Maak kans op 1 van de 2 Demake’Up prijspakketten!

Je kunt je vast nog wel herinneren dat ik een review schreef over de vernieuwde producten van Demake’Up. Nog niet gelezen of kun je het je niet meer herinneren, lees het hier. Veel beautybloggers mochten de vernieuwde producten uitproberen en ook ik had een pakket ontvangen. Omdat mijn review bij de leukste 30 hoort mag ik namens Demake’Up twee prijspakketten weggeven aan mijn bezoekers, hoe leuk is dat? Benieuwd wat je kunt winnen en hoe, lees dan snel even verder…

Wat zit er allemaal in het pakket: Demake’Up oogmake-up reiniger pads, Demak’Up Soft & Cotton reinigingsdoekjes, een mascara, oogschaduw en lipstick van het Franse merk T.LeClerc. (binnenkort een review op mijn blog over de producten van dit merk). Dit alles zit een handig tasje met rits wat je prima zou kunnen gebruiken als toilettas.

Ik mag twee pakketten weggeven aan twee van mijn bezoekers. Maar wat moet je doen om kans te maken?

Laat een reactie achter wat  jij de allerleukste item op mijn blog vindt (verplicht). Heb je Twitter dan vind ik het erg lief en leuk (niet verplicht) wanneer je de volgende zin Tweet: Follow & RT @wearefashion om kans te maken op  1 van de 2 Demake’Up pakketten http://bit.ly/ltlkMS . Verder heb ik sinds kort Facebook en ik zou het erg leuk vinden als je de WeAreFashion pagina liked, tevens niet verplicht maar ik waardeer het enorm! Zoals je ziet hoef je helemaal niet zo heel veel te doen om kans te maken. Meedoen kan t/m vrijdag 3 juni 23.59 uur en zaterdag maak ik de twee winnaars bekend. Succes allemaal!

147 Comments on Maak kans op 1 van de 2 Demake’Up prijspakketten!

 1. Femke
  1 juni 2011 at 14:32 (12 jaar ago)

  Het leukste van jouw blog vind ik toch wel de reviews. Daar heb ik heel veel aan want na het lezen van het stukje bedenk ik of ik het te reviewen product nu wel ga kopen of niet. Zo heb ik al veel dingen gekocht waarvan jij een review hebt geschreven en al die producten zijn heel prettig om mee te werken (make-uppen enzo).

  Natuurlijk zijn de win acties ook leuk, want daar doe ik dan ook wel graag aan mee. Iets winnen is altijd fijn, ook al win je dan vaak niet eens iets want er doen al zoveel mensen mee. Misschien vaker een win-actie houden?;)

  Groetjes, Femke

 2. marjolein
  1 juni 2011 at 14:33 (12 jaar ago)

  Style page vind ik erg leuk om te zien, en je filmpjes.
  De stylepage omdat ik jou stijl heel leuk vind om te zien, en ook je OOTD. want dat heeft ermee te maken. Jou stijl lijkt ook op mijn stijl en door jou is mn geld wel wat sneller er doorheen de laatste tijd omdat ik leuke dingen tegen kom op je blog.
  Je filmpjes zijn natuurlijk altijd leuk, ik vind het daardoor persoonlijker en dat vind ik erg fijn aan een blog. Ook heb ik de actie getwitterd: @marjoleinGro

  wat een super leuke actie! echt waauwie leuk mennn!

 3. Jozefien
  1 juni 2011 at 14:43 (12 jaar ago)

  Hey leukste op je site vind ik je filmpjes. Ik hou van het filmpje van de “moustache” 🙂

 4. Laura
  1 juni 2011 at 14:45 (12 jaar ago)

  Na lang nadenken wat ik nu het leukste aan jou site vind (er zijn zoveel leuke items!) ben ik tot de conclusie gekomen dat ik je DIY’s het leukst vind.

