Benefit eau de toilette Ring My Bella!

Misschien dat je al eerder op andere blogs hebt gelezen over de Benefit Ring My Bella eau de toilette, maar ik moest er gewoon een artikel over schrijven. Niet alleen omdat het een lekkere geur is, alleen de verpakking en het flesje zijn een artikel waard. Nooit eerder schreef ik een review over een geurtje omdat het best wel lastig is om een geur te omschrijven. Natuurlijk ga ik mijn best doen om ervoor te zorgen dat jullie een indruk krijgen van wat voor soort geur het is. Benieuwd geworden, lees dan snel verder…

Maar eerst even wat meer over de geurtjes van Benefit. Want niet alleen heeft Benefit make-up producten, ook hebben ze alweer een tijdje een geuren lijn namelijk: Crescent Row. In deze lijn zitten zes verschillende geuren waaronder Ring My Bella die kort geleden is toegevoegd. Wat heel bijzonder aan deze lijn is, dat je de geuren uit de Crescent Row met elkaar kunt combineren en zo kun je helemaal je eigen geur samenstellen.

Het mooie flesje van Ring My Bella zit in een kartonnen doosje die je open kunt ‘vouwen’. Wanneer je in het doosje kijkt lijkt het alsof je in een mini lingeriewinkel staat, elke keer zag ik weer iets nieuws. Alleen al om de verpakking zou ik bijna het geurtje kopen. Het flesje van de parfum is ook erg mooi, het flesje lijkt namelijk op een cocktailshaker. Het flesje is goudkleurig en is bedrukt met een mooie print die heel speels, vrouwelijk en vrolijk is!

Maar het geurtje is en blijft natuurlijk het meest belangrijk. Meteen bij het ruiken van de geur wist ik gewoon dat ik van dit geurtje zou gaan houden. Ik hou namelijk van zoete, frisse niet al te zware geurtjes en dat is Ring My Bella van Benefit. Het is een perfecte geur voor in de zomer en ik draag de eau de toilette bijna dagelijks. De geur bestaat uit de volgende geurnoten:

Topnoten: Madelief, lelie en roos

Middennoten: Pioenroos en jasmijn

Basisnoten: Vanille, musk en patchouli

Zoals je ziet bestaat de geur voornamelijk uit bloemen en waarschijnlijk zorgt dit er ook voor dat de geur fris is en o.a. de vanille zorgt ervoor dat de geur zoet is. Natuurlijk blijft geur een kwestie van smaak maar toch denk ik wanneer je van fris en zoete geuren houdt, dat je verliefd gaat worden op deze geur. Wanneer ik s’ochtends het geurtje opspuit moet ik gedurende dag wel even weer bijspuiten zodat je het blijft ruiken.

De Ring My Bella is al een tijdje verkrijgbaar bij Sephora. Voor een flesje van 30ml betaal je €36. Ben jij inmiddels ook verliefd op dit geurtje?

108 Comments on Benefit eau de toilette Ring My Bella!

 1. femketje
  1 juli 2011 at 15:55 (12 jaar ago)

  ziet er alleen al super cute uit 😀

 2. fre
  1 juli 2011 at 15:57 (12 jaar ago)

  Ik ben echt benieuwd want ik hou namelijk ook van frisse zoete geuren. ^^

 3. Joyce
  1 juli 2011 at 16:00 (12 jaar ago)

  Er zitten echt heerlijke noten in! 😀 Sta al zo lang te kwijlen bij de Benefit Parfums, misschien toch maar gewoon doen?

 4. Annelies
  1 juli 2011 at 16:59 (12 jaar ago)

  Wauw het klinkt het echt heel goed!! Helaas ben ik zowat blut dus 36 euro vind ik iets te duur… Misschien als ik even spaar, want zoals ik het zo lees is het precies mijn geurtje

 5. Myrthe
  1 juli 2011 at 17:41 (12 jaar ago)

  Wat een schattig flesje! De verpakking ziet er echt súper uit, lijkt me ook een fijne kleur !

 6. Myrna
  1 juli 2011 at 19:06 (12 jaar ago)

  Hier heb ik al zoveel goede dingen over gehoord, denk dat ik zelf ook even ga ruiken of ie echt zo lekker is! De verpakking en flesje vind ik er al super uitzien!

 7. Linda
  1 juli 2011 at 22:43 (12 jaar ago)

  Alleen om de verpakking wil ik hem al kopen. Hihi. Toch maar een keer ruiken of hij lekker is!

 8. Sanneke
  2 juli 2011 at 00:06 (12 jaar ago)

  Hey meis, sorry stomme comment. maar als ik je site bezoek, speelt er automatisch een reclame af van politie. en deze begint ook steeds opnieuw als ik een tab open. haha

  • Sanne van Huis
   6 juli 2011 at 13:48 (12 jaar ago)

   Als het goed is nu niet meer 🙂

 9. Lisa
  2 juli 2011 at 01:35 (12 jaar ago)

  Ziet er als een fijne parfum uit, die verpakking is ook zo leuk 😀

 10. charile
  2 juli 2011 at 07:33 (12 jaar ago)

  Mooie verpakking!
  Lijkt me een fijne parfum
  x

 11. Esmay
  2 juli 2011 at 10:07 (12 jaar ago)

  Alleen al om de verpakking moet ik hem hebben haha 😀

 12. Evelien
  2 juli 2011 at 22:19 (12 jaar ago)

  Aaaahh looks lovely <3

 13. Deborah
  4 juli 2011 at 18:56 (12 jaar ago)

  Ik ben verliefd!

 14. Linda
  6 juli 2011 at 13:53 (12 jaar ago)

  Deze heb ik ook sinds kort en ik draag het ook bijna elke dag.