Win Fashionize.nl shoptegoed t.w.v. €25,- (4 winnaars)

Vandaag heb ik weer een super leuke winactie voor jullie waar ik maar liefst vier meiden blij mag maken met shoptegoed t.w.v. €25,- en dit kun je besteden bij Fashionize.nl. Laat ik over deze webshop eerst eens wat meer vertellen…

Fashionize is een webshop vol met hele leuke en hippe modeaccessoires. Zo verkopen ze o.a. oorbellen, kettingen en armbanden maar ook tassen en tas-organizers. Ook heeft Fashionize.nl mooie merken in hun assortiment waaronder Club Manhattan, Soho Hearts en Sarlini. Wanneer je van hippe mode accessoires houdt moet je gewoon even een kijkje nemen in de shop

Vanaf vandaag kun je ook meedoen aan mijn winactie en eigenlijk is het super simpel om kans te maken op een waardecheque t.w.v. €25,-. Wat moet je ervoor doen?

Omdat Fashionize graag hun shop en assortiment willen blijven verbeteren zijn ze heel erg benieuwd naar wat jullie vinden. Dus wat vind je goed aan de shop en wat mag beter? Hoe kunnen ze ervoor zorgen dat jij nog een betere shopervaring krijgt bij Fashionize? Laat Fashionize en mij dat weten door een reactie te plaatsen bij de comments. Bekijk de shop kritisch en zorg ervoor dat je duidelijk verteld wat je goed vindt en wat beter kan!

Verder en dit is niet verplicht, zou ik het leuk vinden als je @Fashionize_nl en mij @wearefashion gaat volgen op Twitter en de volgende tweet plaatst: Follow & RT @Fashionize_nl en @wearefashion om kans te maken op een cheque t.w.v. €25,- kijk ook even hier http://wearefashion.nl/?p=9360.

Dit is dus wat je ‘moet’ doen (Twitter is dus niet verplicht, maar wel heel lief!) om kans te maken op shoptegoed bij Fashionize. Meedoen kan t/m vrijdag 8 juli. Heel veel succes!

40 Comments on Win Fashionize.nl shoptegoed t.w.v. €25,- (4 winnaars)

 1. Joytjej
  30 juni 2011 at 14:40 (11 jaar ago)

  Zelf zou ik ook graag willen zoeken op prijsklassem\, vooral als ik ff wat minder te besteden heb vidn ik dit ene fijne optie. Dan hoef ik ook geen dingen te bekijken en doorspitten die ik niet kan betalen op dat moment. Verder duidelijke shop, goede indeling.

  • Annelies
   30 juni 2011 at 14:50 (11 jaar ago)

   Als je kiest voor uitgebreid zoeken kun je ook op prijs sorteren zag ik net;)

 2. Annelies
  30 juni 2011 at 14:49 (11 jaar ago)

  Leuke actie! Ik kende de shop nog niet, maar ik doe zeker mee!
  Ik heb even rondgekeken, en een paar dingen vallen me op:
  * de site is erg duidelijk, mooie lay out en goed opgebouwd
  * ze hebben een goede service, met handige betaalmanieren en je kunt retourneren
  * de Look Like.. rubriek is erg leuk!
  * Een van mijn favo items is de bloemetjeszonnebril van Sarlini
  * Het is jammer dat er telkens maar 12 items per pagina verschijnen, zo moet je heel veel pagina’s afgaan bij bijv. de oorbellen
  * de tashaken en tasopbergers zijn erg handig én fashionable
  * verder hebben ze erg leuke cadeaupakketjes en veel leuke items in de shop!
  Kortom: ik kende de winkel nog niet, maar als ik het zo bekijk denk ik dat ik er binnenkort iets ga bestellen! 🙂

  En ik heb geRT (@Annelies_D_) en gevolgd (maar ik volgde jou natuurlijk al lang)

  xxx Annelies

 3. Milady
  30 juni 2011 at 14:51 (11 jaar ago)

  Wat leuk om weer een nieuwe webshop te leren kennen! Ik zou daar graag 25 euro willen besteden (of meer natuurlijk :D) dus ik ga m’n best doen 😉
  Ik heb de webshop even bekeken en vind het leuk dat ze sieraden hebben gematcht met celebs (de ‘Look like…’-sectie). Zo zie je de sieraden en accessoires ook ‘in actie’.
  Verder vind ik het fijn dat je op veel verschillende manier naar de producten kan (zoekfunctie, op merk, op soort accessoire).
  Het enige minpunt wat ik zo kan noemen is denk ik de drukke homepage. Ik weet niet waar ik eerst moet kijken want ik zie zoveel kleuren en letters tegelijk. Dus misschien is dat nog een puntje van aandacht 🙂