  Je hebt daar altijd veel variatie in de onderwerpen waardoor je DIY’s leuk blijven om naar te kijken, en zelf te doen natuurlijk! Mede door jou DIY’s kom ik op ideeën en voer ik ze uit. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn en jou DIY’s sluiten daar goed op aan. Zo heb ik gister de dotted nails van je laatste DIY gemaakt. Zo simpel maar het resultaat is onwijs leuk! Verder vind ik je uitleg altijd erg duidelijk. Je doet het rustig stap voor stap zodat het goed te volgen is. Ik hoop dat je er nog vele zult maken!

  De tweet heb ik getweet: http://twitter.com/#!/laura94xx/status/75905602928381953

  En ik had je Facebook pagina al eerder geliked. 🙂

  Liefs!

 5. Tess
  1 juni 2011 at 14:47 (12 jaar ago)

  Ik vind je collages altijd geweldig, bijvoorbeeld op die “Mooiste tassen van Asos” heb ik toch meerdere keren zitten staren. Wat een mooie tassen!

  Ook je reviews vind ik leuk om te raadplegen, omdat ze altijd heel eerlijk zijn.

  Ik volg je op twitter (@tessvdm).

  Nog heel veel geluk met je blog en al de rest!

 6. Hanna
  1 juni 2011 at 14:57 (12 jaar ago)

  Wat óntzettend leuk dat jouw review bij de beste 30 hoort! En ook leuk dat je niet alleen prodcten van Demake’up kunt winnen, maar ook echt make-up.
  Maar ik dwaal af…
  Het leukste op jouw site vind ik de 15x! Ik krijg daar echt veel inspiratie van, en vaak zijn het ook producten waar ik zelf niet uit kan kiezen. Ook vind ik het heel leuk dat dat producten zijn die je zelf uitkiest, en niet die je reviewt omdat je ze opgestuurd krijgt.
  Ook vind ik de nieuwe lay-out supermooi, maar dat is natuurlijk niet echt een item!

  xoxo

  P.S. Zoals ik al vaker heb gezegd heb ik geen Twitter en Facebook, maar leuk dat ik alsnog kans maak!

 7. Lotte
  1 juni 2011 at 15:00 (12 jaar ago)

  Het leukste item op je blog vind ik de filmpjes!
  Denk dat veel mensen dit het leukste vinden,
  want ‘één beeld zegt meer dan 1000 woorden’ (;
  .. en alls is zoveel aangenamer en duidelijker in een filmpje!
  Ik heb de zin getweet n ik vind je leuk op fb! (;
  .
  Leuk pakketje – ik hoop dat ik de gelukkige ben (;

 8. charile
  1 juni 2011 at 15:25 (12 jaar ago)

  Wat leuk! Ik doe mee 😀
  Het leukste onderdeel op jouw blog vind de de reviews. Je schrijft op zo’n manier dat je het wel af moet lezen. Je schrijft lekker vlot, dus snel te begrijpen! Gewoon top dus!
  Jammer genoeg heb ik geen twitter dus ik laat het hierbij 😉
  x

 9. Noortje
  1 juni 2011 at 15:41 (12 jaar ago)

  Heel leuk, ik doe mee! 🙂

  Het leukste aan jouw blog vind ik de ‘Outfit of the days’, ik ben zelf erg into mode, houd erg van shoppen en vind het ook altijd heel leuk om outfits van anderen te zien. En vooral bij jou vind ik dit altijd erg leuk, omdat ik me heel erg kan identificeren met jou en je stijl. Veel meisjesachtige kleuren en stoffen, maar toch vaak met een stoer tintje eraan. Dit is – kortgezegd – ook een beetje mijn stijl, daarom vind ik het altijd heel leuk om jouw outfits te bekijken en hier ook eventuele inspiratie uit te halen! 🙂

 10. karin
  1 juni 2011 at 15:47 (12 jaar ago)

  Het leukste op je site vindt ik de filmpjes DIY. Soms lachen maar wel leerzaam.
  Maakt je blog erg persoonlijk. En dat uuh is erg verbeterd, vond het zelf niet erg storend.
  De scrapbooks elke maand vind ik ook super.
  En nu ga ik je zoeken op Facebook.
  Veel plezier over 10 dagen in Italie

