Catrice Colour Show Lip Gloss

Mijn favoriete lip product is zeker weten lipgloss. Ik draag het bijna dagelijks en je zou het een soort van verslaving kunnen noemen. Zonder lipgloss voel ik me kaal en vind ik mijn make-up look ook gewoon niet af. Toen Catrice alweer een hele tijd geleden met een vernieuwde collectie kwam, zat hier ook een vernieuwde lipgloss bij namelijk de ‘Catrice Colour Show Lip Gloss’. Ik heb twee kleuren in mijn stash namelijk: 020 Oh, So Chic & 030 Pink Me Up

Al eerder schreef ik een review over een lipgloss van Catrice, namelijk over de ‘Lip Appeal Lip Gloss’. Dit is een lipgloss die ik zelf heel fijn vind en best wel vaak op heb. Maar toch was ik ook heel benieuwd naar de ‘Catrice Colour Show Lip Gloss’ en een tijdje geleden alweer kocht ik deze bij de Kruidvat. Dit is wat Catrice zegt over de lipgloss:

Ultieme glans en kleur? Colour Show! Fascinerend krachtige en intense kleuren – die tot wel vier uur blijven zitten! De prettige, lichte textuur geeft de lippen een schitterende glans. Voor de mooiste glimlach ooit!

De verpakking van deze lipgloss vind ik erg mooi en vind ik absoluut geen budget uitstraling hebben. De lipgloss huls voelt zwaar aan en de zwarte dop en opdruk geeft het geheel een vrij strakke uitstraling. Ik hou er wel van! De applicator is vrij lang en hier moest ik het begin wel heel erg aan wennen. Ik geef toch de voorkeur aan een ‘normale’ applicator, maar dit is natuurlijk persoonlijk. De geur is lekker zoet en het doet mij een beetje denken aan Mc Donalds aardbei milkshake, ja echt!

Ik heb de kleuren 020 Oh, So Chic & 030 Pink Me Up, beide erg mooie kleuren. De Oh, So Chic is een vrij neutrale kleur maar heeft wel heel veel kleine glitterjes. Pink Me Up is een heftig roze kleurtje zonder glittertjes maar wel met heel veel glans.

Aan de swatches kun je goed zien dat de kleurtjes goed gepigmenteerd zijn. De lipgloss zelf brengt vrij makkelijk aan maar ik moest dus wel eventjes wennen aan de wat langere applicator. De lipgloss zelf vind ik vrij plakkerig maar niet storend. Doordat die wat plakkeriger is blijft het ook wat langer en beter op mijn lippen zitten. De Oh, So Chic voelt na een tijdje wel iets minder fijn aan omdat vooral de glittertjes op je lippen over blijft en dit voelt een beetje vreemd, alsof je zand op je lippen hebt. Wanneer dit het geval is moet je dus weer even snel bijsmeren.

Conclusie: Leuke kleurtjes die goed gepigmenteerd zijn. De lipgloss blijft bij mij geen vier uur zitten maar overleefd een drankje prima. Na twee uur moet ik wel even weer wat lipgloss op doen maar persoonlijk vind ik dit niet zo’n probleem. Zou ik dit product weer kopen? Ik denk het niet, want ik koop dan liever een lipgloss van bijvoorbeeld het merk NYX omdat ik die gewoon net ietsjes fijner vind.

De Catrice Colour Show Lip Gloss is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren en is te koop bij Kruidvat en kost €3,79.

111 Comments on Catrice Colour Show Lip Gloss

 1. natasja
  11 augustus 2011 at 15:07 (11 jaar ago)

  ik gebruik ook altijd lipgloss hoor ik heb een tip voor jou ik heb een leuke oogschaduw paletje van de aktion heet max makeup en lipgloss daar zit een lampje in de dop en een spiegeltje erop erg handig en de lipstick is ook erg goed alleen je moet de oogschaduw wel wat vochtig aanbrengen hoor misschien wat voor jou om een rieview temaken

 2. Jasmijn
  11 augustus 2011 at 16:38 (11 jaar ago)

  Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van lipgloss, want ik vind het te plakkerig. Nee, dan geef ik denk ik toch meer de voorkeur aan een lippenbalsem met een subtiel kleurtje…

 3. Priscilla
  11 augustus 2011 at 17:01 (11 jaar ago)

  Leuk! Die glitters zijn mooi zeg! Alhoewel ik het andere kleurtje ook prachtig vind! Ik kocht pas mijn eerste lipgloss uit deze lijn en vind het pigment echt goed.

 4. Joyce
  11 augustus 2011 at 17:17 (11 jaar ago)

  Ik ben zelf niet zo’n lipglossfan, vind het maar sticky en vergeet het altijd bij te werken, maar vind je swatches wel weer erg mooi!

 5. fre
  11 augustus 2011 at 17:46 (11 jaar ago)

  Ik vind lipgloss juist fijn! ik hou niet zo van mijn ‘kale’ lippen. Ik heb ook 2 gelijke soorten kleurtjes in mijn stash zitten van catrice. ik vind ze erg fijn. ik denk dat ik 020 Oh, So Chic ga kopen en nog een van de andere ‘Lip Appeal Lip Gloss’ lijn.

 6. Merel
  11 augustus 2011 at 18:15 (11 jaar ago)

  Ik ben sinds kort helemaal gek van max factor lipgloss. Vooral het kwastje is geweldig. Helaas merk je dat verschil ook wel in de prijs.

 7. femketje
  11 augustus 2011 at 19:10 (11 jaar ago)

  super mooie glossjes 😀

 8. Lisa
  11 augustus 2011 at 21:24 (11 jaar ago)

  Mooie kleuren 😀

 9. Claudia
  11 augustus 2011 at 22:41 (11 jaar ago)

  Mooie kleuren en duidelijk artikel!