 4. Wieneke
  30 juni 2011 at 15:03 (11 jaar ago)

  deze website ken ik nog niet, het eerste wat me opvalt is een heel drukke homepage, waardoor ik niet weet waar ik nu eerst moet klikken.
  ik vind het altijd heel fijn als er op de eerste pagina al meteen duidelijk gemaakt wordt wat de verwachte levertijd is, de verzendkosten (die mis ik hier dus.. als je onder de 50eu besteedt, wat kost het dan) en wat de betaalmogelijkheden zijn, dikke plus dus!
  ook handig vind ik het gastenboek, daar kijk ik eigenlijk altijd wel als eerste, wat vinden voorgaande klanten/bezoekers. dat kan echt een site maken of breken!
  het kopje info vind ik ook heel belangrijk en is ook goed duidelijk!
  minpunten kan ik eigenlijk niet echt vinden, op de kleine puntjes na dan die ik genoemd heb.
  echt een leuke site, of ik nou win of niet, hij staat nu in mijn favorieten, want een bag-in-bag moet ik in ieder geval nog aanschaffen!

 5. Lotte
  30 juni 2011 at 15:12 (11 jaar ago)

  Eerst en vooral ; wat een leuke winactie weer x)!
  Ik heb meteen even de shop bekeken en het ziet er allemaal wel in orde uit!
  Alles is netjes geordend in categorieën, of je kan zelfs per merk gaan kijken!
  Ik vind eigenijk al de accesoires stijlvol en zien er niet goedkoop uit ofzo.
  Wat misschien toch beter kan ; om de pagina’s groter te maken,
  nu laten ze zo’n 12 sieraden per pagina zien en moet je dus vaak ‘volgende’ klikken.
  Verder heb ik er echt niets op aan te merken,
  ik vind het allemaal leuke artikelen ; jeej!
  Supermooi .. zou héél graag winnen! x

 6. melissa
  30 juni 2011 at 15:37 (11 jaar ago)

  wat een leuke webshop zeg!
  ik vind het een erg leuke site met leuke accesoires, ik vind het wel lastig om een minpunt te bedenken.
  misschien meer items per pagina anders moet je zoveel pagina’s afgaan.
  ik zou dit erg graag willen winnen!!
  xx

 7. Nathalie
  30 juni 2011 at 16:09 (11 jaar ago)

  Leuke actie en toffe shop! Ben al een tijdje semi opzoek naar een bag-in-bag en nu heb ik een aantal betaalbare exemplaren gevonden 🙂
  De site: ik heb er weinig op aan te merken (snelle weergave, fijne zoekoptie en handige rubrieken met de uitklap subrubrieken). Echter, soms is er aan het einde van een pagina vol met producten opeens een lege plek (of 2) en dan staat er in de uiterst rechtse hoek nog een product. Staat een beetje onprofessioneel. Over de verzendkosten onder de €50 ben ik het eens: vermeldt die in een sidebar o.i.d. Ook ben ik met het aantal producten per pagina het eens: die zijn vrij weinig. Bij veel andere sites is er een optie om een bepaald aantal producten op een pagina weer te geven (men kan dan zelf kiezen).

  Verder een mooie, strakke en overzichtelijke site! 🙂

 8. Myrrr
  30 juni 2011 at 16:11 (11 jaar ago)

  Wat een leuke winactie! ik doe zeker mee.
  Ik heb even aandachtig naar de shop gekeken, en de shop zag er erg leuk uit!
  Zelf zag ik bij de outlet horloges alleen biij de producten die je kon aanklikken geen kopje met horloges.
  En het zal misschien handiger zijn als er meer producten per pagina kwamen.
  De webshop heeft een heel leuk assortiment met goedkopere en ook duurde dingen dat vind ik erg goed.
  Ook vind ik het handig dat als je een product aanklikt dat je dan ook detail foto’s hebt.
  De look a like pagina is ook erg leuk bedacht
  Ik vind wel de pagina die je als eerst ziet erg druk, er staan nu erg veel plaatjes het zou mooier zijn als het 1 plaatje zijn dan word het een wat rustiger geheel.
  Verder vind ik de site er heel leuk en proffecioneel uit zien!