 11. Yvon
  1 juni 2011 at 15:56 (12 jaar ago)

  OOTD & stylpage, ook de filmpjes vind k leuk 🙂

 12. hannah
  1 juni 2011 at 15:57 (12 jaar ago)

  het allerleukste om te lezen vind ik toch wel de reviews.
  je doet dat met zoveel passie, dus dat is leuk om te lezen^^

  wat een leuke actie trouwens.
  hannah

 13. Anouk
  1 juni 2011 at 15:57 (12 jaar ago)

  Wat leuk dat je bij de 30 leukste was! 🙂
  Ik doe natuurlijk heel erg graag mee om dit prijspakket te winnen.
  Het leukste item van jou vind ik veruit de ‘outfit of the day’.
  Ik vind je stijl echt superleuk en als ik een keertje totaal niet weet wat ik zal aandoen, kom ik een keertje piepen om wat inspiratie op te doen.
  Je moet wel je outfits of the day blijven posten trouwens hoor, wat moet ik anders doen! 😮
  Alle andere berichtjes zijn natuurlijk ook erg leuk om te lezen, make-upjes en filmpjes etc., maar stiekem blijft de ootd mijn favorietje. 🙂
  Veel liefs
  Anouk

 14. Yvon
  1 juni 2011 at 15:58 (12 jaar ago)

  *stylepage 😉

 15. Bernadet
  1 juni 2011 at 15:59 (12 jaar ago)

  Gedaan, leuk pakket joh! http://twitter.com/#!/bernadettjeee/status/75923934398251010
  Ik vind je filmpjes van DIY erg leuk, ik heb laatst die dotting? nagels nagemaakt en kreeg hele leuke reacties erop :D! Maar ook je make-up filmpjes vind ik erg leuk. 😀

  Facebook is geliked – naam : Bernadet van den Berg

  XX

 16. maaike
  1 juni 2011 at 16:03 (12 jaar ago)

  ik vind je DIY- artikelen/ filmpjes altijd heel leuk, zoals het filmpje laatst over het snorrenshirt, zo orgineel!
  ik doe mee! 🙂

 17. Anja
  1 juni 2011 at 16:14 (12 jaar ago)

  Ik ben dol op je reviews, die zeggen zoveel meer over een product…zeker als je enthousiast bent over een product, dan krijg ik gelijk zin om naar de winkel te rennen en het te kopen…niet goed voor mijn portemonnee haha, maar kan ’t gewoon niet laten. Hoop dat je er nog lang mee doorgaat! Succes en bedankt !!
  O ja, tweetje en Facebook ga ik ook gelijk ff doen.

 18. Milady
  1 juni 2011 at 16:16 (12 jaar ago)

  Wat leuk van Demak’up! Ben ook benieuwd naar je T.LeClerc-review. Het leukste vind ik je filmpjes. Lekker vlot en vrolijk!

 19. fre
  1 juni 2011 at 16:26 (12 jaar ago)

  Hmm..het leukste aan jou blog. Ik vindt zo ie zo jou diy-mode filmpjes heel leuk! Maar ook jou outfit of the day. Je hebt een hele leuke kledingstijl en daar raak ik wel ge-inspireerd door 😉

  • fre
   1 juni 2011 at 16:26 (12 jaar ago)

   mijn twitter & facebook doet het niet…

 20. Leontine
  1 juni 2011 at 16:29 (12 jaar ago)

  Wat een leuke en aparte winactie! Ik doe zeker mee hoor. Zoals je weet, volg ik je op bloglovin, heb geliked, heb facebook pagina al geliked, volg je op twitter en heb getweet:
  http://twitter.com/#!/Leon10eke/status/75931273750781953

  Het leukste vind ik toch de filmpjes, maakt nog niet eens uit waar ze over gaan, maar het leeft dan gewoon wat meer. En als dat niet telt 😉 dan toch de stylepagina’s. Je kunt zien dat je er serieus mee bezig bent en er veel tijd in hebt gestoken. En dat is gewoon leuk.

