Laatst liet ik in een artikel een overzicht zien van de belangrijkste trends voor zomer 2011, daar zag je ook de cropped shirts voorbij komen. In heel veel online shops kom ik deze tops tegen dus je kunt wel stellen dat het een echte trend is. Voorheen zag je voornamelijk juist langere shirts, blouses en truien nu zie je ook heel veel korte tops en het doet mij een beetje denken aan de 80 en 90 jaren. Ook veel celebs zoals: Whitney Port, Rihanna en Audrina Patridge worden regelmatig gespot in korte topjes maar zij dragen het echt als naveltruitjes, tja dat moet je natuurlijk wel durven.

Maar wat vind ik ervan? Ik heb al een variant in mijn kast hangen, namelijk eentje van de H&M. Deze heb ik ook al een keertje aangehad in een OOTD. Persoonlijk vind ik het wel een leuke trend maar niet om het te dragen als een naveltruitje. Sowieso heb ik daar niet de buik voor (veel te wit en ook nog wat te veel wintervet) en ik vind het ook niet echt meer passen bij mijn leeftijd. Mijn cropped shirt draag ik altijd met een wat langere hemd eronder en dit staat super leuk. Ik vind het dus een leuke trend en het is eens weer een keer wat anders dan de langere tops, ook al blijf ik dit ook wel heel erg leuk vinden…

Volgende week kun je een artikel zien hoe je de cropped shirts kunt dragen, dit laat ik zien aan de hand van voorbeelden. Maar nu de meest belangrijke vraag, wat vind jij van deze trend?