Spam je blog, want het is Spamtime!

Zelf ben ik echt gek op blogs lezen, tegenwoordig doe ik het liever dan een tijdschrift lezen merk ik. En het fijne is dat er ontzettend veel leuke blogs zijn. Er zijn er zoveel dat ik echt nog niet elke blog ken. Natuurlijk heb ik zo mijn favorieten en deze zitten dan ook elke dag in mijn blogrondje. Geloof me, dit zijn een stuk of 30 en een reactie achterlaten doe ik eigenlijk bijna nooit dus zelf ben ik echt een enorme lurker (iemand die blogs leest maar nooit een reactie plaatst). Elke keer neem ik mezelf weer voor om toch meer reacties achter te laten maar elke keer doe ik het dan toch weer niet. Toch vind ik dat ik dit vaker moet doen, want ik weet hoe leuk het is als blogger om een reactie te krijgen. Anyway, ik volg dus heel veel blogs en ook zeker sites van meiden die mijn blog lezen. Maar zoals ik al aangaf, ik ken lang nog niet elke blog in Nederland (en ook daarbuiten niet) en daarom mogen jullie vandaag gewoon lekker spammen. Gewoon keihard ongegeneerd promotie maken voor je eigen site, hoe leuk is dat? Dus ga los bij de comments en wie weet ontdek ik en jullie nog wel hele leuke blogs…

(Oh en het kan zien dat mijn ‘spamfilter’ je reactie als spam ziet (wat ie eigenlijk heel goed doet), dus het kan eventjes duren voordat je reactie er bij staat)

148 Comments on Spam je blog, want het is Spamtime!

 1. kimberly
  20 juli 2011 at 08:24 (12 jaar ago)

  Wat leuk 😀 Dat laat geen blogger zich een tweede keer zeggen natuurlijk, haha!
  Ik heb precies hetzelfde, lees veel blogs maar reageren niet veel, alhoewel ik de laatste tijd wel volop reageer 😉

  http://www.fashion-girls.nl Beauty, Fashion, Lifestyle en meer! Voor ieder wat wils. Ik kan er lang of kort over praten maar neem zelf maar is een kijkje op Fashion Girls 🙂

 2. Ilja
  20 juli 2011 at 09:21 (12 jaar ago)

  Spammen is altijd leuk 😉

  http://www.beautypolish.nl/ is mijn beautyblogje… Hier vind je dagelijks een nieuw artikel over beautydingen, make-up en andere leuke zaken. Ook vind je er filmpjes, tutorials en leuke nailart how-to’s …

  ♥♥♥ En ik ben dòl op comments, dus kom gezellig een berichtje bij me achterlaten!

  Liefs Ilja

 3. Desirée
  20 juli 2011 at 09:28 (12 jaar ago)

  Geoorloofd spammen laat ik niet aan me voorbij gaan natuurlijk!

  Neem zeker eens een kijkje op http://curvacious.nl/ Curvacious is een online magazine vol tips, nieuwtjes, reviews en meer op het gebied van o.a. beauty, (plus size) fashion en meer.

  Ik vind het heel erg leuk om comments te krijgen, dus lurkers… Surprise me! 😉

  Liefs,
  Desirée

 4. Femke
  20 juli 2011 at 09:30 (12 jaar ago)

  Yay, smammen 🙂

  Mijn blog is http://www.dutchbeautybabe.blogspot.com. Ik update dagelijks twee keer over beauty en een beetje mode, lifestyle en persoonlijk. Beauty with a personal twist zou ik het noemen. Kom gezellig langs zou ik zeggen!

  xx

 5. ioon
  20 juli 2011 at 09:43 (12 jaar ago)

  Dat kan ik niet aan me voorbij laten gaan. 😉

  Ik heb een personal blog. Met beauty reviews, film en boek reviews en dus persoonlijke verhalen. Ik schrijf over mijn ergernissen in de maatschappij (deur-aan-deur verkopers onlangs… aargh) en over mijn uitdagingen in het leven (sport, vasten).

  Omdat mijn interesses breed zijn, zo dus ook mijn blog. En hier kun je ‘m vinden:

  http://www.esthete.nl 😀

 6. Milady
  20 juli 2011 at 09:47 (12 jaar ago)

  Yay for spamming! Ga vooral allemaal een kijkje nemen op http://www.120coloursofbeauty.nl! Een gezellige blog met artikelen over beauty met een beetje lifestyle en fashion en doorheen!