 21. Merel
  1 juni 2011 at 16:33 (12 jaar ago)

  Ik doe mee 😀

 22. berber
  1 juni 2011 at 16:38 (12 jaar ago)

  Heee!
  allereerst wil ik zeggen dat ik dit een super leuke winactie vind en wearefashion echt een super leuke site vind en elke dag wel een paar keer kijk of er weer wat nieuws op staat. hihi.
  ik vind de diy altijd echt super leuk en de meeste diy probeer ik ook uit!
  ik heb jammer genoeg geen twitter en facebook.
  maar succes met het uitzoeken .;p

 23. Hilde
  1 juni 2011 at 16:42 (12 jaar ago)

  Wat leuk dat je uitgekozen bent!
  Het leukste onderwerp op je blog vind ik 15x… maar ook die scrapbooks vind ik leuk, voor inspiratie, en je bewerkt ze ook zo mooi! xx

 24. Natasja
  1 juni 2011 at 16:51 (12 jaar ago)

  Wat een gave actie!
  Hier maak ik graag kans op.
  Facebook geliked.
  Twitter RT gedaan: https://twitter.com/#!/Natasja79v/status/75936338783899650

  Het allerleukste vind ik de outfit of the day.
  Leuk om inspiratie op te doen.
  De rest is allemaal ook heel erg leuk!
  Het was moeilijk om te moeten kiezen.

  (nog een kleine tip: bovenaan onder Fashion, staat oufit of the day (zonder t in outfit), dacht nu ik toch post)

 25. Alana
  1 juni 2011 at 16:52 (12 jaar ago)

  Ik vind je (DIY)filmpjes het allerleukste. Ik doe ook vaak dingen na en heb er echt wat aan. Natuurlijk vind ik je reviews en alle andere artikelen ook geweldig. Maar als ik moet kiezen dan toch wel de DIY! 🙂

 26. Steph
  1 juni 2011 at 16:52 (12 jaar ago)

  Het leukste aan jouw blog vind ik de filmpjes. Als ik een filmpje van jou kijk, word ik helemaal vrolijk. Jij komt zo lief, open, spontaan en vrolijk over, en dat bevalt me wel. Natuurlijk is het ook schattig als je hondje een keer in beeld komt ^^ De onderwerpen van je filmpjes zijn ook altijd top en je brengt veel variatie erin, door bijvoorbeeld eens een make-up tutorial te doen, de andere keer een nail-art how-to en dan ook nog non-beauty dingetjes, zoals laatst bijvoorbeeld met dat shirt. Echt super meid, blijf vooral zo doorgaan! 🙂

 27. Annelies
  1 juni 2011 at 17:01 (12 jaar ago)

  Leuke actie! Ik doe mee, heb al geliked en ge-RT:)
  Alles op je blog is natuurlijk hartstikke leuk, maar als ik moet kiezen vind ik je stylepages het leukst. En je mode ABC’s. Want ik hou enorm veel van mode, en uit (vooral de ABC’s) haal ik veel inspiratie voor mijn eigen outfits!
  Het allerleukst vind ik: deel 1 mode ABC lentetrends 2011!

 28. Joyce
  1 juni 2011 at 17:05 (12 jaar ago)

  Ik doe mee! Het leukste aan jouw site vind ik de DIY’s, je bent zo creatief met de spullen die je toevallig bij de hand hebt. Zo heb ik erg moeten lachen toen je laatst een nail art ging maken met spijkers! (:

 29. Ingrid
  1 juni 2011 at 17:08 (12 jaar ago)

  Ik vind het écht leuk dat je dit weggeven mag !
  ene, ik wil winnen natuurlijk. 😉
  wat ik het leukste vind op je blog ?
  de DIY filmpjes, en de reviews !
  de rest vind ik ook helemaal leuk hoor. haha.

  xxx.

 30. Randa
  1 juni 2011 at 17:09 (12 jaar ago)

  Ik vind je OFTD altijd leuk, je hebt altijd mooie outfits! En je geeft me altijd inspiratie om te combineren, de 10x.. vind ik ook altijd leuk!