 9. Yaelle
  30 juni 2011 at 16:31 (11 jaar ago)

  Wat een leuke webshop (en winactie)!
  +Ze hebben erg originele producten
  +De Look like rubriek is erg leuk
  +Betaalbaar
  +De outlet is ook erg leuk
  -De drukke voorpagina
  -Waar staan de verzendkosten? Handiger als dat wat duidelijker te zien is
  -Weinig item per pagina, waardoor je echt heel veel pagina’s moet bekijken, ik vind het handiger als je gewoon omlaag kan scrollen

 10. Mirthe
  30 juni 2011 at 17:17 (11 jaar ago)

  Wat een mooie webshop en wat een leuke winactie!
  Wat ik goed vind is dat ze erg stijvolle sieraden hebben! de prijs is ook meestal goed te betalen, en er staat genoeg informatie bij een product.
  Look like… is ook erg leuk! <3
  Wat ik wel vind is dat de homepage wat te druk is. Vrij onoverzichtelijk, en ik vind het jammer dat ze maar zo weinig producten op één pagina laten zien.
  x

 11. Nathalie (Natje_9999)
  30 juni 2011 at 17:25 (11 jaar ago)

  Hai Sanne!
  Wat een mooie en leuke actie alweer! Ik doe graag mee! 🙂
  Wat ik persoonlijk het eerste zie als ik naar de webshop surf, is inderdaad de drukke homepage waar andere meiden het al over hadden. Dat is een minpuntje vind ik persoonlijk omdat het nogal chaotisch overkomt en je niet weet waar eerst te kijken.
  De verschillende betaalmethoden die in de rechtersidebar staan vind ik dan wel weer erg goed omdat je zo in één oogopslag kan zien hoe je je favo spulletjes kan betalen.
  Ook de merken in de linkersidebar vind ik er heel goed neergezet omdat je op die manier direct naar je favoriete spulletjes kan kijken.
  Nog enkele pluspunten: snelle levering, niet goed = geld terug, veel keuze.
  Persoonlijk vind ik de gratis verzending (vanaf €50) nogal een groot bedrag en ook de artikelen op de pagina’s (het telkens op “volgende” moeten klikken om alle artikelen te kunnen zien) is nogal omslachtig.
  Enkele minpuntjes en enkele pluspuntjes dus, maar ik vind de shop nog steeds geweldig en de verkochte artikelen super! 🙂
  IIk zou er zeker shoppen! 🙂

  Ik volg de beide accounts via Twitter (@Natje_9999) en heb en tweet geplaatst: https://twitter.com/Natje_9999/status/86451591015706624
  En verder volg ik je ook via Bloglovin en heb ik dit artikel geliked! 🙂

  Ik duim alvast! 🙂

  Liefs,
  Nathalie

 12. maaike
  30 juni 2011 at 18:19 (11 jaar ago)

  + de website ziet er betrouwbaar uit, vooral die 4 punten rechtsbovenin

  – Veel en veel te schreeuwerig! Alle dingen in het menu in hoofdletters, te veel plaatjes met pijlen, uitroeptekens en felle kleuren, ik weet niet waar ik moet kijken.
  – het is op het eerste gezicht niet duidelijk wat verkocht wordt: Online fashion shopping? sieraden? tassen?

 13. Laura
  30 juni 2011 at 19:15 (11 jaar ago)

  Super leuke winactie. Ik vind het een super leuke site en als ik niks win denk ik dat ik alsnog wat ga bestellen. Ik zou de merken alleen veranderen. Gewoon een mooi overzicht met zoeken op merken. Niet alle logo’s onder elkaar zetten.
  ik vind ook de site erg fel. te veel kleur.

 14. Mirjam
  30 juni 2011 at 19:25 (11 jaar ago)

  Wat een superleuke winactie!
  Ik had nog nooit van deze webshop gehoord, dus ik ben maar eens een kijkje gaan nemen!
  Dit zijn mijn eerste indrukken:
  * Er staat een grote afbeelding met ‘Club Manhattan’, maar ik snap niet echt wat daar het nut van is. Als ik erop klik zie ik dat het een soort van merk is. Ipv deze afbeelding had ik liever wat items gezien die in de aanbieding zijn, afbeeldingen van dingen die jullie zoal verkopen of gewoon een rustige afbeelding van bijvoorbeeld een model met een item uit de shop. Kortom: De homepage is een beetje te druk.
  * Ik zie te veel verschillende kleuren. Het is misschien een beter idee om dat roze van het logo overal aan te houden, en geen blauw en bruin en oranje meer voor te laten komen. Zo oogt het wat rustiger.
  * De 4 punten rechtsbovenin geven je een goed en veilig gevoel over de webshop, pluspunt!
  * Het is ook fijn dat de merken op de homepage staan.
  * Als ik op ‘Assortiment’ klik zie ik een duidelijk overzicht.
  * Jammer dat het gratis verzenden pas vanaf €50,00 is. €6,95 vind ik best duur voor verzendkosten.
  * Fijn dat de levering zo snel is en dat je het geld terug krijgt als het niet naar wens is.
  * Tenslotte is het handig dat je in kan loggen en dat de items dan ook in je winkelmandje blijven.

