hou er wel van en vind vooral de Missoni tube sjaal van Modemusthaves.com helemaal te gek.

De F is van Fake Fur, nepbont dus. Of ik deze trend leuk vind, ik ben er nog niet helemaal uit. Op zich vind ik een subtiel bond randje zoals bijvoorbeeld bij de laarsjes van Asos best wel heel leuk. De nepbont trend ziet er in ieder geval heerlijk warm uit.

De G is van Groen, want de groene kleur is helemaal hip. Groen is ook best wel een kleur wat goed past bij de herfst. Je ziet vooral de kleuren ‘appeltjes groen, mintgroen & mosgroen’.

De H is van Hoge taille. De hoge taille is natuurlijk al een tijdje best wel hip en gaat dus nog niet uit het modebeeld verdwijnen. Lange broeken met hoge tailles vind ik persoonlijk niet zo heel mooi, maar bij shorts en rokjes vind ik het wel heel leuk. Of het mij staat dat is nog de vraag, ik ben in ieder geval al wel helemaal verliefd op het taille rokje van de H&M met hartjes.

Dit was alweer deel 1 van mijn mode ABC met de najaar trends. Volgende week kun je deel 2 op mijn blog zien. Ik ben heel benieuwd welke trend jullie het leukste vinden. Laat het mij weten bij de comments!

101 Comments on Deel 1: Mode ABC ‘Trends voor herfst/winter 2011/2012’

 1. Nannick
  23 augustus 2011 at 08:29 (12 jaar ago)

  Ik vind de color blocking trend nog steeds het leukst! ;D

 2. femketje
  23 augustus 2011 at 08:43 (12 jaar ago)

  ik vind het allemaal wel wat hebben 😀

 3. Willemijn
  23 augustus 2011 at 08:52 (12 jaar ago)

  Wat een super leuke post is dit! Leuk gedaan Sanne!

 4. Desirée
  23 augustus 2011 at 09:14 (12 jaar ago)

  Leuk artikel en leuk om de trends zo bij elkaar te zien. Er zitten zeker items tussen die ik leuk vind ^^

 5. Milou
  23 augustus 2011 at 09:28 (12 jaar ago)

  Wat leuk gedaan! En wat een werk! Heb er extra lang naar gekeken! 😉

 6. Myrthe
  23 augustus 2011 at 09:59 (12 jaar ago)

  Superleuke trends! Ik vind alle trends die je in dit artikel liet zien eigenlijk wel mooi. Ik ben vooral helemaal weg van de double finger ring, aztec prints, etnisch en hoge taille. <3

 7. Sacha
  23 augustus 2011 at 10:30 (12 jaar ago)

  Ontzettend leuk artikel! Ik vind colour blocking, de double finger rings en de hoge taille het leukst 🙂

 8. Sabine
  23 augustus 2011 at 11:55 (12 jaar ago)

  leuk artikel!!
  ik vind de hoge taille nog steeds leuk en ook colour blocks vind ik leuk.
  ik vind niks eigenlijk niet leuk hahah:P

 9. Marieke
  23 augustus 2011 at 12:15 (12 jaar ago)

  Wat mooi gedaan dit! Echt super, beter dan dat je het in tijdschriften vind 🙂

 10. Germa
  23 augustus 2011 at 12:51 (12 jaar ago)

  Leuke post! Ik vind de groen trend echt te gek! En fake fur blijf ik leuk vinden (gelukkig maar, want heb nog 3 jasjes/vestjes met fake fur van vorig seizoen in de kast liggen! 😉 Hoger taile en dubbele ringen zijn niet aan mij besteed.

 11. Kayla
  23 augustus 2011 at 13:02 (12 jaar ago)

  Wat een leuk artikel! Leuke trends komen er aan, vind ze allemaal erg leuk!

 12. Marijke
  23 augustus 2011 at 14:42 (12 jaar ago)

  Ahh ik vind je ABC’s altijd zo tof!

 13. jessica
  23 augustus 2011 at 17:16 (12 jaar ago)

  leeuk!heb zin in de volgende!

 14. marjolein
  23 augustus 2011 at 19:09 (12 jaar ago)

  Tof artikel! De trends voor de herfst winter van dit jaar vind ik zo leuk!

 15. fre
  23 augustus 2011 at 19:42 (12 jaar ago)

  leuk artikel,
  ik kan mij niet in alle trends vinden maar, zitten wel leuk dingen tussen ;D

 16. charlotte
  23 augustus 2011 at 21:37 (12 jaar ago)

  Wow! Dat heb je weer mooi gedaan! Zelf vind ik de dingetjes die bij de etnische stijl staan erg gaaf! En de Kiboots!!

 17. Lisa
  24 augustus 2011 at 01:50 (12 jaar ago)

  Wat een leuk artikel, fijn om zo een overzicht te zien 😉 Die double rings zijn wel gaaf maar lijkt mij best lastig om mee te schrijven enzo dan maar toch zien ze er geweldig uit, haha 🙂 Bij de Forever21 en waarschijnlijk ook andere winkels hebben ze zelfs met 4 gaten :O

 18. Johanne
  1 september 2011 at 16:35 (12 jaar ago)

  Aahw ik zag de Kiboots al een tijdje terug in amsterdam in een etalage staan, vind ze helemaal super!