Mijn Catrice stash!

Alweer een tijdje geleden liet ik aan jullie mijn MAC stash zien. MAC is natuurlijk wel een beetje een wat duurdere merk en daarom leek het me ook leuk om een wat minder duur merk aan jullie te laten zien. Vandaag kun je mijn Catrice make-up stash bewonderen, dit is echt mijn favoriete budgetmerk! Lees snel verder voor de foto’s en ook kun je lezen wat mijn persoonlijke favorieten zijn…

Ik ben een ware nagellak verslaafde en vooral de Catrice lakjes zijn bij mij in trek. Dat is ongetwijfeld wel te zien want ik heb behoorlijk wat lakjes van Catrice. Toch staan er nog steeds wat kleurtjes op mijn wishlist dus er gaan nog zeker meer bij komen. Eigenlijk ben ik gewoon altijd erg enthousiast over de nagellak van Catrice. Mijn favoriete kleurtjes zijn: Miss Piggy Reloaded, Sold out Forever en Scream Peach!

Echt veel gezichtsproducten van Catrice heb ik niet zoals je kunt zien. Laatst schreef ik al een review over de Catrice Photo Finish foundation en zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg enthousiast over deze foundation. De bronzer vind ik ook erg fijn, omdat deze mat is en daardoor erg natuurlijk oogt…

Ook heb ik niet echt heel veel oogproducten van Catrice. Ik heb sinds kort eigenlijk de twee palettes en een gelliner. Wat ik eigenlijk nog heel graag wil kopen zijn enkele mono oogschaduw kleurtjes want ik heb hier veel positieve dingen over gelezen. Ik vind vooral het palletje ‘Never Let Me Go’ heel fijn (linker palette).

Tenslotte nog wat lipproducten van Catrice die ik ook erg fijn vind. Over de lipsticks komt nog een review en die kunnen jullie binnenkort op mijn blog lezen. Ik ben vooral gek op lipgloss en die van Catrice vind ik erg fijn omdat deze niet heel plakkerig is en een mooi resultaat geeft op mijn lippen.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn Catrice stash te zien en heel indrukwekkend is het niet, maar ik vind deze producten gewoon erg fijn. Eigenlijk zit er geen enkel product bij die ik niet fijn vind. Wat vind jij van het merk Catrice?

 

Dit vind je vast ook leuk...

25 Comments on Mijn Catrice stash!

 1. Desirée
  11 juli 2011 at 15:37 (9 jaar ago)

  Wat een boel lakjes van Catrice, ik vind die zelf over het algemeen ook prettig. Catrice is mijn favo budget-drogisterij merk ^^

  Beantwoorden
 2. Anna
  11 juli 2011 at 15:39 (9 jaar ago)

  Ik ben dol op Catrice!! Heb inmiddels al een behoorlijke collectie verzameld Vooral van hun oogschaduw en nagellak ben fan!

  Beantwoorden
 3. Aranka
  11 juli 2011 at 15:43 (9 jaar ago)

  Wat heb je veel zeg, mooie producten heb je ook allemaal!

  Beantwoorden
 4. Romy
  11 juli 2011 at 16:26 (9 jaar ago)

  Je hebt er veel! Maar wel leuke en mooie producten!

  Beantwoorden
 5. Hanna
  11 juli 2011 at 16:52 (9 jaar ago)

  Ik heb een vraagje aan jou;
  Ik heb net de koraalroze sandaaltjes bij de H&M gekocht voor 5 euro in de uitverkoop, dezelfde als die jij hebt. Volgensmij zie ik bij de nagellakjes ook ‘meet me at coral island’ staan, mijn vraag is dus, kleurt die roze goed bij de roze sandaaltjes, of is het een andere koraalroze?

  Beantwoorden
 6. Merel
  11 juli 2011 at 17:09 (9 jaar ago)

  Ik ben ook echt gek op de nagellak van Catrice!

  Beantwoorden
 7. Femke
  11 juli 2011 at 17:28 (9 jaar ago)

  Yay, Catrice! Ik heb een paar dagen geleden ook een lipstick gekocht en ik ben verslaafd! Het is de kleur Shy Flamingo (van ultimate shine)

  Beantwoorden
 8. Kelly
  11 juli 2011 at 18:46 (9 jaar ago)

  Je hebt heel veel Catrice lakjes!! Ik vind Catrice ook een heel fijn budget merk. De laatste tijd ben ik fan van de lipsticks!

  Beantwoorden
 9. Victoria
  11 juli 2011 at 19:21 (9 jaar ago)

  Oh, ik ben gek op de Catrice oogschaduws en lakjes! Tijdens Kruidvat acties ben ik zo’n gek die weer van alles gaat inslaan… :P

  Beantwoorden
  • Sanne van Huis
   12 juli 2011 at 01:12 (9 jaar ago)

   Ze hebben nu weer een hele leuke actie bij de Kruidvat 2 lakjes voor 4 Euro :)

   Beantwoorden
 10. LaraLaurenthia
  11 juli 2011 at 19:23 (9 jaar ago)

  Ik heb bijna alle lakjes van de oude en de vernieuwde collectie van Catrice. Moet er nog 2 van de nieuwe. De LE lakjes spaar ik alleen als ze gewoon zwarte doppen hebben. Catrice is zeker mijn favo budget merk.

  Beantwoorden
 11. Dhini
  11 juli 2011 at 19:47 (9 jaar ago)

  Wat leuk om te zien. Je hebt veel lakjes

  Beantwoorden
 12. Myrthe
  11 juli 2011 at 19:48 (9 jaar ago)

  Leuke stash! Ik heb vooral veel nagellakjes van Catrice. Dat palettje ‘Never Let Me Go’ is echt mooi, ik twijfel al een tijdje of ik die zal kopen, wat die kleuren vind ik erg mooi. Lekker neutraal!

  Beantwoorden
 13. Nynke-Boudien
  11 juli 2011 at 20:07 (9 jaar ago)

  Ik heb ook best veel Catrice producten. Ik heb nagellakjes, lipglossjes, lipsticks en oogschaduw mono’s. En ik heb nog 2 foundations en dat vind ik echt de fijnste foundations die ik ooit heb gebruikt.

  Beantwoorden
 14. Joyce
  11 juli 2011 at 23:06 (9 jaar ago)

  Ik vind Catrice qua kwaliteit erg schommelend. De gelliner en foundation gebruik ik graag, maar de nagellak laat vaak te wensen over en de quatro’s vind ik slecht gepigmenteerd.

  Beantwoorden
 15. Evi
  12 juli 2011 at 00:00 (9 jaar ago)

  Jeej! Ik heb weer een nieuwe leuke blog gevonden om te volgen!

  Beantwoorden
 16. Manon
  12 juli 2011 at 00:25 (9 jaar ago)

  Ik heb ook zoveel lakjes van Catrice, echt een super fijn merk!!

  Beantwoorden
 17. fre
  12 juli 2011 at 21:08 (9 jaar ago)

  ik vind het best wel indrukwekkend al die nagellakjes! <3

  Catrice vind ik echt wel gewoon een heel fijn merk ;D

  Beantwoorden
 18. jantine
  13 juli 2011 at 19:47 (9 jaar ago)

  Je hebt erg mooie spulletjes van Catrice, leuke kleurtjes allemaal :)

  Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *