Filmpje: shoplog met Asos & Forever 21

De laatste tijd heb ik maar weinig geshopt maar ik vond dat hier verandering in moest komen, ik had zin om voor het najaar te shoppen. Ook moest ik wat jurkjes hebben voor wat aankomende feestjes en eigenlijk heb ik altijd wel een excuus om te shoppen, wie niet? Ik shopte bij Forever 21 en ook bij Asos ging ik los in de sale, veel kijk plezier!

114 Comments on Filmpje: shoplog met Asos & Forever 21

 1. Laura
  27 augustus 2014 at 09:21 (9 jaar ago)

  Super leuke spulletjes heb je gekocht! Volgens mij vond jouw hondje het witte vestje ook wel leuk haha 🙂 Ik ga gauw in de webshop van F21 kijken! De jurkjes staan je ook allemaal heel leuk! Heel fijn dat je ook laat zien hoe de kleding staat. Veel plezier van je aankoopjes 🙂

 2. Tineke
  27 augustus 2014 at 10:23 (9 jaar ago)

  Ik ben verliefd op al je jurkjes. Ik wist niet dat jij zo van jurkjes hield, misschien lijkt het je dan ook wel eens leuk om op mijn blog te kijken, deze gaat alleen maar over jurkjes!
  Liefs

 3. Martina
  27 augustus 2014 at 12:43 (9 jaar ago)

  Ik vind het Bordeaux jurkje met streepjes echt heel erg leuk!

 4. Manon
  27 augustus 2014 at 13:57 (9 jaar ago)

  Wat een super leuke dingen heb je gekocht!

 5. Axelle
  27 augustus 2014 at 15:56 (9 jaar ago)

  ooh dat wit furry vestje is superleuk!

 6. Joyce
  27 augustus 2014 at 21:26 (9 jaar ago)

  Wat een leuke shoplog Sanne! Ik vind het altijd wel fijn om even te zien hoe iets ‘aan’ staat. Geeft toch een beter beeld dan een ‘lap stof’ die omhoog gehouden wordt, als je begrijpt wat ik bedoel haha! Vooral het zwarte Asos jurkje staat je trouwens prachtig! <3 Dat zou ik zeker naar een van de feestelijke gelegenheden dragen!