Shoplog met o.a. Catrice, Essence & Kiko

Vandaag heb ik voor jullie een shoplog met allemaal leuke beauty gerelateerde spulletjes. Heel veel kijkplezier!

[http://www.youtube.com/watch?v=TRZPA9gguQM]

Dan heb ik ook nog een vraagje aan jullie zoals ik ook al gaf in mijn filmpje. Ik zag laatst op Veracamilla.nl dat zij vragen beantwoorde van haar bezoekers/kijkers in een filmpje. Het leek mij ook wel leuk om zoiets te doen, want in de enquete gaven sommige van jullie ook aan dat jullie wel wat meer persoonlijke dingen wilden lezen of zien. Dus heb jij een vraag aan mij bijvoorbeeld over mijn blog, over beauty, over mode of misschien meer een persoonlijke vraag, stel ze dan eventjes hieronder bij de comments. Als ik genoeg vragen krijg dan ga ik ze beantwoorden in een filmpje…Dus vraag maar raak!

97 Comments on Shoplog met o.a. Catrice, Essence & Kiko

 1. Yvonne
  20 juni 2011 at 15:37 (11 jaar ago)

  Waarom ben je een beautyblog begonnen?

  p.s ik vind je een super leuke en spontane meid πŸ™‚

  liefs,

 2. Tara
  20 juni 2011 at 15:47 (11 jaar ago)

  Wat een leuk filmpje weer en ik ga zeker wat producten waar je over vertelt ook zelf aanschaffen.
  Ook heb ik een vraagje, zoals je onder je video schreef: ik vraag me af hoe je zo’n beautyblog eigenlijk draaiende houdt? Ik lees vaak dat je weer bordenvol ideeΓ«n zit, maar hoe maak je jouw blog bij de pers bekend en hoe ontvang je toch steeds weer van die leuke proefpakketjes (zoals degene uit Amerika, waar je over vertelt :))? En hoe moeten we jouw blog zien..als hobby of is het inmiddels je baan geworden?
  Ik ben erg benieuwd en hoop dat de vragen niet te persoonlijk zijn om ze te beantwoorden πŸ™‚

  • Hanna
   20 juni 2011 at 16:16 (11 jaar ago)

   Ik vraag me ook af of dit nu je baan is, en zoja, hoe verdien je er dan geld mee?
   xoxo

 3. wanncha
  20 juni 2011 at 16:03 (11 jaar ago)

  Leuke spulletjes heb je gekocht.
  Ik wil toch ook eens van spulletjes van KIKO kopen πŸ™‚

 4. Ineke
  20 juni 2011 at 16:20 (11 jaar ago)

  Ja, ik vind een Q&A filmpje leuk om te zien!
  Dus ik heb een aantal vragen voor je,
  – Hoeveel geld geef je maandelijks uit aan make up / verzorings producten?
  – Werk je al of zit je nog op school?
  – Hoe lang ben je?
  – Wil je kinderen ? zo ja, hoeveel?
  – Hoe / waar zie je jezelf over 10 jaar?
  – Wil je vaker DIY doen, want die vind ik super leuk !

  Groetjes, Ineke

 5. Madelief
  20 juni 2011 at 16:27 (11 jaar ago)

  Heel leuk filmpje en yesss, ik hou echt van q&a’s πŸ˜€
  – Zit je nog op school of werk je, en als je werkt – wat voor werk doe je dan (naast de blog).
  – Hoe lang ben je al samen met je vriend en hoe hebben jullie elkaar ontmoet?
  – Heb je al eens gemeet met andere bloggers of wil je dat graag doen? Zo ja, met wie?
  – Tegen welke bloggers kijk je op?

  Liefs Madelief!

 6. kimberly
  20 juni 2011 at 16:41 (11 jaar ago)

  hoe komt het dat je gratis lakjes hebt gekregen?

 7. natasja
  20 juni 2011 at 16:48 (11 jaar ago)

  leuke spulletjes alleen wat ik me afvraag hoe weet je vriend nou welke kleur hij moet meenemen hij is een jongen en die hebben weinig verstand van makeup en hoe maak jij die fotos van out of the day doet je vriend dat en heb je mij mailtje nog gelezen want ik vroeg of je er eentje wou terug sturen omdat het een gevoelig onderwerp is zal ik het leuk vinden als je reageerd

 8. Nina
  20 juni 2011 at 16:56 (11 jaar ago)

  Echt een super leuk filmpje. Ik hou echt van shoplogs. Ik heb ook wat vraagjes:
  – wat is je favo budget make up merk?
  – wat is je favo budget lipgloss , oogpotlood en concealer?
  – wat is je favo modetrend van dit moment?
  xxx

 9. femketje
  20 juni 2011 at 17:09 (11 jaar ago)

  leuke nieuwe catrice lakjes πŸ˜€

 10. Janneke
  20 juni 2011 at 17:53 (11 jaar ago)

  Zo, veel geshopt hoor!
  Maar waarom koop je een lipstick als je denkt dat hij je toch niet gaat staan? Die 2e lipstick die je liet zien. Of begrijp ik je verkeerd?

  En wat een lieve vriend heb je toch dat hij zich naar binnen waagt in een beautyshop!
  De mijne zou zeggen: bestel maar lekker via internet.

  • Sanne van Huis
   20 juni 2011 at 18:00 (11 jaar ago)

   Omdat ik eigenlijk niet helemaal goed naar de kleur heb gekeken..En soms koop ik ook wel dingen eigenlijk puur voor de site om te reviewen πŸ™‚ Ik ben sowieso niet echt een lipstick persoon maar ik weet wel dat er genoeg lezers zijn die het leuk vinden om over lipstick te lezen…:D

 11. fre
  20 juni 2011 at 18:41 (11 jaar ago)

  Oh leuk kan niet wachten tot de artikels online komen πŸ˜€

  ik heb ook nog een vraagje

  Wat is je favorite:
  -Kledingmerk (en)?
  -kledingstuk (en)?

  xx

 12. Myrthe
  20 juni 2011 at 18:41 (11 jaar ago)

  Superleuke shoplog ! Superlief van je vriend dat hij die spulletjes van Kiko kocht. πŸ™‚

 13. Eline
  20 juni 2011 at 19:25 (11 jaar ago)

  Leuk filmpje! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar een review over die Kiko spulletjes! Ik ga namelijk deze zomer naar Italie, dus hihi πŸ˜‰

  Vraagje: Als je 100 euro kreeg, wat zou je er dan mee doen? En als je 1 miljoen zou krijgen, wat zou je dan doen?

 14. sisier
  20 juni 2011 at 19:30 (11 jaar ago)

  een Q en A lijkt me ook leuk, weet alleen even geen vraag hihi

 15. Carolien
  20 juni 2011 at 19:54 (11 jaar ago)

  Ik heb ook geen vraag maar ik wilde even zeggen dat k het zo lief vind dat je vriend make-up voor je koopt.. ik weet nog wel dat k me eerder altijd af vroeg waarom je vriend make-up kocht voor jou. Dat schrijf/zeg je er wel eens bij. maar goed nu weet ik het dus wel. vind t heel lief van hem!!! en ook heel goed van jou dat je naar de winkels bent geweest πŸ™‚ Compliment with a capital C !!

 16. Marie
  20 juni 2011 at 20:31 (11 jaar ago)

  Jij hebt echt superveel geluk met je vriend! Ik vind het echt superlief dat hij telkens opnieuw beautyproducten voor je koopt, ookal is dat voor de meesten een echt knelpunt. Houden maar πŸ˜‰
  Leuk filmpje, ik heb niet echt een vraag at the moment.

 17. Janne
  20 juni 2011 at 21:04 (11 jaar ago)

  Leuk filmpje, mijn vraag is: had je onmiddellijk aan ouders, familie, vrienden vertelt dat je een beautyblog had/wou. Hoe ben je aan bezoekers gekomen en hoe lang duurde het voordat je blog echt veel bekeken werd, met veel reacties en bezoekers? Zo, drie vragen heb ik even voor je afgeknalt ;p succes!

 18. charile
  21 juni 2011 at 08:29 (11 jaar ago)

  leuke spulletjes!!
  x

 19. Joyce
  21 juni 2011 at 11:35 (11 jaar ago)

  Hartstikke leuke aankopen heb je gedaan, ik ben benieuwd naar je Catrice reviews en zou graag iets lezen over je ervaringen met Kiko! πŸ˜€

 20. Mirjam
  22 juni 2011 at 12:41 (11 jaar ago)

  Ja, wel een review over Kiko! Veel bloggers kopen het en het maakt me toch erg benieuwd naar de producten! Ook breekt de vakantie aan, dus er zullen vast wel lezeressen zijn die naar ItaliΓ« en Spanje enzo gaan en ook wat van Kiko willen πŸ™‚

 21. N
  23 juni 2011 at 10:40 (11 jaar ago)

  Waar heb je dat vestje/hesje vandaan? Echt suuupermooi πŸ™‚ Je bent zo’n leuke spontane meid!

  • Sanne van Huis
   23 juni 2011 at 15:19 (11 jaar ago)

   Dank je wel en de bolero is van Pieces πŸ™‚

   • N
    23 juni 2011 at 17:17 (11 jaar ago)

    Dankje! Ik ga er ook even kijken If you don’t mind (:

 22. Jessica
  29 juni 2011 at 18:10 (11 jaar ago)

  Super leuk filmpje!
  Je zei dat Kika alleen in Italie te krijgen was en mijn ouders zijn daar nu lekker op vakantie. Heb ik ze nog even gauw gecontact, dat als ze Kika zagen, wat voor mee wilden nemen ;P.