  Ik heb de zin ge-retweet; http://twitter.com/#!/Neeejoh/status/75941850434912256
  En ik like je op facebook 🙂

 31. Denise
  1 juni 2011 at 17:27 (12 jaar ago)

  Leuke actie. Ik doe mee!

  Het allerleukste op jouw site vind ik de DIYs, ondanks dat je deze eigenlijk bijna nooit hebt. Van dat soort dingen kan ik geen genoeg krijgen. Netals hoe je liet zien hoe je dat snorren shirtje maakte, super leuk om te zien!

 32. Mireille
  1 juni 2011 at 17:38 (12 jaar ago)

  Ik doe mee. Ik vind de DIY van het shirt heel erg leuk! Helaas heb ik niet de juiste printer, dus kan ik het niet doen..
  Ik volg je met bloglovin’ en heb dit bericht gedeeld op facebook (ik weet niet helemaal of dat goed is) via de link onderaan de post.

 33. Wendy
  1 juni 2011 at 17:41 (12 jaar ago)

  Hee, ik wil graag meedoen. 😀 Het leukste item op je blog vind ik je filmpjes, en dan met name de DIY’s en de make-up tutorials. 😉 Ik volg je via Bloglovin en heb dit bericht geliked!

 34. Wendy
  1 juni 2011 at 17:49 (12 jaar ago)

  wat’ een leuke prijs. Altijd leuk om producten van een onbekend merk te leren kennen.
  Wat ik het leukste vind aan jouw blog? Nou; dat is eigenlijk best een hoop, haha.
  Ik ben niet zo van de fashion, dus ik ben een groot fan van je artikelen waar je een fashionvraag van een lezeres beantwoord. Heb echt het idee dat ik er wat van leer. Zo vind ik je 15x artikelen ook erg leuk! Qua beauty vind ik het leuk dat je regelmatig ook budget merken reviewt. Maar….. ik kom echt bij jouw blog kijken vanwege de fashion!!
  Ik heb helaas geen twitter.

 35. Manon
  1 juni 2011 at 18:00 (12 jaar ago)

  Ten eerste wat leuk voor je dat je review bij de leukste 30 hoort! Dat zal voor jezelf ook heel leuk zijn om zo’n goede feedback op je review te krijgen. Daarnaast is het voor ons heel leuk dat we nu kansmaken op dit pakket haha!

  Ik vind het erg moeilijk om te kiezen welk item ik het leukst vind op je blog, ik lees je reviews met veel plezier en je filmpjes vind ik ook altijd erg leuk om te kijken. Maar als ik zou moeten kiezen zou ik toch gaan voor de 15x artikelen. Ik vind dat je een hele leuke smaak hebt en je kiest altijd erg leuke items om hier te behandelen. Mijn wishlist wordt hier wel altijd veel groter van haha!

  Ik zal je tweet even tweeten, want dat is natuurlijk een kleine moeite. Mijn twitternaam is @manonijs. 🙂

 36. Nannick
  1 juni 2011 at 18:48 (12 jaar ago)

  Heei!
  Wat een leuke winactie! Het leukste ‘item’ op je blog vind ik de DIY’s, ze zijn altijd super handig. Je vertelt ze altijd met veel plezier, ook al zijn er niet altijd DIY’s ik lees/bekijk ze allemaal met veel plezier. En even over het snel praten tijdens een filmpje, dat vind ik echt reuze mee vallen. Ik ken nog ergere mensen hoor! Maar het is wel lief dat je er op let.

  Eigenlijk lees ik al je artikelen met plezier, er zit veel variatie in en daar houd ik van. Verder zijn je reviews ook super handig, zo weet ik wat leuk is om te kopen of juist niet! 🙂

 37. melissa
  1 juni 2011 at 19:20 (12 jaar ago)

  leuke winactie, ik doe mee=)
  het leukste op je site vind ik de stylepage, reviews en de filmpjes. en derest natuurlijk ook!!!
  xx

 38. Suus
  1 juni 2011 at 19:23 (12 jaar ago)

  Wat leuk dat je bij de beste 30 hoort!
  Ik volg je site nog niet zo heel lang, maar ik vind je outfit of the days heel leuk om te zien en je filmpjes vind ik ook echt leuk om te kijken :).