 7. By Sjanty
  20 juli 2011 at 10:10 (12 jaar ago)

  Wat leuk dat je ons de kans geeft te spammen, hihi! Thanks!

  Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje op mijn website komt nemen: http://www.bysjanty.nl

  Een website vol beauty, fashion, lifestyle, columns, movies, music, magazines, te gekke winacties & many more!

 8. Miranda
  20 juli 2011 at 10:12 (12 jaar ago)

  Wat leuk zeg,

  Mijn blog is http://www.nails-beauty.tk Hier vind je onder andere nail-arts, tutorials, filmpje, reviews en veel meer! Altijd even leuk als je een kijkje komt nemen..

 9. Jennifer
  20 juli 2011 at 10:15 (12 jaar ago)

  Aah, dit is altijd wel leuk om te doen! Ik schrijf over vanalles en nog wat, soms een beetje beauty en de andere keer pik ik een stukje uit mijn dagelijkse leven en schrijf ik daar een stuk over, vaak met een eigen twist eraan. En ik maak graag foto’s dus daar verschijnen vaak ook wel artikelen over. Verder ben ik student in Groningen in spé en daarover gaan tegenwoorig veel blogs.

 10. Marle
  20 juli 2011 at 10:20 (12 jaar ago)

  Haha super leuk dit altijd, ook om zelf weer nieuwe blogs te ontdekken zoals je al zei!
  Mijn blog is een beetje een mix; ik probeer er zo vaak mogelijk outfit foto’s op te zetten, maar ook dingen die mij inspireren, voorbeelden van hoe ik een bepaalde trend zou dragen etc komen regelmatig voorbij! Het is dus net iets meer dan een personal style blog! http://www.savemywardrobe.wordpress.com

 11. Myrthe
  20 juli 2011 at 10:27 (12 jaar ago)

  Superleuk dat je mag spammen ! Ik schrijf over beauty en fashion, maar ook over lifestyle en persoonlijke dingen. Je vind vooral veel reviews, NOTD’s en artikels over fashion. 🙂 Altijd leuk als je een kijkje neemt. 😉

  http://www.iheartbeautyfashion.web-log.nl/

 12. Beautyandso
  20 juli 2011 at 10:40 (12 jaar ago)

  Oh leuk! Ik spam graag mee! Ik ben Patricia, en mijn blog is http://www.beautyandso.com, een blog over beauty, fashion, lifestyle & more! Ik lees elke dag een heleboel beautyblogs en daar kunnen nog zeker een paar bij! 🙂 Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat en tips zijn welkom. 🙂

 13. janne
  20 juli 2011 at 10:52 (12 jaar ago)

  leeuk! Mijn blog is http://jannelemmens.blogspot.com/, voornamelijk een blog met veel beauty, ik schrijf veel reviews. Maar je kunt er ook veel over fashion lezen, zoals de nieuwste trends en shoplogs!

 14. Bibiane
  20 juli 2011 at 10:57 (12 jaar ago)

  Dit vind ik altijd geweldig! Bedankt alvast voor deze kans 🙂
  Mijn blog http://lovelynailpolish.wordpress.com gaat zoals de naam zegt enkel en alleen over nagellak en nagels. Ik toon enorm veel swatches, deel nieuwe collecties en tips voor het verzorgen van je nagels.
  Kom ook eens een kijkje nemen! Veel plezier alvast!!

 15. Gaby
  20 juli 2011 at 11:00 (12 jaar ago)

  Ik update elke dag met veel plezier mijn blog over Beauty, Fashion, Lifestyle en soms nog wat andere dingen! Ik zou het leuk vinden als je even een kijkje nam! Er loopt nu net een leuke winactie! http://thebeautyfactory-gaby.blogspot.com/ Ook tips en reacties zijn zeer welkom!

 16. Lisa
  20 juli 2011 at 11:01 (12 jaar ago)

  Wil je graag crafty dingen maken, maar heb je geen inspiratie? Kijk dan gauw eens op mijn blog! http://sweetstuff-webshop.blogspot.com/

  Ook doe ik veel aan swappen (ruilen tegen andere zelfgemaakt spulletjes) Dus mocht je iets leuks zien dan ben ik meestal wel in voor een swap!

  Veel plezier met het bekijken van mijn blog!

