Hoe je zomerkleding ‘Autumn proof’ maken?

Ik weet dat het nog lang geen herfst is maar als ik naar buiten kijk heb ik dat gevoel toch wel een klein beetje. Het weer is op z’n zachtst gezegd niet geweldig. De meeste van jullie hebben vast al lekker vakantie en ik hoop dan ook dat jullie allemaal nog lekker naar de zon gaan. Door dit weer kreeg ik wel inspiratie voor een heel handig en leuk artikel. Ik dacht namelijk, iedereen heeft waarschijnlijk zomerkleding in de kast liggen maar daar is het misschien nu wel een beetje te koud en te nat voor. Daarom heb ik dit artikel gemaakt om aan jullie te laten zien wat je nu precies kunt doen met je zomerkleding. Deze tips kun je voor nu gebruiken maar ook voor straks als de herfst echt begint. Lees snel verder voor de voorbeelden die ik heb gemaakt…

Het eerste outfit heb ik gemaakt met een short. Ik heb zelf ook twee verschillende shorts in de kast liggen maar daarvoor vind ik het nu veel te koud. Maar je kunt een short natuurlijk prima dragen met een panty/legging eronder. Combineer het bijvoorbeeld met leuke hoge laarzen of het kan ook met mooie hoge hakken. Binnenkort in een Outfit of the day laat ik zien hoe ik zelf op dit moment een short draag…

Heb je net een mooi kort jurkje in de kast hangen, kun je het niet aantrekken. Maar toch kun je ook nu gewoon een jurkje aantrekken. Doe er bijvoorbeeld een legging onder, maar je zou bij een kort jurkje (zoals hieronder) ook een jeans of tregging kunnen dragen. Is het echt koud, dan zou je er ook nog een leuk jasje overheen kunnen dragen…

Voor een playsuit is het weer nu ook niet echt geschikt, dus trek em aan wanneer je een avondje gaat stappen! Combineer het met mooie accessoires en sieraden en het is hartstikke classy. En je zou natuurlijk altijd nog een naturelle panty kunnen dragen zodat je benen niet al te koud worden.

Ook een rokje kun je prima dragen wanneer het iets kouder is. Doe er een mooie panty of maillot onder en combineer het bijvoorbeeld met hoge hakken, ook laarzen vind ik onder sommige rokjes erg leuk staan. Ik heb gekozen voor een hoge taille rok en ik heb dit gecombineerd met een wijdvallende blouse die je bij het rokje in stopt. Een prima outfit voor bijvoorbeeld naar je werk…

Ten slotte de harembroek. Ik heb ook welgeteld één exemplaar in mijn kast en ik ben echt verliefd op mijn harembroek. Het zit lekker en is goed te combineren met bijvoorbeeld leuke sandaaltjes. Het is echt een heerlijk luchtig kledingstuk voor de zomer. Maar ook heel geschikt voor nu. Het is niet te warm maar ook niet te koud (en anders kun je er altijd nog een panty onder dragen). Is het echt koud buiten draag er dan ook een mooie blazer bij en je hebt een hartstikke hippe outfit!

Ik hoop dat jullie een beetje inspiratie hebben gekregen door dit artikel en dat je nu beter weet wat je aan kunt trekken met dit weer. Natuurlijk hoop ik dat het gewoon weer mooi weer gaat worden en dat we nog even lekker kunnen genieten van de zon…

88 Comments on Hoe je zomerkleding ‘Autumn proof’ maken?

 1. Axelle
  18 juli 2011 at 15:16 (11 jaar ago)

  ik zou ze allemaal willen dragen ;D Mooie looks !
  (en ook hier in België verschrikkelijk weer, hoor :s )

  • Sanne van Huis
   18 juli 2011 at 22:18 (11 jaar ago)

   Ja helaas wel 🙁

 2. femketje
  18 juli 2011 at 15:16 (11 jaar ago)

  erg leuk artikel 😀

 3. patricia
  18 juli 2011 at 15:24 (11 jaar ago)

  leuk artikel, hier kunnen we wat mee 😉 wat een rotweer! grrr…

 4. Femke
  18 juli 2011 at 15:56 (11 jaar ago)

  *in love met de zwarte blazer van h&m*

 5. Femke
  18 juli 2011 at 16:13 (11 jaar ago)

  Super leuke tips! En wat een geweldige combinaties ook :O

 6. kimberly
  18 juli 2011 at 16:20 (11 jaar ago)

  Heerlijk om hiernaar te kijken!! 😀

 7. Myrthe
  18 juli 2011 at 18:36 (11 jaar ago)

  Wat een leuke combinaties! Leuk dat je dit hebt gemaakt nu het zo slecht weer is. 🙂

 8. fre
  18 juli 2011 at 18:51 (11 jaar ago)

  oh die jeans treggin van H&M! <3

  leuk artikel!

  xx

 9. Linsey unebeauty
  18 juli 2011 at 19:30 (11 jaar ago)

  Super leuk dat je je artikeltjes aanpast aan het weer haha leuke outfits!

 10. Wieneke
  18 juli 2011 at 19:36 (11 jaar ago)

  leuke looks! ik heb nu voor het eerst laarzen aan in de zomer… zo bizar!

 11. jessica
  18 juli 2011 at 19:51 (11 jaar ago)

  gaaf! wat kan je dit toch goed..:)

  • Sanne van Huis
   18 juli 2011 at 22:19 (11 jaar ago)

   aaaah dank je wel…lief!

 12. Beautyandso
  18 juli 2011 at 22:53 (11 jaar ago)

  Wat een leuk artikel weer! Mooie kledingstukken, wil ik ook! Zin om te shoppen, dat heb ik eigenlijk altijd wel 🙂

 13. Inger
  20 juli 2011 at 10:21 (11 jaar ago)

  Heel leuk artikel! , leuke looks ook:) zou je foto’s willen maken waarin je die outfits draagt?? Xx

 14. Lisa
  21 juli 2011 at 05:38 (11 jaar ago)

  Wat een leuk en handig artikel, thanks ^^

 15. Ilona
  23 juli 2011 at 19:04 (11 jaar ago)

  Als ik al die mooie kleren zie heb ik zo veel zin om lekker te gaan shoppen! Maar moet nu even een paar maandjes op mijn centjes letten, maar daarna ga ik weer lekker los! Hihi