  Zo, dat was het wel zo’n beetje! Ik hoop dat Fashionize.nl hier wat mee kan, want ze verkopen erg leuke dingen!

 15. Laura
  30 juni 2011 at 19:32 (11 jaar ago)

  Wauw wat een super leuke site zeg! heel mooi, vrolijk en er is zoveel keus. Wat ik wel jammer vind is dat alles erg duur is. Een simpele bloemen oorbell kost 15 euro!!! Dus de prijsklasse is te hoog. Ik vind het ook erg jammer dat er maar zo weinig spullen op 1 pagina staan. Het lijkt mij beter op er een balkje neer te zetten met de hoeveelheid die de persoon zelf wilt. omdat sommige het juist fijn vinden 12 op 1 pagina. En je kan nergens vinden wat de verzendkosten zijn. teminste ik niet. Als dat boven bij de 4 punten gezet kan worden denk ik dat het een nog leukere site kan worden dan het al is.
  Ik denk dat ‘als’ ik win, dat ik dan een kadootje ga kopen voor mijn vriendin die over 1 maand jarig is. Ik draag zelf bijna nooit sieraden en zij is net een sieraden rekje. En je hebt er nooit teveel van volgens haar!

 16. Melissa
  30 juni 2011 at 21:40 (11 jaar ago)

  heeel leuke site! ik vind het alleen jammer dat er geen prijsklasse is bijvoorbeeld 1 tot 5 euro en 5 tot 10 euro en zo verder, zelf vind ik het jammer dat er verzendkosten zijn dat maakt net ietsie duurder dat het is, ik vind het de sieraden en tassen enz, niet zo heel duur dus de verzendkosten zou ik er wel soms voor over hebben. ik wil zooo graag winnen!

 17. Chris
  30 juni 2011 at 22:35 (11 jaar ago)

  Leuke site, alleen vind ik de grote advertentie op de hoofdpagina te schreeuwerig en vraagt ongewenst direct mijn aandacht. Verder een leuke site, misschien leuke aanbiedingen nog toevoegen.

 18. Rabia
  30 juni 2011 at 22:40 (11 jaar ago)

  Oh ik wil winnen, hihi!
  Pluspunt: Wat mij het eerste opviel de kleuren! Echt, precies mijn smaak. Grijs en roze zijn altijd goed!
  Betaalmogelijkheden, veel mogelijkheden dus erg fijn!
  Minpunt: Sorry haha misschien heel flauw, maar ik vind dat plaatje van dat meisje met die rode haren heel apart en er totaal niet bij passen (dat plaatje wat je ziet in je tabbladen) misschien valt het alleen mij op, maar het oogt heel kinderachtig.

  Verder kan ik geen minpunten opnoemen!

  Groetjes, Rabia

 19. Priscilla
  30 juni 2011 at 22:44 (11 jaar ago)

  Leuke winactie Sanne! Ik kende de shop nog niet maar ben meteen een kijkje gaan nemen en heb al een aantal hele leuke items gespot in de shop.

  Ik vind de homepagina, net als een aantal andere meiden, best wel druk door de grote afbeelding. Misschien zou het mooier zijn om deze opvallende advertentie iets te verkleinen zodat hij minder schreeuwt want de rest van de webshop is juist heel erg mooi en ook best rustig.

  Persoonlijk zou ik het prettiger vinden als de categoriën, links in de zijkolom, niet in capslockletters zouden zijn geschreven maar gewoon in ‘kleine’ letters. Dit staat ook minder schreeuwerig en (nog) rustiger.

  Wat ik erg prettig vind aan de site is dat de header meteen dé aandachtspunten van de shop laat zien! Heel fijn en oogt zeer vertrouwelijk. Daarnaast is het superfijn dat je zowel met iDeal áls met Paypal kan betalen, top!