  Liefs en Cupcakes Lisa

 17. Stacey
  20 juli 2011 at 11:16 (12 jaar ago)

  Wat lief dat je dit doet! Ik heb zelf een beautyblog waar ik probeer elke dag een artikel te schrijven, er komen veel artikelen aan dus neem zeker even een kijkje op http://www.glossytrends.nl.
  Veel plezier met kijken!
  Liefs Stacey

 18. Dhini
  20 juli 2011 at 11:57 (12 jaar ago)

  En ♥ http://dhini.nl ♥ van alles – veel kijk plezier op my site en het zou leuk als een comment achter laten. Bedankt
  Liefs, Dhini

 19. Anna
  20 juli 2011 at 11:59 (12 jaar ago)

  Wat leuk dat je ons deze kans geeft. Zo kom ik zelf misschien ook nog nieuwe leuke blogs tegen. Mijn blog bestaat nog niet zo lang maar neem zeker even een kijkje! Je kunt er voornamelijk beauty gerelateerde artikelen vinden met hier en daar een persoonlijke touch. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje zou nemen op http://www.kijkopbeauty.blogspot.com

 20. charile
  20 juli 2011 at 12:05 (12 jaar ago)

  Leuk!
  http://c-loveyourlife-c.blogspot.com
  dit is mijn blog die ik samen met mijn vriendin doe….we hebben ook een winactie lopen tot 31 juli dus doe vooral mee!! (je moet hem wel even zoeken bij het zoekbalkje of in het lijstje met tags 😉 )
  xx

 21. femketje
  20 juli 2011 at 12:14 (12 jaar ago)

  leuk!

  http://femketje.nl/ gaat over beauty-makeup-fashion-modellenwerk-fotografie maar vooral over alles wat mij bezighoud in het dagelijks leven 🙂

 22. Belinda
  20 juli 2011 at 12:38 (12 jaar ago)

  En ook ik kan niet achterblijven. 🙂

  http://www.belindapol.nl

  Girl with the nail polish addiction.
  Dat heb ik zeker en daar gaat m’n blog dus ook voornamelijk over: nagellak. Ik heb vooral veel swatches van Catrice nagellak, maar ben ook andere nagellak merken aan het swatchen.

  Ook vind je filmpjes van: nail art how-to’s (met o.a. fimo, rhinestones, french manicure), voetverzorging, mini-gezichtsbehandeling, etc. etc.

  Neem vooral een kijkje en laat ’n reactie achter! 🙂

  Liefs,
  Belinda

 23. Jessica
  20 juli 2011 at 12:56 (12 jaar ago)

  Dit laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan 😉 http://www.beautynspice.nl is nu bijna een half jaar oud, vol met reviews en swatches van beautyproducten.

 24. Rabi
  20 juli 2011 at 13:21 (12 jaar ago)

  Leuk dat je dit doet!
  http://dazzlinmakeup.tk/ is mijn site/blog waar ik met veel liefde voor schrijf. #checken !

  • Rani
   20 juli 2011 at 13:23 (12 jaar ago)

   Leuk dat je dit doet!
   http://dazzlinmakeup.tk/ is mijn site/blog waar ik met veel liefde voor schrijf. #checken !

   (het is Rani trouwens, ben weer te snel geweest :D)

 25. Aranka
  20 juli 2011 at 13:32 (12 jaar ago)

  Leuk dat je dit doet!

  Mijn website is: http://www.byaranka.nl
  Een website vol met beauty en andere leuke meiden dingen!

 26. Priscilla
  20 juli 2011 at 13:58 (12 jaar ago)

  Ik bekijk ook dagelijks superveel blogs dus ’t is altijd leuk om nieuwe te leren kennen. Natuurlijk vind ik het leuk als je even op m’n blog http://www.wickedskakid.nl kijkt 🙂

 27. Essy
  20 juli 2011 at 14:10 (12 jaar ago)

  Haha, ik ben net zo. Heb ontelbare site die elke dag een keertje bezoek en laat maar heel sporadisch eens een reactie achter. Jammer, want reacties krijgen is inderdaad één van de leukste dingen aan bloggen.

  http://myheartsletter.blogspot.com/ een blog over beauty, lifestyle en dergelijke.

 28. Kristel
  20 juli 2011 at 14:17 (12 jaar ago)

  Wat leuk dat je dit doet zeg!

  Ik heb geen blog, maar wel een hele leuke webshop om te promoten: http://www.ZoYou.nl. De collectie bestaat uit mooie, unieke kleding en accessoires, allemaal voor een heel betaalbare prijs!

 29. Merel
  20 juli 2011 at 15:32 (12 jaar ago)

  Mijn blog is http://zomerel.wordpress.com
  Het gaat over vanalles wat ik leuk vind maar vooral over nagellak/nail art, boeken, DIY en beauty.

 30. Leontine
  20 juli 2011 at 15:41 (12 jaar ago)

  Wat leuk om te spammen, doe ik graag 🙂

  Mijn blog is http://marlevi.blogspot.com en ik schrijf over beauty, make-up, nail-art maar ook over chronisch ziek zijn en geef je een kijkje in mijn leven.

  Kom zeker eens langs, ik heb nu ook een winactie lopen, een leuke uilenketting!

 31. Ellen
  20 juli 2011 at 16:32 (12 jaar ago)

  http://ellash.nl is mijn eigen blog, probeer altijd wel elke dag een artikel te plaatsen. Mijn site bestaat al ongeveer een jaar, maar ben sinds kort echt begonnen met het bloggen!

 32. Roos
  20 juli 2011 at 16:39 (12 jaar ago)

  Wat aardig dat je ons de kans geeft om te spammen. Allereerst wil ik even zeggen dat ik jouw blog echt ontzettend leuk vind! Je hebt een leuke stijl..

  Mijn blog heet Influence. En het is een blog over mode, beauty en lifestyle met een persoonlijk tintje eraan. Ik schrijf niet alleen over beauty, ik plaats ook recensies van boeken, foto’s uit m’n leven en heel veel how-to’s en lifestyle artikelen.
  Je kunt ‘m bezoeken via : http://www.influencedbystyle.com

 33. BeautyPrincipessa
  20 juli 2011 at 17:17 (12 jaar ago)

  http://beautyprincipessa.blogspot.com alles over beauty fashion music & life !!

  ook heel veel tips en tricks: zoals
  1. je zwarte oogpotlood nog zwarter maken dan ie al is
  2. hoe je wenkbrauwen waxen met wasstrips en nog veel meer.

  dus check mn blog

  xx

 34. Mireille
  20 juli 2011 at 17:22 (12 jaar ago)

  Hahah grappig!

  Dit is mijn blog; http://dresslikemi.com/
  Het gaat over fashion zoals outfit posts, inspiratie, nieuwe kleding enz!
  Hopelijk vind je het leuk om een keer te kijken op mijn blog!

  Liefs Mireille.

 35. Joyce
  20 juli 2011 at 17:26 (12 jaar ago)

  Mijn blog, Pretty Brilliant, is ‘for all you pretty brilliants out there’, een persoonlijke beautyblog voor de hedendaagse vrouw die beauty geweldig met brains weet te combineren. Op mijn site lees je over de nieuwste budgetcollecties, kom je eerlijke reviews en persoonlijke artikelen tegen. Uiteraard zijn jullie allemaal welkom, see you there! http://www.prettybrilliant.blogspot.com/

 36. emma
  20 juli 2011 at 17:37 (12 jaar ago)

  Leuk dat je dit doet:

  mijn blog heb ik samen met een vriendin opgestart. We posten bijna iedere dag een artikel wat gaat over beauty,fashion & lifestyle.
  Neem een kijke & comments zijn altijd welkom <3

  http://www.beautyfashionsuperdivas.blogspot.com

 37. emma
  20 juli 2011 at 17:39 (12 jaar ago)

  Mijn blog heb ik samen met een vriendin opgestart. We posten bijna iedere dag een artikel dat gaat over fashion,beauty & lifestyle. Neem een kijkje en comments zijn altijd welkom <3

  http://www.beautyfashionsuperdivas.blogspot.com

 38. Cheryl
  20 juli 2011 at 19:44 (12 jaar ago)

  Wat leuk dat je dit artikel maakt!
  Mijn blog is: http://www.cherychique.blogspot.com en ik blog vooral over mode. Ik reageer trouwens ook vaak op andere blogs!
  Nu eindelijk een nieuwe camera dus hopelijk meer outfit posts 😀

 39. kimberly
  20 juli 2011 at 20:22 (12 jaar ago)

  Nice! Ik heb natuurlijk een BLOG 😀

  En ja, het is een beautyblogg..:D
  Ik weet dat er al zoo veel zijn maar toch heb ik deze blog helemaal zelf gemaakt en is het het een deel van men leven geworden waarop ik doe wat ik graag doe..

  http://missbeautykiss.blogspot.com/

  Dank je om me te bezoeken! xx

 40. Danbi
  20 juli 2011 at 21:06 (12 jaar ago)

  LEUK!
  ik heb een Blog.
  een persoonlijke blog over makeup & fashion

  http://www.mychoice012.blogspot.com

  MyChoice
  i’ve already made my choice,
  now it’s your turn!

 41. Diana
  20 juli 2011 at 22:21 (12 jaar ago)

  Spam, spam, spamm! Hier vind je artikelen over dingen die mij in het dagelijks leven bezig houden. Dat kan dus nogal variëren! =) Ik heb net weer de draad opgepakt, dus ik vind het leuk om nieuwe blogs te zien en ontdekken. En natuurlijk zijn reacties krijgen ook altijd leuk! =D

  http://www.diana-elias.com/wp

 42. Wieneke
  20 juli 2011 at 22:24 (12 jaar ago)

  Ik ben ook best wel een lurker.. vooral bij de buitenlandse blogs. bij de nederlandse meiden probeer ik wel zo veel mogelijk te reageren. ik vind het zelf ook erg leuk om reacties te krijgen.
  http://fashionwien.blogspot.com een persoonlijke blog met veel aankoopjes en fashion!!

  *hier in de comments staan veel leuke blogs!
  thnx voor de spammogelijkheid 😉

  twitter: @fash_cranberry

 43. Camilla
  21 juli 2011 at 08:54 (12 jaar ago)

  yay! Dankje… dit is altijd leuk!

  Mijn eigen persoonlijke beautyblogje is te vinden op http://beautyshine.nl
  niet alleen beauty ook persoonlijke verhalen, inspiratielooks, outfitlooks en gewoon gezellige van-alles-en-nog-wat!

  Kom jij kijken?

  xxx Camilla

 44. Nannick
  21 juli 2011 at 10:07 (12 jaar ago)

  Yaaay! Altijd leuk om te spammen, ik lees ook altijd alles maar laat weinig reacties achter!
  Mijn blog is: http://www.lovebeautyandmore.nl, hier lees je dagelijks artikelen over beauty, fashion en en nog veel meer! Ik zou zeggrn neem een kijkje (:

  Liefs xx

 45. Romy
  21 juli 2011 at 12:06 (12 jaar ago)

  Haha, leuk dat je dit doet!
  Mijn blog is: http://mybeautifulcrazylife.tk
  Ik blog over alles wat ik leuk vind; beauty & fashion, maar ook persoonlijke dingen!

 46. Texie
  21 juli 2011 at 14:07 (12 jaar ago)

  Wat leuk 😀
  Ik heb ook een blogje. Ben nu redelijk inactief vanwege ziekte, maar ik plaats nog wel een paar keer per week een artikel 🙂

  http://texiescorner.blogspot.nl

 47. Marijke
  21 juli 2011 at 17:05 (12 jaar ago)

  Ik ben sinds een tijdje weer ‘opnieuw’ begonnen met mijn blog;
  http://www.laviedunjour.blogspot.com

  Ik blog eigenlijk over alles wat er maar in me op komt, maar toch ook veel over beauty. Leuk dat je andere mensen de kans geeft om hun blog achter te laten! 😉

 48. Jessica
  21 juli 2011 at 22:08 (12 jaar ago)

  Mijn blog bestaat pas sinds zondag, dus ik heb nog niet zoveel bezoekers. Ik zou het erg leuk vinden als iedereen even een kijkje neemt en hopelijk bevalt het en blijven jullie terug komen.
  http://jesjeswereld.blogspot.com

  Bedankt voor het feit dat je mensen een kans geeft om hun blog wat bekender te maken!!

 49. Janine
  22 juli 2011 at 10:07 (12 jaar ago)

  Volledig geïnspireerd door Sanne ben ik gestart met fashionine.blog.com. Dit is d opstart van mijn online fashionshop!

 50. Alida
  23 juli 2011 at 16:39 (12 jaar ago)

  woehee, Spammen!

  Samen met mijn allerbeste vriendin ben ik kortgeleden een beautyblog begonnen.
  Onze blog heet http://www.sweetbeauty.tk.
  Sweetbeauty gaat over beauty, fashion en lifestyle.
  We proberen er elke dag (meedere) artikelen op te plaatsen.
  Kom kijken en plaats een reactie!

 51. melissa
  30 september 2011 at 15:03 (11 jaar ago)

  http://mnhs-beauty.blogspot.com/
  ben nog maar net begonnen
  het is een blog over beauty make up
  shoplohs met een persoonlijk tintje soms
  post ik looks em reviews