 39. Annemiek
  1 juni 2011 at 19:48 (12 jaar ago)

  Hee Sanne.
  Ik vind eigenlijk alles leuk haha! Maar het leukste vind toch je shoplogjes en DIY en Get the look. oo dat zijn er al weer 3 maar ik vind echt heel veel dingen leuk 🙂
  Leuk dat je bij de 30ste leukste revieuws zit!
  Liefs!
  suc6 iedereen!

 40. Ute
  1 juni 2011 at 20:51 (12 jaar ago)

  Ik vind je reviews leuk, zeker die van de goedkopere merken. Ik heb geen groot budget dus vind dat echt super! x

 41. Lieke
  1 juni 2011 at 21:47 (12 jaar ago)

  Oe wat een gave prijs! Ik doe heel graag mee. ^^
  Waar ik het meest benieuwd naar ben is de mascara, maar ik zoek ook nog steeds de perfecte methode om make-up af te halen, dus wat dat betreft ben ik ook wel benieuwd naar die pads (:

 42. DalaLuz
  1 juni 2011 at 21:48 (12 jaar ago)

  Wat leuk voor je dat je zulke mooie prijspakketten weg mag geven! 🙂
  Voor zo’n mooi pakket waag ik graag een kansje.
  Ik vind Tips&Trucs altijd het allerleukste, maar ik lees ook graag je reviews. En je 15x en je collages maken je blog zeker uniek. Maar ja, Puck is natuurlijk wel het allerleukste 😉

 43. Anouk
  1 juni 2011 at 22:52 (12 jaar ago)

  Heey,
  supr leuke actie!
  Het leukst van je site vind ik de DIY’s en tutorials..
  xxx

 44. martha
  1 juni 2011 at 22:56 (12 jaar ago)

  ik vind je makeup tutorials het leukst! ze zien er altijd mooi uit en je legt het goed en makkelijk uit.

 45. Evelien
  1 juni 2011 at 23:03 (12 jaar ago)

  Ik doe niet mee, geef ze zelf ook weg haha 😉

 46. kimberly
  1 juni 2011 at 23:42 (12 jaar ago)

  het leukste aan je blog vind ik je collages die je maakt, je bent er zo goed in.. Als je een collage maakt dan vraag ik me steeds af hoe heeft ze dit nou gedaan. Ik weet wel dat je dat kan doen met Photoshop maar zelf vind ik dat een heel moeilijk programma! dus echt proficiat dat je er mee kan werken.. Veel liefs Kimberly
  Hopelijk maak ik eens kans om te winnen. X

 47. Kelly
  2 juni 2011 at 00:08 (12 jaar ago)

  Ik doe mee, het leukste vind ik de fashion artikels! En dan vooral de 15- artikels en collages enzo. Die zijn altijd zo mooi en overzichtelijk, echt top!

 48. Marie
  2 juni 2011 at 09:58 (12 jaar ago)

  Het leukste item op je blog vind ik zeker en vast je filmpjes.
  Ik vind dat je het heel goed doet, heel spontaan en dat maakt het kijken écht aangenaam. Ik vind vooral de review filmpjes & de DIY filmpjes heel leuk 🙂

 49. Vivian
  2 juni 2011 at 10:44 (12 jaar ago)

  Het leukste aan je site vind ik de collages !
  Ja, zeker weten.
  Ze zijn altijd verschillend,
  maar ook altijd superleuk !
  Ik kan er veel inspiratie opdoen om weer nieuwe dingetjes te kopen.
  Je bent er echt heel erg goed in!