  Ik zou verder niet te veel veranderen aan de shop. De shop oogt jong, fris, hip en verkoopt leuke trendy, opvallende accessoires. Ik zou er prima €25 kunnen besteden 😉

  Mijn tweet: http://twitter.com/#!/WickedSkakid/statuses/86533909902409728

 20. Marjolein
  30 juni 2011 at 22:47 (11 jaar ago)

  Ah leuke webshop, vooral de sieraden zijn leuk zeg! Ik vind de hoofdpagina wel wat druk, maar de categorieën en andere informatie zijn wel makkelijk te vinden! Fijn ook dat je met veel verschillende dingen kunt betalen. Ik vind het er allemaal heel leuk en aantrekkelijk uitzien!

 21. Claudia
  30 juni 2011 at 22:50 (11 jaar ago)

  Ook ik heb de site bekeken en er vielen me een aantal punten op die ook de andere meiden zijn benoemd.
  Drukke homepage waardoor er niet een huisstijl te vinden is en dus geen directe herkenning.
  Wellicht een aantal submenu’s die je te zien krijgt wanneer je op bijvoorbeeld op oorbellen klikt.

  Iedereen succes met de winactie!

 22. Kim
  30 juni 2011 at 22:55 (11 jaar ago)

  Ohh wat een gave winactie ik doe graag mee en heb meteen een tweet geplaatst: http://twitter.com/#!/CherryBlushBlog/status/86537147607293952

  En nu mijn bevindingen
  – de site is een beetje druk/overweldigend…weet in het begin niet zo goed waar ik moet kijken.
  – ik zou het fijn vinden als ik zou kunnen sorteren op prijs per categorie
  – ringen? i love ringen! alleen ik zie ze volgens mij niet
  Echt super gave producten, alleen raak ik het overzicht snel kwijt, het zou fijn zijn als de site een stuk rustiger zou zijn.

 23. lindab
  1 juli 2011 at 00:03 (11 jaar ago)

  Leuke actie, ik kende de website helemaal niet. Ik heb rondgekeken en er zijn enkele zaken die mij opvallen:
  positieve punten:
  – site is overzichtelijk opgebouwd en ziet er fris uit
  – assortiment is heel divers en er zijn verschillende prijsklassen
  – Het is handig dat je op meerdere manieren kan betalen, helemaal omdat niet iedereen paypal of ideal heeft.

  Eventuele verbeterpunten
  – bij het kopje ruilen/retourneren staat dat na ontvangst je 7 dagen de tijd hebt om te emailen en vervolgens krijg je verder bericht terug hoe te handelen. maar onder het kopje algemene voorwaarden, herroepingsrecht staat dat je 14 dagen de tijd hebt om je te bedenken over de aankoop. Dit kan verwarring scheppen. Ik begrijp dat de algemene voorwaarden wettelijk op de site moeten staan, maar dan moeten of de algemene voorwaarden of het ruilen/retourneren aangepast worden.
  – Er staat nergens hoe te handelen mocht je het product al beschadigt ontvangen hebben, Ook niet hoe het dan is geregeld met de verzendkosten.
  – Er staat nergens vermeld binnen wat voor een tijd een email beantwoord wordt.
  – je kan maar maximaal 12 items per pagina bekijken, wellicht handig om dit op te hogen?

  Dit waren mijn punten wel zo’n beetje.

 24. Fatima
  1 juli 2011 at 12:01 (11 jaar ago)

  Erg leuke webshop! Ik heb er ff rondgekeken en het is misschien handig als je meer items per pagina kan bekijken en als je het kan sorteren op prijs. Ook is de voorpagina best wel druk, dat leid de aandacht af van de producten. Ik vind het Look Like… gedeelte wel heel erg origineel dus die moet er zeker in blijven!
  Ohh er staan echt hele mooie dingen op de site, ik had heb die 25euro al 10x uitgegeven haha. Iedereen heel veel succes!!
  Trouwens, ik volg jou wel op twitter maar de webshop niet

 25. Carina
  1 juli 2011 at 13:12 (11 jaar ago)

  Ik vind het jammer dat ze geen ringen hebben! Want verder zie ik echt veel leuke dingen en leuke merken (: De Look Like… is origineel en ik denk dat veel meiden daar graag gebruik van maken. 12 sieraden/andere items per pagina is wel wat te weinig, dan ben je lang bezig met alles bekijken en haak je snel af. De voorpagina vind ik erg mooi! Trekt gelijk de aandacht.
  Leuke winactie trouwens. (:

 26. Noortje
  1 juli 2011 at 15:09 (11 jaar ago)

  Wat een leuke actie! Ik kende de webshop nog niet maar ben meteen even gaan kijken 🙂

  Het eerste wat me opviel was dat het heel overzichtelijk is allemaal, een duidelijke hompeage en links een simpele kolom waar je kan aanklikken wat je wilt zien. Tegelijkertijd vond ik het ook een beetje “schreeuwerig” overkomen, een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat gele dingetje (hoe noem je dat? haha) met ‘NIEUW!’ en ook die roze pijltjes. Dit zou ik persoonlijk weglaten en in plaats daarvan een wat rustiger lettertype/kleur gebruiken.

