3x Hele leuke boekjes die je moet zien!

Soms kom ik van die boekjes tegen op internet die ik gewoon even met jullie moet delen. Ik ben gek op leuke en grappige boekjes en deze drie staan dan ook zeker op mijn verlanglijstje. Misschien leuk voor jezelf, of misschien ook wel leuk om cadeau te doen. Benieuwd naar deze grappige en handige boekjes, lees dan snel verder…

Het eerste boekje heet ‘Wreck This Journal’ en het is de bedoeling dat je alles behalve netjes met dit boekje omgaat. Normaal gesproken ben je vaak heel zuinig op je boeken maar met deze moet je dat juist niet doen. Zo staan er opdrachten in om doodles te tekenen net zoals wanneer je dat doet onder het telefoneren op een stukje papier of enveloppe, herkenbaar toch? Maar ook is het de bedoeling dat er ezelsoren, koffie-en theevlekken en andere ‘viezigheid’ in komt. Het wordt in ieder geval een super persoonlijk boekje die me erg leuk lijkt! Wreck This Journal is gewoon te koop bij Bol.com en kost €11,99.

Het tweede boek is voor meiden die net als ik houden van tekenen en dan vooral van mode tekenen. Dit boekje bestaat uit pagina’s waarbij de modellen al voorgetekend zijn, dus je kunt meteen aan de slag. Maar dat niet alleen want er staan ook voorbeeld kledingstukken en andere informatie in wat leuk en handig is om te weten wanneer je mode tekeningen wilt maken. Te koop bij Modcloth.com en kost rond de 22 Euro.

Het laatste boekje is ook heel grappig en heet Non-Planner Notebook. Dit is een agenda/notitieboekje ineen. Het boekje bestaat uit allerlei pagina’s die voorgedrukt zijn met allemaal grappige tabelletjes, rijtjes en doodles. Zo hoef jij dat niet meer te doen en kun je gewoon meteen gaan schrijven. Dit boekje is zo leuk dat als het goed is, blijf je schrijven en kom je op allerlei leuke ideeën. Dit boekje is ook te koop bij Modcloth.com en kost rond de 14 Euro.

Dit zijn de drie boekjes die op mijn wishlist staan en wie weet ga ik ze binnenkort wel kopen. Hou jij ook van dit soort leuke boekjes?

88 Comments on 3x Hele leuke boekjes die je moet zien!

 1. fre
  8 juli 2011 at 15:07 (11 jaar ago)

  Haha ik had ook ooit een dagboek maar daar was toen koffie overheen gekomen wat zou dat met boekje nr. 1 goed uitkomen

  die 2e heb ik al alleen dan van modelstyle of zoiets weet niet meer hoe het heet.

  die 3e lijkt mij wel grappig.

  leuk artikel!

 2. Ilja
  8 juli 2011 at 15:28 (11 jaar ago)

  Die zijn echt super leuk! Ik ga eens even rondsnuffelen..

 3. Marjolein
  8 juli 2011 at 15:58 (11 jaar ago)

  Ik heb WTJ, en hij is leuk ;D
  Na een tijdje begint hij helaas wel een beetje te vervelen.

 4. Annelies
  8 juli 2011 at 16:07 (11 jaar ago)

  Leuke boekjes, vooral die 2e!

 5. Charlotte
  8 juli 2011 at 16:15 (11 jaar ago)

  Wreck this journal is idd geniaal en die heb ik ook op mijn wishlist staan!

 6. Merel
  8 juli 2011 at 16:19 (11 jaar ago)

  Aah, die laatste vind ik leuk!

 7. Milou
  8 juli 2011 at 16:37 (11 jaar ago)

  Die laatste is erg leuk zeg!

 8. femketje
  8 juli 2011 at 16:54 (11 jaar ago)

  die eerste heb ik een tijdje geleden gehadXD aan het eind was er echt niks meer van over

 9. Denise
  8 juli 2011 at 20:50 (11 jaar ago)

  Wreck this journal is leuk! Ik heb hem ook. Ben totaal niet artistiek of iets, maar het is zo leuk om te doen!

  • Sanne van Huis
   10 juli 2011 at 12:48 (11 jaar ago)

   Nu word ik nog nieuwsgieriger naar dit boekje 🙂

 10. Nicole
  8 juli 2011 at 22:25 (11 jaar ago)

  Mij lijkt Wreck this journal heel leuk, het lijkt me alleen wel moeilijk om hem ‘niet netjes’ te houden. 😉

 11. Femke
  9 juli 2011 at 14:44 (11 jaar ago)

  Dit zijn echt van die boekjes waarvan je denkt: aah, die moet ik hebben! Vooral de 3e is iets voor mij: ik maak echt notities alsof mijn leven er vanaf hangt soms 🙂

 12. Silke
  9 juli 2011 at 16:03 (11 jaar ago)

  Ik heb wreck this journal 2x 🙂 En heb er ook één cadeau gedaan aan mijn vriend. Die ik dus evt kan stelen 😉 Ik ben er gék op. Heb ook andere boeken van Keri Smith, ik ben écht fan! 🙂 Er zou ook een app komen van wreck this journal 🙂 staat op haar site http://www.kerismith.com/

 13. Fleur♥
  9 juli 2011 at 21:03 (11 jaar ago)

  Leuke boekjes! Ik wil heel graag het boekje ”What shall I wear today” van Fifi Lapin. Maar ik kan geen webshop vinden waar ik die kan bestellen…:( En hij is volgens mij ook niet in de winkel te koop…

 14. Kelly
  21 juli 2011 at 13:18 (11 jaar ago)

  Dat eerste boekje ken ik! Echt superleuk! Dat laatste boekje lijkt me ook erg leuk. Dat 2e boekje minder, maar dat is puur omdat ik nou ook weer niet zó veel met mode heb.