Review over INM ‘Looks Wet’ Topcoat

Wanneer je van nagellakken houdt, kun je eigenlijk niet zonder een goede base-en topcoat. Een goede basecoat heb ik nog niet gevonden (iemand tips?), een fijne topcoat wel. Vandaag heb ik een review voor jullie over de topcoat van INM. Nieuwsgierig, lees dan snel verder…

Je hebt verschillende top coats van INM en ik heb de ‘Looks Wet’ in een 15 ml flesje. INM staat trouwens voor ‘international nail manufactures’. Het is een merk dat sinds 1985 bestaat en bekend is vanwege het snelle drogen. Ik heb de ‘Looks Wet’ en dit is een roze transparante lak die heel glanzend opdroogt. Met deze topcoat lijkt het net alsof je je nagels een minuut geleden gelakt hebt en daarom nog mooi glanzen. Het flesje is vrij groot er zit namelijk 15 ml in. Ben je een echte grootverbruiker dan heb ze ook flesjes van maar liefst 73 ml, daar kun je wel een tijdje mee vooruit! De topcoat is vrij dun en en zuinig in gebruik. De geur is wel anders dan de meeste andere nagellakken, een beetje sterker maar ik stoor me hier verder niet echt aan.

De topcoat vind ik persoonlijk niet heel snel drogen, dat viel me eigenlijk een beetje tegen. Dus als je haast hebt dan kun je beter deze lak laten staan (sowieso is het dan niet echt verstandig om te gaan nagellakken). Het lakt wel heel makkelijk doordat de lak vrij dun is en omdat het kwastje gewoon prettig werkt. Wanneer de topcoat droog is, is die erg hard en kunnen je nagels wel tegen een stootje. En inderdaad de topcoat heeft een hele mooie glanzende finish en dit vind ik persoonlijk erg mooi. Wat natuurlijk ook heel belangrijk is, blijft mijn nagellak ook langer en beter zitten wanneer ik deze topcoat gebruik? Ja, mijn lak blijft echt langer beter zitten en mijn nagels worden er ook gewoon iets harder van. Gebruik ik geen topcoat dan gaan de meeste lakjes bij mij binnen twee dagen al chippen, gebruik ik deze INM topcoat dan gaan mijn nagels pas na vier dagen chippen.

(Laatst zag je deze NOTD al voorbij komen en hier heb ik de INM Looks Wet topcoat gebruikt)

Conclusie: Echt heel snel droogt de lak niet bij mij, maar ik heb niet zo vaak haast dus voor mij is dit niet echt een probleem. Het lakt fijn en het geeft een mooie glanzende finish. De hoeveelheid is vrij veel en de topcoat is erg zuinig in gebruik. Mijn nagellak blijft met deze topcoat langer en beter zitten.

Deze topcoat van INM ‘Looks Wet’ kun je o.a. kopen bij Enchantra.eu en kost €7,95. Een flesje van 73ml kost €14,95 dus deze is in verhouding een stukje goedkoper. Ook heeft INM meerdere soorten topcoats bijvoorbeeld ‘Out The Door’ en deze schijnt wel super snel te drogen en ik denk dat ik deze de volgende keer ga bestellen. Kende jij het merk INM al en welke topcoat gebruik jij?

14 Comments on Review over INM ‘Looks Wet’ Topcoat

 1. Yvonne
  14 juli 2011 at 10:57 (9 jaar ago)

  Ik gebruik nu die van Catrice, en die is ook fijn. Ik kende INM wel maar ik heb er nooit wat van gekocht. Heb jij ook de seche vite topcoat? Zou je dan een artikel schrijven welke beter is (als je die hebt)? Dan weet ik welke ik moet kopen :)

  liefs,

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   14 juli 2011 at 11:04 (9 jaar ago)

   Die heb ik niet, maar ik ben nog wel van plan om die te gaan kopen en ik ga dan ook zeker een review over schrijven. Dit kan dus nog wel even een tijdje duren :)

   Beantwoorden
   • Yvonne
    14 juli 2011 at 11:18 (9 jaar ago)

    Okee :) Leuk! Dat het een tijdje duurt geeft niets, ik moet eerst die van catrice opmaken en dat isnet een nieuwe ;p

    Bedankt!

    liefs,

    Beantwoorden
 2. charile
  14 juli 2011 at 11:03 (9 jaar ago)

  ik gebruik er 1 van catrice. ik kende inm wel maar heb er nog niets van gekocht
  x

  Beantwoorden
 3. Ilja
  14 juli 2011 at 11:35 (9 jaar ago)

  Een geweldige basecoat heb ik ook nog niet gevonden, maar ik gebruik als topcoat graag het broertje van deze.. Namelijk de INM Sneldrogende Topcoat, glimt ook als een gek en is sneldrogend ♥

  Beantwoorden
 4. Milou
  14 juli 2011 at 12:09 (9 jaar ago)

  Ik gebruik die van rimmel.. hele fijne brede borstel.. :-)

  Beantwoorden
 5. Cheryl
  14 juli 2011 at 13:31 (9 jaar ago)

  De basecoat van Herome is heel fijn vind ik! Ik heb juist nog geen goeie topcoat. Dus bedankt voor de tips;)

  Beantwoorden
 6. emma
  14 juli 2011 at 15:09 (9 jaar ago)

  deze lijkt me erg fijn!
  die van mij is op, dus ik moet op zoek naar een nieuwe!

  Beantwoorden
 7. DalaLuz
  14 juli 2011 at 18:46 (9 jaar ago)

  Ik gebruik ook Catrice. Cheap ass me heeft er een aantal voor 50 cent gescored dus voorlopig zit ik goed! :D

  Beantwoorden
 8. Manouk
  15 juli 2011 at 00:26 (9 jaar ago)

  Ik vind Trind nailrepair een goede basecoat!

  Beantwoorden
 9. jantine
  15 juli 2011 at 20:46 (9 jaar ago)

  Ziet er mooi uit!

  Beantwoorden
 10. Roos
  18 november 2011 at 10:28 (9 jaar ago)

  Ik heb de topcoat van Essence omdat ik hoorde dat die goed was.
  Ik ben er inmiddels achter dat hij totaal niet goed is. Als hij is opgedroogt komen er allemaal luchtbelletjes onder waardoor het erg lelijk wordt.

  Ik denk dat ik deze maar is ga proberen want die ik nu heb is echt om te janken..

  Beantwoorden
 11. Trish Longinotti
  11 augustus 2020 at 06:38 (4 dagen ago)

  I simply want to mention I am just new to blogs and definitely enjoyed this blog site. Likely I’m going to bookmark your blog post . You certainly have wonderful well written articles. Regards for revealing your web page.

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *