Spam je blog, want het is Spamtime!

Zelf ben ik echt gek op blogs lezen, tegenwoordig doe ik het liever dan een tijdschrift lezen merk ik. En het fijne is dat er ontzettend veel leuke blogs zijn. Er zijn er zoveel dat ik echt nog niet elke blog ken. Natuurlijk heb ik zo mijn favorieten en deze zitten dan ook elke dag in mijn blogrondje. Geloof me, dit zijn een stuk of 30 en een reactie achterlaten doe ik eigenlijk bijna nooit dus zelf ben ik echt een enorme lurker (iemand die blogs leest maar nooit een reactie plaatst). Elke keer neem ik mezelf weer voor om toch meer reacties achter te laten maar elke keer doe ik het dan toch weer niet. Toch vind ik dat ik dit vaker moet doen, want ik weet hoe leuk het is als blogger om een reactie te krijgen. Anyway, ik volg dus heel veel blogs en ook zeker sites van meiden die mijn blog lezen. Maar zoals ik al aangaf, ik ken lang nog niet elke blog in Nederland (en ook daarbuiten niet) en daarom mogen jullie vandaag gewoon lekker spammen. Gewoon keihard ongegeneerd promotie maken voor je eigen site, hoe leuk is dat? Dus ga los bij de comments en wie weet ontdek ik en jullie nog wel hele leuke blogs…

(Oh en het kan zien dat mijn ‘spamfilter’ je reactie als spam ziet (wat ie eigenlijk heel goed doet), dus het kan eventjes duren voordat je reactie er bij staat)