  Daarnaast vind ik het heel handig dat je niet alleen op product maar ook op merk en prijs kan zoeken. Ik denk dat dit het wat toegankelijker maakt voor iedereen. Als laatste wil ik zeggen dat ik het assortiment ook heel goed en uitgebreid vind, ik denk dat er voor ieder wel wat wils is, qua prijs en product 🙂

 27. Suus
  1 juli 2011 at 19:24 (11 jaar ago)

  Leuke actie! Ik kende de site nog niet, dus ik heb een kijkje genomen.

  Dingen die ik positief vind:
  – Uitgebreid assortiment
  – Verschillende prijsklassen
  – Mooie lay-out, met name de productoverzichten
  – Outletfunctie vind ik altijd leuk.

  Dingen die ik anders zou doen:
  – Bij het productenoverzicht vind ik het handig dat je kunt sorteren op bijvoorbeeld prijs van laag naar hoog, dat vind ik altijd heel overzichtelijk.
  – Ik vind de functie waarmee je meer producten op de pagina kunt krijgen altijd erg fijn.
  – De beginpagina vind ik persoonlijk wat druk. Wel heel mooi met mooie foto’s enzo, maar voor mij iets te druk.

 28. demi
  2 juli 2011 at 15:26 (11 jaar ago)

  super leuke site aleen is de beginpagina erg rommelig ik zou alle merken meteen laten zien en op de beginpagina minder veel dingen zetten.
  super leuke winactie.
  ik volg je via bloglovin en heb je geliked

 29. Samantha
  2 juli 2011 at 16:53 (11 jaar ago)

  Allereerst wil ik even melden dat ik dit een leuke winactie vind! Het is leuk voor ons om te winnen, leuk om de website evt te kunnen brengen op (verbeterende) ideeën en leuk voor jou om weer wat te kunnen verloten onder je lezers =)

  Mijn eerste indruk van de website is goed; goed ingedeeld, al vind ik wel dat er wat veel op de homepage staat. Het kleurgebruik is neutraal en dat vind ik mooi, misschien dat de roze kleur uit het logo nog wat meer in de site terug kan komen; bijvoorbeeld de prijzen of merken in deze kleur.

  Ik persoonlijk vind het altijd minder om te moeten doorklikken naar een volgende pagina, wanneer dit er bijvoorbeeld meer dan drie zijn. Ik heb graag de mogelijk om alles tegelijk op één pagina te kunnen zien. Ook zou het fijn zijn wanneer bijvoorbeeld binnen het scherm van de oorbellen nog bovenaan de artikelen kan worden gesorteerd op prijs (laag-hoog) en op nieuwste.

  Misschien nog een klein puntje waarmee winst kan worden behaald is de mogelijkheid om artikelen op een wishlist te kunnen zetten. Één die vervolgens naar een bepaald e-mailadres kan worden gestuurd. Handig voor verjaardagen of voor jezelf, wanneer je op dat moment niets wil of kan kopen. Zo kan je wanneer je het wel wil/kan kopen direct doorlinken naar het artikel om het vervolgens alsnog te kunnen kopen.

  Een ideetje voor wat betreft de foto’s. Wanneer de oorbellen bijvoorbeeld in de oren worden gedaan van een paspop (oid) kan je meteen zien hoe groot deze ongeveer zijn. De afmetingen staan er bij, dat zie ik, maar ik denk dat het prettiger werkt wanneer je ziet hoe groot ze ongeveer zijn. Ditzelfde geldt ook voor de kettingen.

  Dat de verzending gratis is bij een bedrag van €50,00 is mooi! Minder alleen is wel dat wanneer je onder dit bedrag zit en het product tegenvalt, je de verzendkosten terug ook voor de volle pond moet betalen. Zo kan het dus zijn dat je €6,95 + €6,95 = €13,90 kwijt bent voor het bestellen van een tas, welke bij nader inzien toch tegenvalt.

  Verder vind ik dat er een hoop leuke producten worden aangeboden!