  xxxxxxxx

 50. Marieke
  2 juni 2011 at 10:53 (12 jaar ago)

  leuke winactie!
  Het leukste aan je site vind ik de afwisseling. Artikels worden afgewisseld met filmpjes, beauty met fashion, reviews met looks, … van al deze items kijk ik het liefst naar je filmpjes,je praat vlot en bent altijd enthousiast in je filmpjes 🙂 oohja en je ‘get the looks’ vind ik ook altijd goed, die lijken er altijd onzettend goed op 😀

 51. tirza
  2 juni 2011 at 11:07 (12 jaar ago)

  Ik vind de combinatie van fashion en beauty het leukst! Ook vind ik je outfit of the day’s inspirerend. Je hebt een romantische maar ook stoere stijl en daar hou ik wel van! Je maakt mooie collages en je filmpjes zijn heel leuk.

 52. Elien
  2 juni 2011 at 13:34 (12 jaar ago)

  Ik vind de outfits of the day, ’15x’ en style pages het leukst, omdat je een enorm leuke stijl hebt! De outfits die je samenstelt (in outfits of the day en style pages) bekijk ik dus altijd met plezier! De ’15x’ en style pages zitten ook vol met inspiratie voor mij, want je kiest altijd erg leuke items uit! Dit alles gecombineerd in prachtige collages, maken van jouw site een ‘daily routine’ voor mij ! 😉

 53. Yvonne
  2 juni 2011 at 13:48 (12 jaar ago)

  Het leukste aan jou site vind ik de openheid en de liefde die je in deze site stopt! Verder natuurlijk de dosis fashion en beauty elke dag! Ik heb meerde sites die ik elke dag bezoek en die van jou hoort daar ook bij. Een fan van je site heb je in je pocket 😉

 54. Babette
  2 juni 2011 at 14:32 (12 jaar ago)

  Ik doe mee! Wat ik het allerleukste vindt zijn je DIY, ik leer daar zoveel van en als ik ze zie wil ik ze meteen uitproberen! : D

 55. Kim
  2 juni 2011 at 15:29 (12 jaar ago)

  Erg leuk maar ik doe deze keer niet mee 😉
  Heb net een super toffe ketting gewonnen en ben er super trots op! <3

  Suc6 iedereen!

 56. Inger
  2 juni 2011 at 16:26 (12 jaar ago)

  Lieve Sanne, ik ken jou site nog niet zo heel lang en heb hem ontdekt door mijn vriendin. Dus ik heb nog niet alles gelezen van je site maar ik ben druk bezig! Het is daarom ook moeilijk om te zeggen wat ik het allerleukste vind. Natuurlijk is je hele site top maar ik vind de …versus… erg leuk ook vind ik OOTD erg leuk. Maar ik vind denk ik het allerleukst de ooglooks. Ik ben zelf een grote fan van creaties maken met oogschaduw (ookal zou ik, als het erg knallend is er dan zelf nooit mee over straat lopen ) dus ik vind het erg leuk om inspiratie op te doen van wat jij allemaal bedenkt. Natuurlijk vind ik de winacties ook erg leuk! Ookal is het maar een kleine kans dat jezelf wint als je kijkt naar het aantal lezers hier, het is toch altijd het winnen waard! En als je dan een keer wint dan is het ook wel echt super leuk!! xxx Inger

 57. lindab
  2 juni 2011 at 18:28 (12 jaar ago)

  Hoi Sanne,
  Leuke actie, ik doe mee! Ik vind twee dingen het leukst op jouw site, de tips en trucs (kan ik de kunst afkijken) en de look a likes, een mooi item kunnen uitzoeken voor minder geld.

 58. Samantha
  2 juni 2011 at 21:13 (12 jaar ago)

  Oké, die is lastig. Ik zelf lees de fashion-artikelen graag, zoals ‘Get the Look’, ‘Scrapbook’ en ‘Look a like’. Ik vind het knap hoe dicht je in de buurt weet te komen met je gevonden items bij de desbetreffende celeb. Denk dat veel mensen niet eens inzien hoe verschrikkelijk veel werk dat is. Ook de setjes in de ‘Scrapbook’ artikelen vind ik altijd leuk gecombineerd met elkaar. Je hebt een romantische kledingstijl, die ik er vrijwel altijd in weet te herkennen. Dan nog over de ‘Look a like’ artikelen. Ook weer knap hoe je van een hot duur item een goedkope(re) look-a-like weet te vinden! Naast de fashion-artikelen vind ik het ook altijd leuk om jouw persoonlijke artikelen te lezen, zoals aankopen, verlanglijstjes, maar ook de nóg persoonlijkere.