 30. Elien
  2 juli 2011 at 19:28 (11 jaar ago)

  Joepie, een webshop! En deze ken ik nog niet… Ik zou het bezoeken van deze nieuwe webshop eens willen vergelijken met… een nieuwe date! 😉

  Om te beginnen, heb ik erg hoge verwachtingen… Ik ben benieuwd!

  1) De eerste indruk is erg belangrijk. En die is voor Fashionize zeker goed! Ik vind het een leuke naam en ook de lay-out van de webshop spreekt me aan. De verschillende assortimenten staan links overzichtelijk onder elkaar en de nogal drukke hoofdpagina geeft me meteen zin om de hele webshop te doorzoeken (“Wauw, gekleurde zonnebrillen! En wat handig, die bag-in-bag!). De “Matched for You”-optie vind ik ook erg leuk. Verder vind ik de vier dingen rechtsboven super want vaak moet je bij een webshop even zoeken naar de betaalmogelijkheden, de levertijd en de verzendkosten, hier zie je ze meteen! En ze geven mij een betrouwbaar gevoel, niet onbelangrijk bij je nieuwe date, toch? 😉
  Die eerste indruk… is dus zeker oké!

  2) Het totaalplaatje. Check! De structuur is duidelijk en na even rondkijken vallen mij al meteen enkele items op die ik zeker zou willen hebben.

  3) …Maar! De layout mag dan heel verzorgd zijn… het is het innerlijk van de man dat telt! En de inhoud van Fashionize is zeker goed: de items zijn top, een uitgebreid assortiment: armbandjes, zonnebrillen, en zelfs enkele specialere items zoals de tashaken en de tas organizers. De ‘Uitgebreid zoeken’-functie is heel handig omdat je kan sorteren per categorie en prijsklasse.

  4) We hebben elkaar nu al wat beter leren kennen, tijd dus om de zwakkere punten te verbeteren! Ik zou het leuk vinden om meerdere items op 1 pagina te krijgen (het is namelijk lastig om 8 keer na elkaar een nieuwe pagina te moeten beginnen) en het is ook spijtig dat ik in het winkelmandje de gekozen artikelen niet nog eens uitvergroot kan zien (door erop te klikken). Na het ‘shoppen’ zou ik graag nog eens goed bekijken wat ik ga kopen, en dat gaat nu niet.

  Om dit lang verhaal kort te maken… Dating completed, ik ben fan!

 31. Lise
  3 juli 2011 at 11:56 (11 jaar ago)

  Die website ken ik nog niet, ga het is even bekijken 😉

  Pluspunten:
  – Die 4 punten rechts bovenin, dat geeft duidelijkheid
  – Dat er ook duidelijk op de pagina te zien is op welke manieren je kunt betalen en waarmee het verzonden kan worden.
  – Het uitgebreid zoeken, dat je daar ook je eigen prijscategorie kan invullen.
  – Dat je per merk en per categorie kan zoeken.

  Verbeterpunten:
  – De home-pagina is erg druk, er is te veel te zien, je weet haast niet waar je moet kijken.
  – Je kunt de producten maar per 12 stuks bekijken, het zou fijner zijn als ze per 100 of 200 te bekijken waren, nu moet je zo vaak doorklikken.
  – Bij veel producten is maar 1 foto te zien, waardoor bij bv. de sjaals niet helemaal duidelijk is welk printje het nou heeft, bij de tassen kun je niet zien hoe de achterkant of binnenkant is en ook bij de portemonnees is niet te zien hoe de vakverdeling is.
  – Ik vind zelf de meeste artikelen wel wat opvallend en apart, ik zou wat meer basics er bij doen, waardoor er ook wat goedkopere producten bij staan want sommige artikelen zijn best prijzig.

  Hoop dat ze er wat aan hebben 🙂

 32. Yvon
  3 juli 2011 at 13:26 (11 jaar ago)

  Duidelijke site, overzichtelijk productaanbod en een uitgebreid assortiment! De look like vind ik ook geinig!
  Iets meer producten op n pagina zou idd wel mogen enne aangezien ik er nog nooit wat heb besteld weet ik natuurlijk niet of de genoemde levertijd overeenkomt met de realiteit, zo wel dan is dat top!

  RT on the way!

  X

 33. amber
  3 juli 2011 at 16:00 (11 jaar ago)

  nou bij deze doe ik mee!
  ik kende de webshop nog niet, dus leuk om ze zo te ontdekken.