  Keep up the good work!

 59. Man-Yie
  2 juni 2011 at 22:15 (12 jaar ago)

  Het leukste van je blog vind ik toch wel de 15 x. Meestal word ik hier behoorlijk hebberig van.. 😀 Verder zijn je revieuws super, leuk en vlot geschreven.

 60. Tara
  3 juni 2011 at 10:22 (12 jaar ago)

  Jeetje wat moeilijk om een leukste item te kiezen op je site….even denken…ik vind de filmpjes erg leuk en gezellig om naar te kijken. Je geeft vaak ook super leuke ideeën, bijvoorbeeld voor het moustache t-shirt. En veel goede tips wat betreft producten…bijvoorbeeld M.A.C. of deze nieuwe artikelen van Demak Up. De Look-a-like’s, get the look en outfit of the day zijn ook favoriet! En natuurlijk de win-acties 😉
  De tweet is de deur uit en ik heb tevens je Facebook ge-like-d!

 61. anna
  3 juni 2011 at 12:00 (12 jaar ago)

  het aller leukste van jou blog vind ik de filmpjes met de DIY. ik ben zelf wel creatief maar vind het moeilijk om het zelf te bedenken. en als ik deze filmpjes zie ga ik het atijd zelf ook proberen en bijvoorbeeld de shirts zijn bij mij heel erg mooi geworden. ook de shop logs vind ik leuk en de reviews. eingelijk vind ik gewoon alles leuk aan je site en het is heel persoonlijk. super blog gewoon! ik heb je getweet en je facebook ge-like-d!

 62. Mirjam
  3 juni 2011 at 13:34 (12 jaar ago)

  Superleuke winactie, ik doe mee!
  Wat ik het allerleukte aan je blog vindt? Dat is niet zo moeilijk!
  Je leuke, spontane, handige filmpjes vind ik het leukst!

 63. Ipekgul
  3 juni 2011 at 18:29 (12 jaar ago)

  eigenlijk vindt ik alles leuk van je blog ik kan echt niet kiezen,je hebt een super leuke blog,ik ben lid van je facebook groep en flowwer je op twitter en ik heb de retweet ook gedaan

 64. Dewi
  3 juni 2011 at 19:05 (12 jaar ago)

  ik vind de 15x een leuke rubriek, je ziet dan 15x leuke producten, je kan ze vergelijken en zo kan je dan veel beter kiezen welke je kan gaan kopen. (:

 65. Merel
  3 juni 2011 at 19:24 (12 jaar ago)

  Leuke actie! Eigenlijk vind ik ook alle onderdelen op je blog leuk. Maar als ik er een moest kiezen dan kies ik de de DIY’s.

 66. yasmine
  3 juni 2011 at 20:10 (12 jaar ago)

  Het leukste item van jou blog, vind ik de ootd. Ik vindt het leuk hoe je je outfits combineert. En vooral de ootd met je hondje, die is zooo schattig ^^.
  Maar de rest vindt ik ook wel leuk aan jou site hoor 😀
  Xx.

 67. Roos
  3 juni 2011 at 23:08 (12 jaar ago)

  Ik kan niet zo goed tegen de reiningsdoekjes van demakeup! De mascara en de oogschaduw lijken me wel leuk, maar gun het iemand anders!

 68. Vera
  3 juni 2011 at 23:22 (12 jaar ago)

  Shopvlogjes 😀 dat doe je altijd zo leuk en ik vind het heel leul om te kijke. 🙂

 69. Tamara
  1 juni 2012 at 11:03 (11 jaar ago)

  Ik ben altijd nieuwsgierig naar tips&trucs.