  +de punten die rechts boven in de pagina staat, dat viel me meteen op lekker duidelijk en ook goed dat ze geen producten in de shop hebben die toch al uitverkocht zijn.
  +verschillende betaal manieren
  +de look like
  + de inkijk foto bij portomonee’s

  -de te drukke homepage,
  -je ziet maar 12 producten per pagina
  -het uitgebreid zoeken mag wel duidelijker aangegeven worden, ik zat dr net de heletijd na te zoeken, uiteindelijk toch gevonden, maar ik vind het fijn als het duidelijk aangegeven staat!

  dit waren mn +/- punten!

  er zitten erg leuke producten tussen, dus ik zal vast en zekker een keer wat gaan bestellen!

 34. patricia
  5 juli 2011 at 20:59 (11 jaar ago)

  Bij deze doe ik gezellie mee!
  hopelijk hebben jullie er iets aan en worden er zodoende meer spulletjes gekocht en word het NOG leuker om wat te bestellen!

  voordelen site:
  – je kunt verschillende merken kopen.
  -het staat overzichtelijk op de site
  -leuke naam van de site
  -alles op vooraad,snelle levering.
  -look like is erg leuk!!
  -veel betaling mogelijkheden.

  wat kan beter:
  – vind dat er weinig kleur in zit..mag wel wat kleur op de site
  -als ik op assortiment klik zie ik de foto’s in zwart/wit. in kleur zou mooier zijn
  en sowieso ook wat meer goedkopere producten,leuke hebbedingetjes.
  zelf vind ik het ook wel prettig als het op een model geshowt word zodat
  je ziet hoe groot het product is en hoe het staat.
  -de kadotasjes zijn wat saai, een lekker fel roze tasje zou leuk zijn! of bv. panterprint? of goud/zilver. of een leuk sieradendoosje..
  -verzorgingsproducten?
  mogelijkheid om het kado te doen en een persoonlijke tekst/kaartje toe te voegen?

  -idee om ook make-up te gaan verkopen? of leuke slippers?
  of wat meer gericht op seizoen? nu leuke strandtassen/slippers.
  van de winter leuke mutsen/wanten enz.

  Bianca Bon en Patrick de Waard hebben het opgericht,een foto van hun zou leuk zijn en een stukje hoe ze erop kwamen het op te richten en zich voorstellen bv.

  Er zitten leuke dingen bij dus ga eens kijken wat ik ga bestellen!!
  groetjes patricia rutte

 35. marleen
  5 juli 2011 at 23:05 (11 jaar ago)

  wauw! shop ziet er super goed uit! verder vind ik het goed dat jullie een ‘uitgebreid zoeken’ sectie hebben gemaakt maar dit kan allemaal eigenlijk nog veel makkelijker, al moet dat allemaal gaan lopen denk ik. iets kan niet meteen al helemaal perfect zijn.

  ten eerste hou ik er helemaal niet van om tekens op ‘volgende pagina te moeten klikken’ ik wil graag snel ergens doorheen scrollen en wil dan het gehele aanbod op een pagina zien. dus een ‘toon alles’ knop zou volstaan (per categorie)

  ook kom ik vaak tegen in andere shops waar ze het uitgebreid zoeken gewoon hebben verwerkt in het drop-down menu welke jullie ook hebben maar waar je alleen bij ‘merken’ een drop-down menu krijgt. wat ik zou doen is onder elke categorie (neem de eerste; oorbellen) ook een drop-down te maken met de merken.

  en volgens mij is dat bij de online shop van asos, waar je je zoekopdracht kan specificeren door vakjes aan te vinken over de prijs, kleur, maat, soort etc etc, dat zou ook super handig zijn! zoek je bijv. oorbellen met blauw erin kan vink je ‘blauw aan’ en dan selecteert ie alleen de blauwe oorbellen uit het assortiment en zoek je dus veel effectiever als klant zijnde naar je spulletjes

  verder, ga gewoon lekker door! groeien en verbeteren kan altijd 😉

 36. patricia
  12 juli 2011 at 13:12 (11 jaar ago)

  nog geen uitslag…ben wel benieuwd 😉
  maandag zou de uitslag er toch op komen te staan?
  gr patricia

  • Sanne van Huis
   12 juli 2011 at 14:22 (11 jaar ago)

   Klopt, maar ik was helaas een beetje ziek dus heb een beetje op een lager pitje gewerkt ;). Maar ik heb zojuist de mailtjes verstuurd 🙂

 37. Klaudia
  7 oktober 2012 at 14:14 (10 jaar ago)

  You are so interesting! I do not believe I’ve truly read through something like this before. So wonderful to discover someone with original thoughts on this subject matter. Seriously.. thanks for starting this up. This website is something that is needed on the web, someone with a little originality!